American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

08-12-20

10:40
Η αρχες της Ινδίας εκφραζουν την ανησυχία τους για νεα μυστηριώδης ασθένεια. 500 ατομα στο νοσοκομειο και 1 νεκρος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

08-12-20

12:02
Αυτό μας έλειπε τώρα. Να πάμε από πανδημία σε πανδημία. Ας ευχηθούμε να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο όπως τότε που λέγανε για την εύρεση δεύτερου ιού στην Κίνα στην επαρχία Yunnan.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

09-12-20

08:26
Ακομα 55 νεα κρούσματα επιβαιβεωσε η Ινδια σημερα. Συνολο 530.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

09-12-20

09:08
Οι γιατροί στην Ινδία εντόπισαν ίχνη μολύβδου και νικελίου σε δείγματα αίματος που ελήφθησαν από ασθενείς που είχαν νοσηλευτεί στην Άντρα Πραντές, σύμφωνα με αξιωματούχους που διερεύνησαν τις περιπτώσεις την Τρίτη.
Οι ασθενείς ανέφεραν μια σειρά από συμπτώματα όπως επιληπτικές κρίσεις, απώλεια συνείδησης και ναυτία. Τα πρώτα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη από ομάδα του Ινδικού Ινστιτούτου Ιατρικών Επιστημών (AIIMS) ανέδειξαν μεγάλες συγκεντρώσεις σωματιδίων μολύβδου και νικελίου στο αίμα των ασθενών.
Την ίδια ώρα, σε δείγματα νερού που εξετάστηκαν από το AIIMS στο Δελχί, δεν εντοπίστηκαν ίχνη μολύβδου και νικελίου, ενώ δεν προκύπτει πως μπορεί να ευθύνεται ο μολυσμένος αέρας για την παράξενη αυτή ασθένεια.
Οι ασθενείς ανέφεραν μια σειρά από συμπτώματα όπως επιληπτικές κρίσεις, απώλεια συνείδησης και ναυτία. Τα πρώτα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη από ομάδα του Ινδικού Ινστιτούτου Ιατρικών Επιστημών (AIIMS) ανέδειξαν μεγάλες συγκεντρώσεις σωματιδίων μολύβδου και νικελίου στο αίμα των ασθενών.
Την ίδια ώρα, σε δείγματα νερού που εξετάστηκαν από το AIIMS στο Δελχί, δεν εντοπίστηκαν ίχνη μολύβδου και νικελίου, ενώ δεν προκύπτει πως μπορεί να ευθύνεται ο μολυσμένος αέρας για την παράξενη αυτή ασθένεια.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

09-12-20

09:18
Δεν νομίζω να μεταδίδεται αυτό το πράγμα από άνθρωπο σε άνθρωπο. Δεν νομίζω ότι είναι ιός. Δεν πρέπει να μας ανησυχεί.
American Economist
Επιφανές μέλος

09-12-20

09:21
Μακάρι!!Δεν νομίζω να μεταδίδεται αυτό το πράγμα από άνθρωπο σε άνθρωπο. Δεν νομίζω ότι είναι ιός. Δεν πρέπει να μας ανησυχεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...