love_angel
Επιφανές μέλος
Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.698 μηνύματα.

18-11-10

16:16

Οδηγίες για το μοσχάρι:
- Τσιγαρίζουμε το κρέας
- Όταν το κρέας πάρει χρωματάκι, ρίχνουμε ψιλοκομμένο κρεμμυδι
- Μόλις τσιγαριστεί το κρεμμύδι, ρίχνουμε μια γεμάτη κουταλιά ντοματοπολτό, ψιλοκομμένη ντοματούλα και πράσινη πιπεριά.
- Ανακατεύουμε καλά για ένα λεπτό, ρίχνουμε νερό, αλάτι, πιπέρι, κανέλα, πιπέρι(το στογγυλο δε ξέρω πως λέγεται
) και τρίβουμε λίγο μοσχοκάρυδο για μυρωδιά.
- Το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να βράσει.

Οδηγίες για πλοφ:
- Τσιγαρίζουμε στο λάδι το ρύζι(εγώ βάζω μπασμάτι γιατί λατρεύω τη μυρωδιά του
).
- Στη συνέχεια προσθετουμε τριμμένο καρότο και κρεμμύδι (εγώ για ένα ποτήρι μεγαλο ρύζι βάζω ένα μεσαίο κρεμμύδι και δύο καροτάκια), και τα τσιγαρίζουμε και αυτά.
- Προσθέτουμε νερό, αλάτι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι το ρυζάκι να απορροφήσει όλο του το νεράκι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.956 μηνύματα.

31-05-13

00:36
Εφτιαξα κοκκινιστο χωρις κρεμμυδι κ χωρις σκόρδο και βγηκε μουρλια. Σε ποιον να το πω κ να μη με πιστέψει! Βασικα επρεπε να το μαγειρεψω κ μου χε κολλησει κοκκινιστο. Οταν εκοβα τους κυβους συνεοδητοποιησα μου λειπουν τα βασικα( ψωνισα αλλα κι αλλα κ ξεχασα αυτα- ελεος- φανταζομαι σε ολες μας εχει συμβει. Απογνωση που λετε... Τι να κανω τι να κανω το λαδι εκαιγε κ περιμενε το κρομμυδακι του.. Το οεταω το κρεας κι εγω στην κατσαρολα κ λεω αντε κι οπου μαδ βγαλει.. Παραδοξως βγηκε πεντανοστιμο γιατι το πεθανα στα μπαχαρια... Μου φαινεται θα το ξανακαμω...
ασε που το τσιγαρισμα το βαραινει ( η δικαιολογια μου σε περιπτωση που δεν πετυχαινε ) 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...