Mittenwald
Πολύ δραστήριο μέλος

Με το δελτίο θα μοιράζονται το γάλα, το ψωμί και η ζάχαρη.
Επιτέλους, αρχίζουμε να "σοσιαλίζουμε".
Φαντάζομαι ότι η ευτυχία κάποιων θα ξεχειλίζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!χαχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλό μήνα και σε εσάς.![]()

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Αναμένεται σήμερα να ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ότι η Ελλάδα κολλεκτιβοποιείται.
Με το δελτίο θα μοιράζονται το γάλα, το ψωμί και η ζάχαρη.
Επιτέλους, αρχίζουμε να "σοσιαλίζουμε".
![]()
Εγω παλι προ ολιγου ακουσα το εξης συνταρακτικο και ανατριχιασα ηδονικα...

ανακαλυφθηκε καπου σε ενα χωραφι στη Ρωσια ο ΚΟΙΝΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΝΩΦ & ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ....

Ημαρτον Παναγια μου...ειναι δυνατον ...ουτε χρονολογικως εν στεκει....εκτος αν τον εθαψαν εκει εκ των υστερων ....Παλι καλα που δεν ηταν ο Σταλιν....

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

...
![]()
Όχι πως μου ξεχείλισε κι όλας, αλλά είμαι κομμάτι ευτυχής από χθες, επειδή κλήθηκα να συμμετάσχω ως επόπτης σε επικείμενη κολλεκτίβα της Κ. Μακεδονίας, με εκτεταμένη καλλιέργεια σαλιγκαριών. Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί από μεγάλη και γνωστή παγκοσμίως οικογένεια Τραπεζιτών εδρεύουσα στο Λονδίνο!
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλο μηνα Νωευ και καλη επιτυχια στο επιχειρηματικο σου εγχειρημα!!!!!!!!!!!!!Όχι πως μου ξεχείλισε κι όλας, αλλά είμαι κομμάτι ευτυχής από χθες, επειδή κλήθηκα να συμμετάσχω ως επόπτης σε επικείμενη κολλεκτίβα της Κ. Μακεδονίας, με εκτεταμένη καλλιέργεια σαλιγκαριών. Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί από μεγάλη και γνωστή παγκοσμίως οικογένεια Τραπεζιτών εδρεύουσα στο Λονδίνο!

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Καλο μηνα Νωευ και καλη επιτυχια στο επιχειρηματικο σου εγχειρημα!!!!!!!!!!!!!![]()
Ευχαριστώ, Ρόζα μου, αλλά μήνας που αρχίζει μ' ένα ψέμα μπορεί να είναι καλός;;;

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο καλυτερος Νωευ μου....να χαρουν λιγο και οι Πινοκιο!!!!!!!!Ευχαριστώ, Ρόζα μου, αλλά μήνας που αρχίζει μ' ένα ψέμα μπορεί να είναι καλός;;;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...