03-12-12

21:25
ποιοι λαοι φημιζονται για τη μουσικη τους;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.188 μηνύματα.

03-12-12

21:51
τη παραδοσιακή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

03-12-12

21:53
λαους θελω κινα κρητη και τετοιαα
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.188 μηνύματα.

03-12-12

21:58
Εγώ ξέρω για την Αφρική,που έχουν κάνει και δίσκο οι Βeatles
Δε ξέρω άμα σου κάνει.

Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα.

03-12-12

22:00
Ισπανοί-Λατίνοι; :Ρ

04-12-12

00:17
αλλο;
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα.

04-12-12

00:22
οι Πόντιοι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...