Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 18:13 Ο Bill_1992: #1 14-06-06 18:13 Τις τελευταίες 2 μέρες όταν παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια(PES 5,NBA Live 2006),μετά το τέλος του παιχνιδιού με πετάει έξω στο desktop.Υποψιάζομαι ότι φταίει η επεξεργασία και ορισμένες αλλαγές που έκανα σε μερικές ομάδες,αλλά και τα πολλά patches που έβαλα πρόσφατα.Εσείς τι νομίζετε ότι φταίει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 18:47 Ο iJohnnyCash: #2 14-06-06 18:47 Τι θερμοκρασια έχει ο επεξεργαστής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 19:36 Ο Bill_1992: #3 14-06-06 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Τι θερμοκρασια έχει ο επεξεργαστής σου; Click για ανάπτυξη... Γενικά έχει κανονική θερμοκρασία,δε νομίζω να φταίει αυτό.Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα στο παρελθόν με τη θερμοκρασία,αφού το pc μου δεν φτάνει σε υψηλές-θερμοκρασίες- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 21:00 Ο iJohnnyCash: #4 14-06-06 21:00 Τοτε οπως ειπες και εσυ ... μαλλον κανενα Patch φταιει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τις τελευταίες 2 μέρες όταν παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια(PES 5,NBA Live 2006),μετά το τέλος του παιχνιδιού με πετάει έξω στο desktop.Υποψιάζομαι ότι φταίει η επεξεργασία και ορισμένες αλλαγές που έκανα σε μερικές ομάδες,αλλά και τα πολλά patches που έβαλα πρόσφατα.Εσείς τι νομίζετε ότι φταίει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 18:47 Ο iJohnnyCash: #2 14-06-06 18:47 Τι θερμοκρασια έχει ο επεξεργαστής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 19:36 Ο Bill_1992: #3 14-06-06 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Τι θερμοκρασια έχει ο επεξεργαστής σου; Click για ανάπτυξη... Γενικά έχει κανονική θερμοκρασία,δε νομίζω να φταίει αυτό.Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα στο παρελθόν με τη θερμοκρασία,αφού το pc μου δεν φτάνει σε υψηλές-θερμοκρασίες- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 21:00 Ο iJohnnyCash: #4 14-06-06 21:00 Τοτε οπως ειπες και εσυ ... μαλλον κανενα Patch φταιει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι θερμοκρασια έχει ο επεξεργαστής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 19:36 Ο Bill_1992: #3 14-06-06 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Τι θερμοκρασια έχει ο επεξεργαστής σου; Click για ανάπτυξη... Γενικά έχει κανονική θερμοκρασία,δε νομίζω να φταίει αυτό.Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα στο παρελθόν με τη θερμοκρασία,αφού το pc μου δεν φτάνει σε υψηλές-θερμοκρασίες- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 21:00 Ο iJohnnyCash: #4 14-06-06 21:00 Τοτε οπως ειπες και εσυ ... μαλλον κανενα Patch φταιει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Τι θερμοκρασια έχει ο επεξεργαστής σου; Click για ανάπτυξη... Γενικά έχει κανονική θερμοκρασία,δε νομίζω να φταίει αυτό.Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα στο παρελθόν με τη θερμοκρασία,αφού το pc μου δεν φτάνει σε υψηλές-θερμοκρασίες- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 21:00 Ο iJohnnyCash: #4 14-06-06 21:00 Τοτε οπως ειπες και εσυ ... μαλλον κανενα Patch φταιει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τοτε οπως ειπες και εσυ ... μαλλον κανενα Patch φταιει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.