Καλησπέρα σας!
Παρόλο μπαίνω συχνά στο e-steki, μόνο όταν είμαι σε δίλημμα μπορώ να πω πως μπαίνω στον κόπο να γράψω κάτι. Και συνήθως για κάτι συναισθηματικό, όπως και αυτή τη φορά.
Εγώ είμαι τριτοετής φοιτητής στο εξωτερικό, άρα σε λίγους μήνες την κάνω με τρόπο...
Μια γνωστή μου, που θεωρητικά είναι φίλη μου απλώς δεν βρεθόμαστε πολύ συχνά λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και επειδή δεν συνδεθήκαμε σε βαθμό να γί νουμε "κολλητοί", είναι πρωτοετής. Εμφανισιακά είναι πολύ χαριτωμένη. Από την αρχή μου άρεσε αλλά τίποτα δεν γινόταν, προσπαθούσα έστω να την γνωρίσω και να γίνουμε φίλοι. Στην πορεία όμως, αρκετά άλλα αγόρια (συνομίληκα της και μη) άρχισαν να την προσεγγίζουν (είπαμε, είναι πολύ αθώα χαριτωμένη και κερδίζει - όχι εκείνο το προκλητικά "όμορφο" παρουσιαστικό), κι αυτή κάποτε μου τα λέει είτε για να την συμβουλέψω ή ξερωγω.
Πάνω κάτω, αυτό ίσως να μου δημιούργησε και λίγες ανασφάλειες ή μάλλον... ζήλεια φοβούμενος ότι τόσοι που την πολιορκούν, ίσως κάποιος την κερδίσει και την χάσω (χαζή σκέψη εάν είμαστε καλοί φίλοι) και αυτό κάπως νομίζω με επηρέασε και την θέλω κάπως περισσότερο.
Όμως δεν παύει να εμποδίζει και το γεγονός της διαφοράς ηλικίας, βασικά όχι τόσο της ηλικίας αφού είναι λίγα τα χρόνια που μας χωρίζουν, αλλά μιλώ για το γεγονός πως εγώ φεύγω σε λίγους μήνες ενώ αυτή όχι.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Είτε για κάτι παραπάνω, είτε έστω να γίνουμε... "κολλητοί";

Ή κάτι τέλοςπαντων;
ευχαριστώ