Noisette
Περιβόητο μέλος
Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτης και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα.

26-08-12

16:57
Mεσοτοιχίες
Υπόθεση:
Η Μαριάννα και ο Μαρτίν ζουν στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο του Μπουένος Αϊρες. Περνούν ο ένας δίπλα από τον άλλο καθημερινά, ψωνίζουν στα ίδια μαγαζιά, κολυμπούν στην ίδια πισίνα αλλά δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Ο Μαρτίν βγαίνει σπάνια από το σπίτι μετά τον χωρισμό του, ενώ η Μαριάννα δουλεύει ως αρχιτέκτονας και αισθάνεται ανίκανη να συνάψει οποιονδήποτε σοβαρό δεσμό, αφού βγαίνει από μία τετράχρονη σχέση.
Κριτική από τον Χρήστο Μήτση:
Από αυτή την ταινία μου "έμεινε" η ιδιόρυθμη μουσική, σε σημείο "θέλω να σου σπάσω τα νεύρα, αλλά γουστάρεις που μ'ακούς" , η αφοπλιστική ειλικρίνεια (όπως είπε και ο Μήτσης) της απόδοσης της ιστορίας (τύπου...αισθάνεσαι σαν να παρακολουθείς την καθημερινότητα σου χωρίς μοντάζ, χωρίς ωραιοπάθειες, χωρίς μορφοποιήσεις), καθώς και η μελαγχολική αισιοδοξία που σου αφήνει η ταινία. 
Υπόθεση:
Η Μαριάννα και ο Μαρτίν ζουν στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο του Μπουένος Αϊρες. Περνούν ο ένας δίπλα από τον άλλο καθημερινά, ψωνίζουν στα ίδια μαγαζιά, κολυμπούν στην ίδια πισίνα αλλά δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Ο Μαρτίν βγαίνει σπάνια από το σπίτι μετά τον χωρισμό του, ενώ η Μαριάννα δουλεύει ως αρχιτέκτονας και αισθάνεται ανίκανη να συνάψει οποιονδήποτε σοβαρό δεσμό, αφού βγαίνει από μία τετράχρονη σχέση.
Κριτική από τον Χρήστο Μήτση:
ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΠΡΟΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ; ΜΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΟΛΟΦΡΕΣΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΤΖΟΝΣΤΟΝ.

Από μένα 8/10

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.213 μηνύματα.

01-09-12

10:13
Μια απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει,πολυ διαφορετικη!! 
Και ως ειδικος θα της βαλω ενα 8/10 και εγω!!!

Και ως ειδικος θα της βαλω ενα 8/10 και εγω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος
Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτης και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα.

11-09-12

12:16
Πράγματι, είναι πολύ διαφορετικά δοσμένη, ενώ πρόκειται ουσιαστικά για ένα πολύ απλό και κοινό θέμα... 

Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα.

11-09-12

13:18
Εξ-αι-ρε-τι-κη ταινια..πολυ αληθινη και υπεροχη για οσους αγαπουν τις μεγαλουπολεις.πολυ γλυκια.απο μενα 8.5/10
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...