Μικροί ή μεγάλοι;

Emile

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα.
Για όσους είναι μικροί, θέλουν να μεγαλώσουν; (Εγώ προσωπικά λίγο θέλω)
Για όσους είναι μεγάλοι, θέλουν να ξαναγίνουν παιδιά;

Απαντήστε εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ θέλω να βρω τον τρόπο να περνάω ευχάριστα και ο χρόνος μου επίσης....
άλλαξα και δεν το κατάλαβα..., το σκέφτομαι και μου φαίνεται περίεργο...
και που ήμουν...; στο πουθενά....
λίγα θυμάμαι, λίγα κράτησα και πολλά θέλω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για όσους είναι μικροί, θέλουν να μεγαλώσουν; (Εγώ προσωπικά λίγο θέλω)
Για όσους είναι μεγάλοι, θέλουν να ξαναγίνουν παιδιά;
σε μενα δεν συμβαινει αυτο..

δεν ηθελα να μεγαλωσω οταν ημουν μικρος,,ουτε θελω να μικρύνω τωρα..

μονο να περναω καλα την καθε ηλικια,,και να ειμαι ευτυχισμενος..

Κάθε ηλικία έχει και τα καλά της.

:baby::baby::baby:

Τελευταία επεξεργασία:
Χεχε, κάπως έτσι πάει η δουλειά... ;):(:P

[18-25]

Λατρευω την καθε μερα που ζω ...,την καθε στιγμη που περναει...,το καθε πολυτιμο σημαδι που αφηνει ο χρονος πανω στο σωμα μου και στην ψυχη μου...c' est la vie ...la belle vie...;)

Εγω προσωπικα προτιμω να μην μεγαλωσω λατρευωΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΜΟΥ ΖΩΗ!!!!!!!!!:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back