Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Λοιπον, ξερω οτι υπαρχουν καπια μικρα μηχανιματακια που τα βαζουμε στην πριζα και βγαζουν υπερηχους και υπερυθρες, και υποτιθετε οτι απομακρινει τρωκτικα και καπια εντομα απο το σπιτι.
Το προβλημα ειναι οτι εντοπισα ενα ποντικι μεσα στο σπιτι μου, και λογο τις περιοχης και του οτι η γατες τελευτεα εχουν μειωθει δραματικα (καπιος τις ταΐζει κατι ακαταληλο προφανος...), ακομα και να απομακρινουμε αυτο καπια στιγμη θα εμφανιστει αλλο. Οποτε σκευτικα την λυση αυτου του μηχανιματος, αλλα δεν εχω ιδεα κατα ποσο ειναι οντως αποτελεσματικο, κατα ποσο οντως δεν βλαπτει τα κατοικιδια και που θα το βρω...
Οπιος ξερει κατι για αυτα ας ριξει λιγο το φως του...
ΥΓ, μην μου πειτε να παρω γατα, το εχω σκευτει σοβαροτατα (μια περσικια.... με ασπρη η γκριζα τριχα... αααααχ...) αλλα αυτο το ενδεχομενο προφανος δεν παιζει αφου ο Κρονος (βλ, ο σκυλος μου) ηδη εχει ξεκανει μια αθωα γατα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantinaki24
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

konstantinaki24
Νεοφερμένο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Εμένα μου το είχε αγοράσει η μαμά μου, δεν θυμάμαι από που, πάντως νομίζω το είχε βρει εύκολα (και στην Κέρκυρα, άρα λογικά θα μπορείς να το βρεις και στη Ρόδο). Μόλις μιλήσουμε θα τη ρωτήσω μήπως θυμάται από που το είχε αγοράσει (τι είδους μαγαζί δλδ) και αν θυμάται θα σου πω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο camping για αποφυγή συναντήσεων με ποντίκια και σαύρες;;;
Ό,τι και να κάνεις, κάπου, κάποτε θα συναντηθείτε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάποτε είχα ένα μαγαζί στο κέντρο, και κάθε λίγο και λιγάκι είχα πρόβλημα με τα ποντίκια.Η σίγουρη λύση είναι ποντικοφάρμακο
Έριχνα, ποντικοφάρμακο, κάτι γαριδάκια που τα τρώνε και δηλητηριάζονται, και κάθε πρωί με το που άνοιγα, έβρισκα ψόφια ποντίκια και εκτός των άλλων, σιχαινόμουν να τα πετάω, χώρια ότι τα λυπόμουν κι από πάνω.
Το πρόβλημα υπήρχε μάλλον στην αποχέτευση, απ' ό,τι μου είχαν πει οι γείτονες, και τελικά βρήκα τη λύση με μία τέτοια συσκευή.
Στ' αλήθεια, έπειτα από 1-2 μέρες, όχι μόνο ποντίκια δεν ξαναείδα, αλλά ούτε κατσαρίδα, ούτε καν κάποιο έντομο.
Τα ενοχλεί ο ήχος και φεύγουν από εκεί.
Βέβαια, απ' ό,τι έχω ακούσει, είναι ανάλογα και με την συσκευή, μερικές συσκευές δεν κάνουν και πολύ δουλειά ενώ άλλες κάνουν εξαιρετική.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και καλυτερα τετοιες

λειτουργουν αμεσα,,το ειδα,,και δεν σκοτωνουν το ποντικι,,
οι υπερηχοι δεν κανουν τιποτα παντως.
παντως η καλυτερη μονιμη λυση ειναι οι γατες
και εγω αν δεν ειχα γατες ,,θα ειχα γεμισει ποντικια
μονο η μυρωδια της γατας παντου,,απομακρυνει τα ποντικια σε ακτινα πολλων μετρων..
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

φίδια.Τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο camping για αποφυγή συναντήσεων με ποντίκια και σαύρες;;;
just smile!
Δραστήριο μέλος

nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτες οι συσκευες λειτουργουν αρνητικα για τον ανθρωπινο εγκεφαλο δεν λεω οτι θα σου ελενχουν την σκεψη αλλα αμα εισαι ευαισθητος μπορει να σε πιασει και πονοκεφαλος
εεεεε,ειλικρινά δεν το νομίζω αυτό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.