NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα με γοητεύει ιδιαίτερα η Αιγυπτιακή Μυθολογία!!! Βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέροντες του θεούς Θωτ, Μπαστέτ και τη Σεκμέτ
Η αιγυπτιακη μυθολογια ειναι πολυ ενδιαφερουσα.. Απο τις θεοτητες περισσοτερο μου αρεσε ο Οσιρις , η Σεκμετ και ο Ωρος...
Dias
Επιφανές μέλος

Οι άνθρωποι έφτιαξαν τους θεούς τους κατ' εικόνα και ομοίωσή τους. Αλήθεια, μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ των θεών των αρχαίων Ελλήνων και του μίζερου και κακού θεού των Εβραίων;

NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος

[font="Trebuchet MS", Calibri, Verdana, sans-serif]Δεν το ηξερα οτι η Παλαια Διαθηκη αποτελει μερος της Εβραικης Μυθολογιας....[/font]
Μεταξυ αλλων η αγαπημενη μου μυθολογια εκτος της ελληνικης ειναι η Νορβηγικη... Με συναρπαζουν οι μυθοι και οι ιστοριες της...
Dias
Επιφανές μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

(Και αξουαλι έχει αρκετές ομοιότητες σε κάποιους θεούς και κάποιους μύθους με την ελληνική)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.