dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

03-08-25

23:16
Το μουσικό γούστο και η προσωπικότητα κατα 99% διαμορφώνονται μέχρι τα 8.
Καλή τύχη.
Καλή τύχη.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.480 μηνύματα.

03-08-25

23:18
Η ταπεινή προσφορά μου στην εμβληματική υπερπερσόνα που εχεις χτίσει τελευταίαΤο ρεμπέτικο, την ψυχή του μικρασιατικού Ελληνισμού με το μπουζούκι (απόγονο του αρχαιοελληνικού τρίχορδου Πανδουρίδιου).
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

03-08-25

23:19
Η ταπεινή προσφορά μου στην εμβληματική υπερπερσόνα που εχεις χτίσει τελευταία
View attachment 151049
ΤεΡαΣ

paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.174 μηνύματα.

03-08-25

23:20
Μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός. Δεν λέω ότι απαγορεύεται, λέω ότι δεν το κάνουν. Μακάρι να το έκαναν και επαναλαμβάνω, λαϊκός άνθρωπος είμαι κι εγώ, από λαϊκή οικογένεια προέρχομαι.
Γενικά μιλάω .
δεν υπάρχει ελιτισμός σ αυτό το ζήτημα εν ετει 2025, όπου ο καθένας έχει πρόσβαση να μορφωθεί και να ασχοληθεί με τέτοιου είδους θέματα ( άλλο που δεν το κάνουν οι περισσότεροι).
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.942 μηνύματα.

03-08-25

23:24
Όχι, αλλά μπορείς να το αποκληρώσειςΔεν μπορείς να επιβάλλεις στο παιδί σου ακούσματα.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.335 μηνύματα.

03-08-25

23:25
Η ταπεινή προσφορά μου στην εμβληματική υπερπερσόνα που εχεις χτίσει τελευταία
View attachment 151049
Το αστείο είναι πως θυμίζουν λίγο το εξώφυλλο welcome to the black parade των My Chemical Romance ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Άι μην τα ακούσεις και εσύ σήμερα...Έτσι, κάθε μέρα από ένα τέτοιο ποστ για το ποδοπάτημα δικαιωμάτων να κάνεις και θα φτάσουμε μια μέρα στο επιθυμητό αποτέλεσμα
Ε κοίτα ρε συ Ηλία, αν μετά την emocore με rave darkwave και ρεμπετολαϊκά προσθέσω και κλασσική μουσική ε θα έχει γίνει το τουρλουμπούκι του αιώνα. Ούτε οι «ακούω από όλα, δεν έχω θέμα» δεν κάνουν τέτοια εκρηκτικά μιξ.Πολλά λόγια. Απλά πες «είμαι κάφρος και δεν μπορώ να εκτιμήσω την ομορφιά της κλασσικής μουσικής» να τελειώνουμε.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.205 μηνύματα.

03-08-25

23:29
Κοίτα, ένας άνθρωπος που προέρχεται από λαϊκή οικογένεια σίγουρα δεν θα έχει τα ίδια ερεθίσματα για να ασχοληθεί με τη φιλοσοφία, τη λογοτεχνία -την καλλιέργειά του γενικότερα- με κάποιον που μεγάλωσε με καλύτερες συνθήκες. Βέβαια αυτά είναι δικαιολογίες για εμένα, όποιος θέλει κάνει στην εποχή μας (στις περισσότερες περιπτώσεις).Γενικά μιλάω .
δεν υπάρχει ελιτισμός σ αυτό το ζήτημα εν ετει 2025, όπου ο καθένας έχει πρόσβαση να μορφωθεί και να ασχοληθεί με τέτοιου είδους θέματα ( άλλο που δεν το κάνουν οι περισσότεροι).
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.982 μηνύματα.

04-08-25

10:11
Ξες..δεν ειπα οτι δεν εχει καλη φωνη...ειπα οτι ειναι ευτελης μουσικη..μουσικουλα ειναι..για απλοικους ανθρωπους καψουρηδες.Κ ακριβως επειδη εμαθα απο καλη μουσικη μπορω και αντιλαμβανομσι το πραγματικα καλο απο το ευτελες..σε αντιθεση με εσενα που περνας για τεχνη τον καζαντζιδη..διασκεδαστες εινσι ολοι αυτοι κ τιποτε παραπανω..να νην μιλησουμε καν οτι τα τραγουδια του ηταν ινδικης αισθητικης της εποχης..ξερναωΣυμφωνώ γενικά, αλλά φαντάσου το παιδί να έχει γονείς κάποιον σαν τον Γιάννη πχ. Θα τα βάζει να ακούνε ρέιβ και να χτυπιούνται σαν χαζά ή ό,τι τέλος πάντων ακούνε οι emo.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι, και πολύ που έμαθες από μουσική, εδώ μας λες ότι ο Στελάρας ο Καζαντζίδης δεν είχε καλή φωνή.
Ο Στελάρας, ο εθνικός ήρωας να πούμε.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος

04-08-25

12:31
οτιδήποτε ακούμε στην "εμπορική" μουσική, δλδ τη μουσική που ακούμε όλοι καθημερινά, με ψιλοστάνταρντ δομή (εισαγωγη, κουπλε, ρεφρεν κ.ο.κ.), έχει δοκιμαστεί και έχει παιχτεί στην "κλασσική μουσική".
όπου "κλασσική μουσική", όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται (και όχι μόνο η Κλασσική περίοδος), είναι μια μουσική ιστορία και εξέλιξη περίπου 1000 χρόνων, μέχρι και σήμερα.
χονδρικά όλα αυτά, καθώς τα όρια δεν είναι ούτε ευδιάκριτα, ούτε αντικειμενικά. κλασσική μουσική, παραδοσιακή μουσική, εμπορική μουσική, οποιαδήποτε μουσική, είναι συγκοινωνούντα δοχεία, όπου το ένα δανείζει στοιχεία στο άλλο. οι βασικές ιδέες όμως και κανόνες, έμπαιναν κάθε φορά από την κλασσική, ή μη εμπορική, ή λόγια/σοβαρή μουσική ή πείτε την όπως θέλετε.
είμαι σίγουρος ότι για όσους δεν αρέσει η κλασσική μουσική, σίγουρα θα υπάρχει κάτι από κλασσική που θα τους αρέσει και απλά δεν θα έχει τύχει να το ακούσουν ή θα τους διαφεύγει ότι ανήκει (και) σε αυτό το είδος.
ο Frank Zappa είχε πει:
“All the good music’s already been written by people with wigs and stuff on.”
όπου "κλασσική μουσική", όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται (και όχι μόνο η Κλασσική περίοδος), είναι μια μουσική ιστορία και εξέλιξη περίπου 1000 χρόνων, μέχρι και σήμερα.
χονδρικά όλα αυτά, καθώς τα όρια δεν είναι ούτε ευδιάκριτα, ούτε αντικειμενικά. κλασσική μουσική, παραδοσιακή μουσική, εμπορική μουσική, οποιαδήποτε μουσική, είναι συγκοινωνούντα δοχεία, όπου το ένα δανείζει στοιχεία στο άλλο. οι βασικές ιδέες όμως και κανόνες, έμπαιναν κάθε φορά από την κλασσική, ή μη εμπορική, ή λόγια/σοβαρή μουσική ή πείτε την όπως θέλετε.
είμαι σίγουρος ότι για όσους δεν αρέσει η κλασσική μουσική, σίγουρα θα υπάρχει κάτι από κλασσική που θα τους αρέσει και απλά δεν θα έχει τύχει να το ακούσουν ή θα τους διαφεύγει ότι ανήκει (και) σε αυτό το είδος.
ο Frank Zappa είχε πει:
“All the good music’s already been written by people with wigs and stuff on.”
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.