O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Ψάχνω για άτομα (γυμνάσιο-λύκειο) που θέλουν φροντιστήριο σε Φυσική ή Μαθηματικά [font="](ή ακόμα καλύτερα Πληροφορική

Εμπειρία πάνω σε φροντιστήρια συγκεκριμένα δεν έχω, αλλά είμαι πτυχιούχος Ηλ. Μηχ/κος οπότε Φυσική και Μαθηματικά τα κατέχω (και εκτός αυτού μου αρέσουν πολύ και στον ελεύθερο χρόνο μου). Οπότε αν ξέρετε κάποιον που ενδιαφέρεται ή ακόμα καλύτερα αν εσείς προσωπικά ενδιαφέρεστε, βοηθήστε τον συμφορουμίστα σας να δει άσπρη μέρα.

[/font]
[font="]Υ.Γ. 1 Μιλάμε μόνο για Θεσσαλονίκη (εκεί μένω)
Υ.Γ. 2 Ο πρώτος τυχερός θα πάρει δώρο μια συλλογή με όλες τις ακατανόητες γιαπωνέζικες ταινίες που βλέπει ο gademis

[/font]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Ναι! Το είχα αναφέρει κάπου νομίζω. Τελείωσα την ίδια σχολή με τον gademis στα Χανιά (γι' αυτό τον πειράζω συνέχειαΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Ρε συνάδελφος είσαι και δεν το έχεις πει τόσο καιρο???

Subject to change
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Βρε λέτε κι εγώ όταν αποκτήσω όοοολες τις γνώσεις που χρειάζονται για να σχεδιάζω ιστοσελίδες να βάλω καμιά αγγελία εδώ του στυλ "Όποιος θέλει ένα πανέεεεμορφο και λειτουργικοοοοοοοτατο σαιτ ας έρθει στη Michelle!"![]()
με αφορμή αυτό το ποστ, περνω το θαρρος να σε ρωτήσω-ζητήσω, αν μπορεις και εχεις και ολη την καλή διάθεση βέβαια και αν είναι κάτι που δεν θα σε βαραίνει και θα το κάνεις με ευχαρίστηση, να με βοηθήσεις στο χτήσιμο ενός site... ε?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μετά τις 27 ευχαρίστως να βοηθήσω αν αφορά εμφάνιση κυρίως αυτό. Λέω μετά τις 27 λόγω εξεταστικής.Αρχική Δημοσίευση από Founes:με αφορμή αυτό το ποστ, περνω το θαρρος να σε ρωτήσω-ζητήσω, αν μπορεις και εχεις και ολη την καλή διάθεση βέβαια και αν είναι κάτι που δεν θα σε βαραίνει και θα το κάνεις με ευχαρίστηση, να με βοηθήσεις στο χτήσιμο ενός site... ε?
Ευχαρίστηση μου να εξασκούμαι.

Αν και έχω λίγο κακή εμπειρία απο αυτό καθώς πρόφατα κάποιος που βοήθησα και ξόδεψα αμέτρητες ώρες για να του κάνω κάποιες σελίδες απο την αρχή, προσπαθεί να οικειοποιηθεί τη δουλεία μου ενώ μου έλεγε άλλα...
Απλά έχε υπόψιν σου οτι ακόμα μαθαίνω οπότε μην περιμένεις να κάνω ο,τι θα έκανε ένας επαγγελματίας! Μπορεί να έχω πολλή όρεξη και μεράκι αλλά μου λείπουν ακόμα γνώσεις σε αρκετά θέματα...

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Χμμ.. δεν το 'χα σκεφτείΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Καλα αμα σε κοφτει τόσο να στο κάνω sticky βρε αδερφε!![]()

Αν δε σε πειράζει κάντο για καμιά βδομάδα μπας και δούμε άσπρη μέρα!
Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Nobody???![]()
Aν ήσουν Βόλο θα μπορούσα άνετα να σου βρω...'η καλύτερα να σου δώσω γιατί κάπου πνίγομαι με όσα έχω ...αλλά είσαι μακριά

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Εννοείται ότι το έχω πει σε γνωστούς και φίλους...Αρχική Δημοσίευση από Founes:O'Zorgnax Μήπως να δοκίμαζες πρώτα με γνωστούς και φίλους και μετά με αγγελία σε εφημερίδα? ή ακόμα και με χαρτάκια κολλημένα σε στάσεις κτλ....
Αγγελίες και χαρτάκια θα τα δοκιμάσω αν δε βγει τίποτα από εδώ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.