Μπορεί να πάρει με δόλια μέσα την κληρονομιά ένας κληρονόμος από έναν άλλο;

melia85

Νεοφερμένο μέλος

Η melia85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γειά σας, έχω το εξής θέμα..
Πρίν απο 11 χρόνια πέθανε η γιαγιά μου χωρίς να αφήσει διαθήκη. Ο πατέρας μου λόγο απόστασης έκανε εξουσιοδότηση σε ένα απο τα 2 αδέρφια του για να γίνει η αποδοχή κληρονομιάς (κάποια οικόπεδα). Όμως σύμφωνα όμως με τον θείο μου, δεν έκαναν τελικά την αποδοχή γιατί η θεία μου είχε κληρονομήσει απο τον άντρα της κάποια χρέη και θα της έκαναν κατάσχεση.
Απ'οτι λένε και οι 2 θείοι μου, δηλώνουν στην εφορία το μερίδιο τους απο την κληρονομιά (το μερίδιο της θείας μου το δηλώνει ο νέος της σύζυγος)
Έγω είμαι παντελώς άσχετη με το αντικείμενο, ούτε είχα ενδιαφερθεί ποτέ να μάθω ακόμα και το παραμικρό πάνω σε τέτοια θέματα, αλλά όλα αυτα (συν του οτι ο συμβολαιογράφος των θείων μου αρνήθηκε να δείξει τα έγραφα που έχει στον πατέρα μου αν και είναι και εκέινος κληρονόμος) με κάνουν να υποπτεύομαι οτι προσπαθούν -αν δεν το έχουν κάνει ήδη- να του "φάνε" την κληρονομιά. Μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο ; Πείτε μου τη γνώμη σας σας παρακαλώ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...