Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:23 Ο Guest 874453: #1 05-02-19 21:23 Βλέποντας Πετρετζικη έκανα κ εγώ μπάρες δημητριακών. Εβαλα όμως πολλά και διαφορά ξεροκαρπια με αποτέλεσμα να μην ενωθεί καλά το μείγμα... Υπάρχει σωτηρία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #2 05-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Βλέποντας Πετρετζικη έκανα κ εγώ μπάρες δημητριακών. Εβαλα όμως πολλά και διαφορά ξεροκαρπια με αποτέλεσμα να μην ενωθεί καλά το μείγμα... Υπάρχει σωτηρία? Click για ανάπτυξη... Βάλε παραπάνω μέλι ή κάτι για να τα "κολλήσει" Ούτως ή άλλως το μείγμα το βάζεις πρώτα στο ψυγείο να στερεοποιηθεί και μετά το κόβεις κομματάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:33 Ο Guest 874453: #3 05-02-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Βάλε παραπάνω μέλι ή κάτι για να τα "κολλήσει" Ούτως ή άλλως το μείγμα το βάζεις πρώτα στο ψυγείο να στερεοποιηθεί και μετά το κόβεις κομματάκια. Click για ανάπτυξη... Γευστικά είναι τέλειες. Ασε που Τις έκοψα. Απλά άμα φάσ μετά θέλει σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #4 05-02-19 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Γευστικά είναι τέλειες. Ασε που Τις έκοψα. Απλά άμα φάσ μετά θέλει σκούπα... Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό είναι το σύνηθες για τα μικρά σνακ Εγώ νόμιζα ότι δεν τα έχεις βάλει ακόμη στο ψυγείο κλπ. Ίσως θα μπορούσες να χτυπήσεις σε ένα μπολ με μέλι και γάλα κάποιες μπάρες (δοκίμασε 2-3), ώστε να δημιουργήσεις εκ νέου ένα πιο συμπαγές μείγμα. Αλλιώς ασ' τα σε κανένα πιάτο για λίγη ώρα ώστε να "ξεραθούν" λίγο. Εγώ στη θέση σου, πάντως, θα τα άφηνα όπως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βλέποντας Πετρετζικη έκανα κ εγώ μπάρες δημητριακών. Εβαλα όμως πολλά και διαφορά ξεροκαρπια με αποτέλεσμα να μην ενωθεί καλά το μείγμα... Υπάρχει σωτηρία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #2 05-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Βλέποντας Πετρετζικη έκανα κ εγώ μπάρες δημητριακών. Εβαλα όμως πολλά και διαφορά ξεροκαρπια με αποτέλεσμα να μην ενωθεί καλά το μείγμα... Υπάρχει σωτηρία? Click για ανάπτυξη... Βάλε παραπάνω μέλι ή κάτι για να τα "κολλήσει" Ούτως ή άλλως το μείγμα το βάζεις πρώτα στο ψυγείο να στερεοποιηθεί και μετά το κόβεις κομματάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:33 Ο Guest 874453: #3 05-02-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Βάλε παραπάνω μέλι ή κάτι για να τα "κολλήσει" Ούτως ή άλλως το μείγμα το βάζεις πρώτα στο ψυγείο να στερεοποιηθεί και μετά το κόβεις κομματάκια. Click για ανάπτυξη... Γευστικά είναι τέλειες. Ασε που Τις έκοψα. Απλά άμα φάσ μετά θέλει σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #4 05-02-19 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Γευστικά είναι τέλειες. Ασε που Τις έκοψα. Απλά άμα φάσ μετά θέλει σκούπα... Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό είναι το σύνηθες για τα μικρά σνακ Εγώ νόμιζα ότι δεν τα έχεις βάλει ακόμη στο ψυγείο κλπ. Ίσως θα μπορούσες να χτυπήσεις σε ένα μπολ με μέλι και γάλα κάποιες μπάρες (δοκίμασε 2-3), ώστε να δημιουργήσεις εκ νέου ένα πιο συμπαγές μείγμα. Αλλιώς ασ' τα σε κανένα πιάτο για λίγη ώρα ώστε να "ξεραθούν" λίγο. Εγώ στη θέση σου, πάντως, θα τα άφηνα όπως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Βλέποντας Πετρετζικη έκανα κ εγώ μπάρες δημητριακών. Εβαλα όμως πολλά και διαφορά ξεροκαρπια με αποτέλεσμα να μην ενωθεί καλά το μείγμα... Υπάρχει σωτηρία? Click για ανάπτυξη... Βάλε παραπάνω μέλι ή κάτι για να τα "κολλήσει" Ούτως ή άλλως το μείγμα το βάζεις πρώτα στο ψυγείο να στερεοποιηθεί και μετά το κόβεις κομματάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:33 Ο Guest 874453: #3 05-02-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Βάλε παραπάνω μέλι ή κάτι για να τα "κολλήσει" Ούτως ή άλλως το μείγμα το βάζεις πρώτα στο ψυγείο να στερεοποιηθεί και μετά το κόβεις κομματάκια. Click για ανάπτυξη... Γευστικά είναι τέλειες. Ασε που Τις έκοψα. Απλά άμα φάσ μετά θέλει σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #4 05-02-19 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Γευστικά είναι τέλειες. Ασε που Τις έκοψα. Απλά άμα φάσ μετά θέλει σκούπα... Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό είναι το σύνηθες για τα μικρά σνακ Εγώ νόμιζα ότι δεν τα έχεις βάλει ακόμη στο ψυγείο κλπ. Ίσως θα μπορούσες να χτυπήσεις σε ένα μπολ με μέλι και γάλα κάποιες μπάρες (δοκίμασε 2-3), ώστε να δημιουργήσεις εκ νέου ένα πιο συμπαγές μείγμα. Αλλιώς ασ' τα σε κανένα πιάτο για λίγη ώρα ώστε να "ξεραθούν" λίγο. Εγώ στη θέση σου, πάντως, θα τα άφηνα όπως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Βάλε παραπάνω μέλι ή κάτι για να τα "κολλήσει" Ούτως ή άλλως το μείγμα το βάζεις πρώτα στο ψυγείο να στερεοποιηθεί και μετά το κόβεις κομματάκια. Click για ανάπτυξη... Γευστικά είναι τέλειες. Ασε που Τις έκοψα. Απλά άμα φάσ μετά θέλει σκούπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #4 05-02-19 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Γευστικά είναι τέλειες. Ασε που Τις έκοψα. Απλά άμα φάσ μετά θέλει σκούπα... Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό είναι το σύνηθες για τα μικρά σνακ Εγώ νόμιζα ότι δεν τα έχεις βάλει ακόμη στο ψυγείο κλπ. Ίσως θα μπορούσες να χτυπήσεις σε ένα μπολ με μέλι και γάλα κάποιες μπάρες (δοκίμασε 2-3), ώστε να δημιουργήσεις εκ νέου ένα πιο συμπαγές μείγμα. Αλλιώς ασ' τα σε κανένα πιάτο για λίγη ώρα ώστε να "ξεραθούν" λίγο. Εγώ στη θέση σου, πάντως, θα τα άφηνα όπως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Γευστικά είναι τέλειες. Ασε που Τις έκοψα. Απλά άμα φάσ μετά θέλει σκούπα... Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό είναι το σύνηθες για τα μικρά σνακ Εγώ νόμιζα ότι δεν τα έχεις βάλει ακόμη στο ψυγείο κλπ. Ίσως θα μπορούσες να χτυπήσεις σε ένα μπολ με μέλι και γάλα κάποιες μπάρες (δοκίμασε 2-3), ώστε να δημιουργήσεις εκ νέου ένα πιο συμπαγές μείγμα. Αλλιώς ασ' τα σε κανένα πιάτο για λίγη ώρα ώστε να "ξεραθούν" λίγο. Εγώ στη θέση σου, πάντως, θα τα άφηνα όπως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.