Μετανάστευση στην Αμερική

akis94

Νεοφερμένο μέλος

Ο akis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Είμαι 27 χρονών και σκέφτομαι να μεταναστεύσω στην Αμερική και να βρω μια δουλειά για να βελτιώσω την οικονομική μου κατάσταση...έστω και αν υπάρχει πρόγραμμα εργασίας για κάποιους μήνες που να στέλνουν Έλληνες απο εδώ στην Αμερική. Κάποιοι λένε ότι τα πράγματα εκεί στην σημερινή εποχή δεν είναι τόσο εύκολα όπως παλαιότερα.

Αξίζει τον κόπο στην σημερινή εποχή να πάω εκεί και να βρω δουλειά; Η οικονομική μου κατάσταση θα είναι καλύτερη απ'ότι στην Ελλάδα;
Θέλω την γνώμη σας και ειδικά απο Έλληνες που έχουν πάει εκεί τα τελευταία χρόνια οι οποίοι τα έχουν δει με τα μάτια τους.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.883 μηνύματα.
Εχεις καποιο πτυχιο ?

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.883 μηνύματα.
Η οικονομική μου κατάσταση θα είναι καλύτερη απ'ότι στην Ελλάδα;
Σαφως θα ειναι καλυτερη ,απλα να ξερεις οτι δεν θα ειναι ολα ροδινα κλπ απλα το βιοτικο σου επιπεδο θα ανεβει .Αναλογικα θα πρεπει να ψαξεις τι περιπου μισθο θα εχεις , τι ενοικια εχει σε αυτες τις περιοχες που θες να πας

Εγω στην θεση σου θα δοκιμαζα για ευρωπη ,γερμανια .Ξερεις να ειναι κοντα και να μην μπλεκεις με βιζες και τετοια για αρχη

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
@akis94 Υπάρχει και η δυνατότητα της βίζας μαθητείας, η οποία προϋποθέτει είτε ένα επαγγελματικό τίτλο σπουδών και τουλάχιστον ένα έτος επαγγελματικής εμπειρίας είτε 5 έτη επαγγελματικής εμπειρίας.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.574 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Είμαι 27 χρονών και σκέφτομαι να μεταναστεύσω στην Αμερική και να βρω μια δουλειά για να βελτιώσω την οικονομική μου κατάσταση...έστω και αν υπάρχει πρόγραμμα εργασίας για κάποιους μήνες που να στέλνουν Έλληνες απο εδώ στην Αμερική. Κάποιοι λένε ότι τα πράγματα εκεί στην σημερινή εποχή δεν είναι τόσο εύκολα όπως παλαιότερα.

Αξίζει τον κόπο στην σημερινή εποχή να πάω εκεί και να βρω δουλειά; Η οικονομική μου κατάσταση θα είναι καλύτερη απ'ότι στην Ελλάδα;
Θέλω την γνώμη σας και ειδικά απο Έλληνες που έχουν πάει εκεί τα τελευταία χρόνια οι οποίοι τα έχουν δει με τα μάτια τους.
Γιατί δεν κοιτάς για Βρετανία αρχικά που είναι στην Ευρώπη??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια