fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Τα 1500' και sms μου φτανουν. Δεν εχει τυχει ποτε να τα τελειωσω ολα τα ' και sms.
Αυτό θα έλειπε...
Πόσο μπορεί να μιλήσει ένας άνθρωπος στο κινητό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Γνωριζω μερικα ατομα που ξοδευουν τα 1500 και περνουν μετα και 600 τα οποια τα τελιωνουν και αυτα...Αυτό θα έλειπε...
Πόσο μπορεί να μιλήσει ένας άνθρωπος στο κινητό;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

Αυτό θα έλειπε...
Πόσο μπορεί να μιλήσει ένας άνθρωπος στο κινητό;![]()
πφφφ, εγω μιστερ τα χαλαω σε μια εβδομαδα. και τα δικα μου και τα δικα του.

1500 λεπτα δεν ειναι τιποτα. περιμενω φετος να κανουν καμια καλυτερη προσφορα γιατι δε μας βλεπω καλα.

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Άντε να τελειώσεις τα 1500 σμς, να πω ναι! 3000 λεπτά ομιλίας μέσα σε μία βδομάδα? Ο εγκέφαλός σου πρέπει να έχει ψηθείπφφφ, εγω μιστερ τα χαλαω σε μια εβδομαδα. και τα δικα μου και τα δικα του.
1500 λεπτα δεν ειναι τιποτα. περιμενω φετος να κανουν καμια καλυτερη προσφορα γιατι δε μας βλεπω καλα.![]()

Fatal Secretary
Νεοφερμένο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

1500 λεπτά είναι 25 ώρες (!)1500 λεπτα δεν ειναι τιποτα.
Και 1500+600 μας κάνουν 2100 SMS.
ΤΙ τα κάνετε όλα αυτά; Ο_Ο
Και στην τελική άμα τόσο πολύ είστε εξαρτημένοι, πείτε τα από κοντά...
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

πφφφ, εγω μιστερ τα χαλαω σε μια εβδομαδα. και τα δικα μου και τα δικα του.
1500 λεπτα δεν ειναι τιποτα. περιμενω φετος να κανουν καμια καλυτερη προσφορα γιατι δε μας βλεπω καλα.![]()
Μάλιστα δηλαδή χαλάτε 1500 λεπτά δικά σου και 1500 λεπτά δικά του, δηλάδη μιλάτε την εβδομάδα 3.000 λεπτά = 50 ώρες = 2 μέρες και κάτι ψιλά την εβδομάδα.
Mωρέ μπράβο..
εγώ με τον δικό μου ζήτημα να μιλάμε 10΄λεπτά την ημέρα

love_angel
Επιφανές μέλος

...και μένουμε και στο ίδιο σπίτι
Εμείς όμως μένουμε ο ένας στην Αθήνα και ο ένας στη Λάρισα. Τι να κάνω? Να παρατήσω τις σπουδές μου?

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Όχι, να μετακομίσει ο ένας στο σπίτι του άλλου. Είναι και πιο οικονομικό, όπως περιέγραψε η Ηρώ.Εμείς όμως μένουμε ο ένας στην Αθήνα και ο ένας στη Λάρισα. Τι να κάνω? Να παρατήσω τις σπουδές μου?
![]()
Δύο (2) ολόκληρες ημέρες κάθε εβδομάδα. Λύθηκε η απορία σου;Πόσο μπορεί να μιλήσει ένας άνθρωπος στο κινητό;![]()

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Εμείς όμως μένουμε ο ένας στην Αθήνα και ο ένας στη Λάρισα. Τι να κάνω? Να παρατήσω τις σπουδές μου?
![]()
Μάλλον δεν το έθεσα σωστά

Δεν εννοούσα ότι μιλάμε 10' λεπτά την ημέρα στο κινητό, αλλά στο ακίνητο

Τι στα διάλα λέτε πια!
Ναι μισό νοίκι, μισοί λογαριασμοί, δεν ανανεώνεις κάρτες.. συμφέρει.Όχι, να μετακομίσει ο ένας στο σπίτι του άλλου. Είναι και πιο οικονομικό, όπως περιέγραψε η Ηρώ.

love_angel
Επιφανές μέλος

Όχι, να μετακομίσει ο ένας στο σπίτι του άλλου. Είναι και πιο οικονομικό, όπως περιέγραψε η Ηρώ.
Είμαστε πολύ μικροί ακόμα για τέτοια σκηνικά ντίαρ.

Μάλλον δεν το έθεσα σωστά
Δεν εννοούσα ότι μιλάμε 10' λεπτά την ημέρα στο κινητό, αλλά στο ακίνητο
Τι στα διάλα λέτε πια!
10 μόνο λεπτά την ημέρα? Και μένετε και στο ίδιο σπίτι?? Εγώ κάνω δέκα λεπτά κάθε φορά που αρχίζω να μιλάω για να του δώσω το λόγο.

Πάντως ναι, 50 ώρες για μια εβδομάδα είναι πολλές. Μετά τι κάνετε;
love_angel
Επιφανές μέλος

Πάντως ναι, 50 ώρες για μια εβδομάδα είναι πολλές. Μετά τι κάνετε;
Ξανα βάζουμε κάρτα. Αφού κάθε φορά που βάζεις κάρτα σου βάζει 1500 λεπτά.
Καλά ήμουν υπερβολική ότι τελειωνούν στη μία εβδομάδα και των δυο. Στις 10 μέρες ίσως τελειώνουν.

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Και ξοδεύεις ξανά μανά και τα δικά σου και τα δικά του μέσα σε 10 μέρες;;Ξανα βάζουμε κάρτα. Αφού κάθε φορά που βάζεις κάρτα σου βάζει 1500 λεπτά.
Πολύ ακριβή είσαι ρε Βεατρίκη με τέτοια γούστα, μήπως να σκεφτεί να σε αλλάξει;

love_angel
Επιφανές μέλος

Και ξοδεύεις ξανά μανά και τα δικά σου και τα δικά του μέσα σε 10 μέρες;;
Πολύ ακριβή είσαι ρε Βεατρίκη με τέτοια γούστα, μήπως να σκεφτεί να σε αλλάξει;![]()

15 ευρώ το μήνα σε τηλέφωνα είναι πολλά? Μήπως ζωρζέτο να σαλλάξει η δικιά σου για λόγους... τσιγκουνιάς??

Άλλωστα και αυτός θέλει να μου μιλάει. Αν δεν ήθελε θα υπήρχε πρόβλημα.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Χμμ, εδώ πέρα δεν βλέπω κάποιο τέτοιο περιορισμό πέραν του "Διάρκεια ισχύος 30 ημέρες", δηλαδή να καταναλωθούν σε 30 ημέρες.Αν δεν κάνω λάθος αυτό ισχύει για τις άλλες προσφορές, 600 λεπτά και έτσι.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

x 2 άτομα = 30?, γιατί μιλάμε για κοινό ταμείο, σωστά; Δεν υπάρχουν "δικά σου - δικά του", αλλά σκέτο "δικά του" ..... εμ.. "δικά σας" ήθελα να πω.15 ευρώ το μήνα σε τηλέφωνα είναι πολλά?

x 12 μήνες, χμμ.... 360? το χρόνο ίσως; Κι αυτά μόνο τώρα. Πού να παντρευτείτε κιόλας να δούμε πόσο θα φτάσει.

love_angel
Επιφανές μέλος

x 2 άτομα = 30?, γιατί μιλάμε για κοινό ταμείο, σωστά; Δεν υπάρχουν "δικά σου - δικά του", αλλά σκέτο "δικά του" ..... εμ.. "δικά σας" ήθελα να πω.
x 12 μήνες, χμμ.... 360? το χρόνο ίσως; Κι αυτά μόνο τώρα. Πού να παντρευτείτε κιόλας να δούμε πόσο θα φτάσει.![]()
λολ τρελολολ, ομως ετσι?

Δεν έχουμε κοινό ταμείο γιατί δεν είμαστε παντρεμένοι ούτε συζούμε.

Άμα καθόταν να κάνει τους υπολογισμούς που έκανες εσύ ζωρζέτο για τα 15 ευρουλάκια το μήνα, δε θα ήμουν καν μαζί του.

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.