Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

28-05-23

23:51
Πες τα ρε Ηλία. Και την αγαπώ την Αμίτα. Τώρα δεν μπορώ να την πίνω επειδή μου σπάνε τα δάχτυλα.Ειδικά αυτό των amita/motion μου βγάζει την πίστη και μένα, μόνο κωδικό δε θέλει.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

29-05-23

00:19
Παιδιά εμένα δεν άνοιγε το καπάκι. Έσπασα το νύχι μου και πάλι δεν άνοιγε. Του έδωσα μια και κατάλαβε. Από την ρίζα βγήκε. Και το καπάκι πάλι δεν άνοιγε.
Εμείς προσεχώς κάθε φορά που θα θέλουμε ν'ανοίξουμε μπουκάλι.

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

18-09-23

22:29
Tώρα που το έχω συνηθίσει νομίζω ότι μου αρέσει όχι μόνο για οικολογικούς λόγους. Μπορώ να ανοίγω το καπάκι του μπουκαλιού με το 1 χέρι χωρίς να φοβάμαι να πέσει το καπάκι.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

03-11-23

20:45
Πλέον και η green cola το υιοθετεί.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

03-11-23

20:49
Πριν πετούσες μόνο το καπάκι.
Τώρα πετάς ολόκληρο το μπουκάλι...
Τώρα πετάς ολόκληρο το μπουκάλι...
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

03-11-23

21:50
Αν νομίζουν κυριολεκτικά ότι αυτή η μαλακία θα μας σώσει........
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

04-11-23

01:38
Απλά βγάζεις το καπάκι και στρίβεις γύρω γύρω μέχρι να σπάσει.

30-01-24

01:19
Το απεχθάνομαι! Μου δυσκολεύει τη ζωή χωρίς λόγο και αιτία.. Για να μην πω για τα μικρά μπουκαλάκια νερού που μπαίνει μέσα στο καπάκι η μύτη... 

04-03-24

13:05
Λίγο άσχετο με το θέμα: Έχει καταλάβει κανείς τί μόδα είναι αυτή που κολλάνε τα καπάκια με τα μπουκάλια και πρέπει να τα κόψεις με κόφτη για να ξεκολλήσουν;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.020 μηνύματα.

04-03-24

13:38
Είχε ξεκινήσει με την coca cola (είχε κάνει ο Δίας αν θυμάμαι καλά ή ο Σκανταλ και thread για αυτό το θέμα). Περιβαλλοντικές ανοησίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι.Λίγο άσχετο με το θέμα: Έχει καταλάβει κανείς τί μόδα είναι αυτή που κολλάνε τα καπάκια με τα μπουκάλια και πρέπει να τα κόψεις με κόφτη για να ξεκολλήσουν;
Τα λύσαμε τα προβλήματα μας.

04-03-24

14:15
Δηλαδή αν κολλήσεις το καπάκι στο μπουκάλι τί διαφορά κάνει;Είχε ξεκινήσει με την coca cola (είχε κάνει ο Δίας αν θυμάμαι καλά ή ο Σκανταλ και thread για αυτό το θέμα). Περιβαλλοντικές ανοησίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι.
Τα λύσαμε τα προβλήματα μας.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

04-03-24

14:26
Είχα διαβάσει ότι το έκαναν για να ανακυκλώνεται το καπάκι μαζί με την υπόλοιπη συσκευασία. Και ειλικρινά, έχω την απορία, ποιος άνθρωπος με σώας τας φρένας που κάνει ανακύκλωση, θα πετάξει το μπουκάλι στην ανακύκλωση, ενώ το καπάκι στα σκουπίδια. Μου φαίνεται το λιγότερο ηλίθιο αυτό ως δικαιολογία.Δηλαδή αν κολλήσεις το καπάκι στο μπουκάλι τί διαφορά κάνει;
Εγώ τα μόνα καπάκια που μαζεύω είναι αυτά του νερού, που πας και τα δίνεις σε συγκερκιμένα σημεία ώστε να δωθούν αναπηρικά καροτσάκια σε όσους/ες τα έχουν ανάγκη (συνήθως για παιδάκια δεν είναι αυτό; ).
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

04-03-24

14:31
Σε μαγαζιά ή μεγάλα ιβεντς είναι εύκολο να χαθούν τα καπάκια και να καταλήξουν μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια. Το ίδιο ισχύει και για το γενικότερο λαιφσταιλ του Έλληνα όπου βλέπεις τι γίνεται στις πλατείες πχ. Μικρό πρόβλημα σχετικά, απλοϊκή και δωρεάν η λύση δε, αρα καλό value for money, ειδικά σε μεγάλο χρονικό ορίζοντα.Είχα διαβάσει ότι το έκαναν για να ανακυκλώνεται το καπάκι μαζί με την υπόλοιπη συσκευασία. Και ειλικρινά, έχω την απορία, ποιος άνθρωπος με σώας τας φρένας που κάνει ανακύκλωση, θα πετάξει το μπουκάλι στην ανακύκλωση, ενώ το καπάκι στα σκουπίδια. Μου φαίνεται το λιγότερο ηλίθιο αυτό ως δικαιολογία.
Εγώ τα μόνα καπάκια που μαζεύω είναι αυτά του νερού, που πας και τα δίνεις σε συγκερκιμένα σημεία ώστε να δωθούν αναπηρικά καροτσάκια σε όσους/ες τα έχουν ανάγκη (συνήθως για παιδάκια δεν είναι αυτό; ).
Υ.Γ: Το μέτρο αυτό δεν αφορά την Ελλάδα συγκεκριμένα. Ισχύει ή θα ισχύσει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η εφαρμογή εκεί είναι ακόμα πιο σημαντική, αφου αντίθετα με την Μεσαιωνική Ελλάδα, τα μπουκάλια ανακυκλωνονται όπως προβλέπεται (επιστροφή τους στους συλλέκτες του σουπερμάρκετ και επιστροφή των χρημάτων της αξίας του μπουκαλιού).

Lessons from Norway: Deposit Return Scheme
by Scott Faulds Last year, following the screening of the BBC’s Blue Planet II, the issue of single-use plastic and its effect on the ecosystem rose to the forefront of the public’s mind. Research conducted by

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

04-03-24

21:08
Ναι..για να μην ξεφευγουν και πανε στη θαλασσα.Λίγο άσχετο με το θέμα: Έχει καταλάβει κανείς τί μόδα είναι αυτή που κολλάνε τα καπάκια με τα μπουκάλια και πρέπει να τα κόψεις με κόφτη για να ξεκολλήσουν;
Αληθεια αυτο ειναι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν θα κανει αυτο.,Απλα ανετα του πεφτει κατω οταν ειναι εξω πχ στον δρομο και αυτο μετα μεταφερεται με τον ανεμο στη θαλασσα.Σκεφτητε λιγο βρε..θα πετάξει το μπουκάλι στην ανακύκλωση, ενώ το καπάκι στα σκουπίδια. Μου φαίνεται το λιγότερο ηλίθιο αυτό ως δικαιολογία.

01-07-24

23:06
Όποιος σκέφτηκε τα μη αποσπώμενα καπάκια να του καεί το βίντεο
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

02-07-24

05:12
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

28-07-24

17:03
Δε τα έχουν όλα τα μπουκάλια, το έχω δοκιμάσει, δε μπορώ να το γυρίσω προς την άλλη το καπάκι σε αρκετά μπουκάλια. Άκουσα ότι τώρα τελευταία βάζουν αυτό το νέο καπάκι που γυρίζει προς τη άλλη και θα το εφαρμόσουν στις νέες παρτίδες.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

28-07-24

21:35
Στα γήπεδα που σου αφαιρούν το καπακι, για να μην το πεταξεις σε κανα κεφαλι, θα ζοριζονται να το βγάλουν τωρα. 

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

28-07-24

22:10
Εχουνε σπάσει τα νεύρα στον κόαμο με αυτα τα καπάκια.
Εχω γυρισει απο κοκακολα σε Pepsi twist ΚΑΙ γι αυτο το λογο. Ναι δεν εχει ενσωματωμενο καπάκι.
Κι όσο για το περιβάλλον, ας μην πεταμε άλλα πράγματα στις θάλασσες που καταντανε να φτιάχνουν ολοκληρα τεχνητά νησιά στον Ειρηνικό από πλαστικό (κι όμως!) και μετα μας πιανει η μανία με τα καπάκια.
Η επιχειρηση που φτιαχνει τα ενσωματωμενα καπάκια, περισσοτερο μολύνει το περιβάλλον απ οτι τα ιδια τα καπάκια που θα κυλήσουν απο το χέρι και θα πέσουν στη θάλασσα.
Το φορτηγο που θα μεταφέρει τις κοκακόλες, το ίδιο.
Αρκετά πια με αυτον τον ιδεολογικό μαρξισμό της οικολογίας. Φόροι για πλαστικά ποτηρια στις καφετεριες, χαρτινα καλαμάκια που παπαριάζουν, ενσωματωμενες καπάκες στα μπουκάλια, και η ταδε εταιρία που ψεκάζει τους σπόρους για να τρωει χόρτα ο βιγκαν συν τα φορτηγά και τις εκπομπές αερίων για να του τα πανε στο σπίτι, οχι εκει μην αγγίζετε ειναι μεγάλη η ατζέντα απο πισω.
Εχω γυρισει απο κοκακολα σε Pepsi twist ΚΑΙ γι αυτο το λογο. Ναι δεν εχει ενσωματωμενο καπάκι.
Κι όσο για το περιβάλλον, ας μην πεταμε άλλα πράγματα στις θάλασσες που καταντανε να φτιάχνουν ολοκληρα τεχνητά νησιά στον Ειρηνικό από πλαστικό (κι όμως!) και μετα μας πιανει η μανία με τα καπάκια.
Η επιχειρηση που φτιαχνει τα ενσωματωμενα καπάκια, περισσοτερο μολύνει το περιβάλλον απ οτι τα ιδια τα καπάκια που θα κυλήσουν απο το χέρι και θα πέσουν στη θάλασσα.
Το φορτηγο που θα μεταφέρει τις κοκακόλες, το ίδιο.
Αρκετά πια με αυτον τον ιδεολογικό μαρξισμό της οικολογίας. Φόροι για πλαστικά ποτηρια στις καφετεριες, χαρτινα καλαμάκια που παπαριάζουν, ενσωματωμενες καπάκες στα μπουκάλια, και η ταδε εταιρία που ψεκάζει τους σπόρους για να τρωει χόρτα ο βιγκαν συν τα φορτηγά και τις εκπομπές αερίων για να του τα πανε στο σπίτι, οχι εκει μην αγγίζετε ειναι μεγάλη η ατζέντα απο πισω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- taketrance
- Scandal
- AggelikiGr
- chester20080
- Wonderkid
- fmarulezkd
- Kate1914
- charmander
- Joji
- fourkaki
- ROM32
- phleidhs
- Fernando_A
- rafaela11
- American Economist
- giannhs2001
- Memetchi
- Antonia Alexandra
- jj!
- Wanda
- Alessandra Eliza
- DimitraA.
- hirasawayui
- marww
- User2350
- camil
- Maria_Xagorari
- dimos_mitel
- Ness
- Paragontas7000
- Viedo
- Εχέμυθη
- Meow
- AK-92
- bigthor
- Unboxholics
- Abiogenesis
- Sosstoss
- ggl
- back2967
- johnsala
- Esperos1
- kalhkardia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.