Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4.704 μηνύματα.

14-06-06

18:13
Τις τελευταίες 2 μέρες όταν παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια(PES 5,NBA Live 2006),μετά το τέλος του παιχνιδιού με πετάει έξω στο desktop.Υποψιάζομαι ότι φταίει η επεξεργασία και ορισμένες αλλαγές που έκανα σε μερικές ομάδες,αλλά και τα πολλά patches που έβαλα πρόσφατα.Εσείς τι νομίζετε ότι φταίει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

14-06-06

18:47
Τι θερμοκρασια έχει ο επεξεργαστής σου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4.704 μηνύματα.

14-06-06

19:36
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Τι θερμοκρασια έχει ο επεξεργαστής σου;
Γενικά έχει κανονική θερμοκρασία,δε νομίζω να φταίει αυτό.Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα στο παρελθόν με τη θερμοκρασία,αφού το pc μου δεν φτάνει σε υψηλές-θερμοκρασίες-
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

14-06-06

21:00
Τοτε οπως ειπες και εσυ ... μαλλον κανενα Patch φταιει 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...