Να πάω σπίτι του?

kalhkardia

Νεοφερμένος

Η kalhkardia αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Καλησπέρα σε ολα τα αγαπητά μέλη του φόρουμ ,
Τους τελευταίους 2 μήνες βγαίνω με ένα παιδί από το σχολείο μου. Μέχρι τότε δεν είχα κάνει κάτι με κάποιον, είχαν υπάρξει φλερτ, είχα πληγωθεί αλλά μέχρι εκεί. Μέσω μιας κοινής φίλης με προσέγγισε , γνωριστήκαμε και αρχίσαμε να μιλάμε τσατ και καθημερινά σχολείο. Έχουμε βγει κάμποσα ραντεβού στα οποία έχουμε περάσει ευχάριστα και έχουμε φτάσει μέχρι γλωσσόφιλο. Στον ένα μήνα περίπου των ραντεβού , μου ζήτησε να εξελίξουμε αυτό που έχουμε σε σχέση. Εγώ του εξήγησα πως λόγω πανελλαδικών και διαβάσματος , βιώνω τη συγκεκριμένη περίοδο με άγχος και υποχρεώσεις και δεν θεωρώ πως μπορώ να διαθέσω τον χρόνο και την ενέργεια που απαιτεί μια σχέση. Το αποδέχτηκε και μου είπε πως είτε το πάμε για σχέση είτε το συνεχίσουμε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς όπως του προτεινα , είναι ευχαριστημένος. Συνεχίσαμε λοιπόν να βγαίνουμε σε αυτό το μοτίβο , οποτε το επέτρεπε το διάβασμα (δίνουμε και οι δύο πανελλαδικές , απλώς εκείνος θέλει σχολή με χαμηλότερα μόρια) .
Φαίνεται πως αρέσω πολύ σε αυτό το παιδί , καθώς πέρα από το ότι ζήτησε σχέση , μιλάει σε κοινούς μας γνωστούς και παρέες αρκετά για εμένα δηλώνοντας ερωτευμένος.
Εγω αισθάνομαι έλξη προς αυτό το παιδί και περνάω ωραία στα ραντεβού μας αλλά δεν αισθάνομαι και τρελαμενη. Ίσως το 2μηνο είναι λίγος καιρός, ίσως είναι και οι πανελλήνιες οι οποίες αποτελούν την προτεραιότητα μου αυτή την περίοδο.

Για να πάω στο ζουμί της υπόθεσης , μου πρότεινε το Σάββατο αυτό να πάω σπίτι του να δούμε ταινία αντί να βγούμε έξω.. και ότι οι γονείς του θα λείπουν από το σπίτι. Εγώ δέχτηκα την πρόταση του , αλλά μέσα μου είμαι αρκετά σκεπτική .

Πηγαίνοντας σπίτι του ίσως θεωρήσει ότι το πάω κι εγώ για σχέση και δέσμευση , κάτι που δεν ισχύει από πλευράς μου , τουλάχιστον μέχρι το τέλος των πανελλαδικών.
Φοβάμαι μήπως του δώσω mixed signs .
Το ότι μπορεί να προκύψει ολοκληρωμένη επαφή είναι κάτι που δεν γνωρίζω , και αν εκείνη τη στιγμή νιώσω άβολα θα το αρνηθώ. Ό,τι βγει.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι εκεί οι γονείς του η τα δύο αδέρφια του , όπου θα συστηθω ως η κοπέλα του κάτι για το οποίο δεν νιώθω έτοιμη και φαντάζει αμήχανο, όταν μπορεί αργά ή γρήγορα να λήξουμε αυτό που έχουμε.

Είναι όντως τόσο τραγικά τα πράγματα η εγώ το δραματοποιω και γίνομαι υπερβολική?? Πηγαίνοντας σπίτι του ίσως δείξω επιθυμία δέσμευσης η μπορεί απλά να είναι μια χαλαρή βραδιά με ταινία ??

Θα εκτιμούσα πολύ τη γνώμη σας.... Ευχαριστώ!!!!! ❤️

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Τώρα εγώ να πω ότι θέλει να κάνετε σεξ πολύ πιθανό; Ή τέλος πάντων αν όχι σεξ να προχωρήσετε παραπάνω στο ερωτικό κομμάτι. Αν είναι κάτι που σε ψήνει κι εσένα καλώς .

Τώρα το θέμα της σχέσης καλό είναι να ξεκαθαριστεί πριν συμβεί αυτό και να είναι ενημερωμένος ότι εσύ δε νιώθεις τόσο έντονα (υπάρχουν πολλοί τρόποι να το πεις όμορφα αυτό). Αν δε σε πολυψηνει και περισσότερο σε αγχωνει παρά σσ κάνει να αισθάνεσαι όμορφα σάν ιδέα, καλύτερα να το αφήσεις

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 4,830 μηνύματα.
Να πας και να λειτουργήσεις αυθόρμητα, αλλά χωρίς να πιεστεις να κάνεις κάτι που δε θέλεις.. Αλίμονο αν κάθε φορά που προσεγγίζουμε άτομο ετέρου φύλου νιώθαμε την υποχρέωση να κάνουμε σχέση μαζί του.. Θα το καταλάβεις μεγαλώνοντας

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,123 μηνύματα.
Καλησπέρα σε ολα τα αγαπητά μέλη του φόρουμ ,
Τους τελευταίους 2 μήνες βγαίνω με ένα παιδί από το σχολείο μου. Μέχρι τότε δεν είχα κάνει κάτι με κάποιον, είχαν υπάρξει φλερτ, είχα πληγωθεί αλλά μέχρι εκεί. Μέσω μιας κοινής φίλης με προσέγγισε , γνωριστήκαμε και αρχίσαμε να μιλάμε τσατ και καθημερινά σχολείο. Έχουμε βγει κάμποσα ραντεβού στα οποία έχουμε περάσει ευχάριστα και έχουμε φτάσει μέχρι γλωσσόφιλο. Στον ένα μήνα περίπου των ραντεβού , μου ζήτησε να εξελίξουμε αυτό που έχουμε σε σχέση. Εγώ του εξήγησα πως λόγω πανελλαδικών και διαβάσματος , βιώνω τη συγκεκριμένη περίοδο με άγχος και υποχρεώσεις και δεν θεωρώ πως μπορώ να διαθέσω τον χρόνο και την ενέργεια που απαιτεί μια σχέση. Το αποδέχτηκε και μου είπε πως είτε το πάμε για σχέση είτε το συνεχίσουμε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς όπως του προτεινα , είναι ευχαριστημένος. Συνεχίσαμε λοιπόν να βγαίνουμε σε αυτό το μοτίβο , οποτε το επέτρεπε το διάβασμα (δίνουμε και οι δύο πανελλαδικές , απλώς εκείνος θέλει σχολή με χαμηλότερα μόρια) .
Φαίνεται πως αρέσω πολύ σε αυτό το παιδί , καθώς πέρα από το ότι ζήτησε σχέση , μιλάει σε κοινούς μας γνωστούς και παρέες αρκετά για εμένα δηλώνοντας ερωτευμένος.
Εγω αισθάνομαι έλξη προς αυτό το παιδί και περνάω ωραία στα ραντεβού μας αλλά δεν αισθάνομαι και τρελαμενη. Ίσως το 2μηνο είναι λίγος καιρός, ίσως είναι και οι πανελλήνιες οι οποίες αποτελούν την προτεραιότητα μου αυτή την περίοδο.

Για να πάω στο ζουμί της υπόθεσης , μου πρότεινε το Σάββατο αυτό να πάω σπίτι του να δούμε ταινία αντί να βγούμε έξω.. και ότι οι γονείς του θα λείπουν από το σπίτι. Εγώ δέχτηκα την πρόταση του , αλλά μέσα μου είμαι αρκετά σκεπτική .

Πηγαίνοντας σπίτι του ίσως θεωρήσει ότι το πάω κι εγώ για σχέση και δέσμευση , κάτι που δεν ισχύει από πλευράς μου , τουλάχιστον μέχρι το τέλος των πανελλαδικών.
Φοβάμαι μήπως του δώσω mixed signs .
Το ότι μπορεί να προκύψει ολοκληρωμένη επαφή είναι κάτι που δεν γνωρίζω , και αν εκείνη τη στιγμή νιώσω άβολα θα το αρνηθώ. Ό,τι βγει.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι εκεί οι γονείς του η τα δύο αδέρφια του , όπου θα συστηθω ως η κοπέλα του κάτι για το οποίο δεν νιώθω έτοιμη και φαντάζει αμήχανο, όταν μπορεί αργά ή γρήγορα να λήξουμε αυτό που έχουμε.

Είναι όντως τόσο τραγικά τα πράγματα η εγώ το δραματοποιω και γίνομαι υπερβολική?? Πηγαίνοντας σπίτι του ίσως δείξω επιθυμία δέσμευσης η μπορεί απλά να είναι μια χαλαρή βραδιά με ταινία ??

Θα εκτιμούσα πολύ τη γνώμη σας.... Ευχαριστώ!!!!! ❤️
Σκέφτεσαι υπερβολικά :P . Δεν έχει νόημα να κάτσουμε να αναλύσουμε πως εκλαμβάνει την αποδοχή της πρόσκλησης σου σπίτι του για ταινία , διότι στο τέλος της ημέρας είναι απλά εικασίες . Πήγαινε και εαν θες κάτι παραπάνω go ahead , διαφορετικά εαν όντως νιώσεις άσχημα πες οτι δεν θες , δεν είναι ντροπή . Επίσης δεν είσαι υποχρεωμένη να συστηθείς στους γονείς του ως η κοπέλα του , πες απλά φίλη . Γενικά μην κάνεις οτιδήποτε δεν θέλεις και δεν νιώθεις άνετα , δεν είναι θέμα ευγένειας , δεν θα προσβάλλεις κάποιον ούτε έχεις υποχρέωση απέναντι σε κάποιον ( σε εκείνον που πας σπίτι του ή στους γονείς του ή δεν ξέρω και εγώ σε ποιον ) .

kalhkardia

Νεοφερμένος

Η kalhkardia αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ !!
Λέω να πάω τελικά.... Έχω πεθάνει από το άγχος μου ... ό,τι γίνει ..:confused:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,301 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,978 μηνύματα.
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ !!
Λέω να πάω τελικά.... Έχω πεθάνει από το άγχος μου ... ό,τι γίνει ..:confused:
Εγω θα πάω αντίθετα με την πλειοψηφία και θα πω να αποφύγεις ακόμα να πας σπίτι του.

Να είσαι μια έντιμη γυναίκα, πρώτα απέναντι στον εαυτό σου και δεύτερον απέναντι σε εκείνον. Είναι ξεκάθαρο ότι ο τύπος είναι πιο στο "καυτό" ενώ εσύ στο πιο χλιαρό, εαν μετρήσουμε την ένταση της δέσμευσης του ενός απέναντι στον άλλο.

Δεν νιώθεις όσα νιώθει (και δεν είναι κακό να μη νιώθεις ακόμα, εφόσον το εκφράσεις ειλικρινά και δεν κρυφτείς απέναντί του).

-"Μα αν του το πω θα τον χάσω."
Απάντηση: Αν είναι όντως ερωτευμένος όπως αφήνει να μαθευτεί στις άλλες αλεπούδες στο αμπέλι για να το ακούσεις εσυ, τότε δεν θα τον χάσεις αλλά θα σε καταλάβει και θα κατεβάσει ρυθμό για να έρθει στον δικό σου. Δες το και σαν ένα είδος πρώτου ελέγχου να δεις τι παίζει.

Πρώτον γιατί να πιεστείς να έρθεις στην ίδια ταχύτητα με αυτόν αφού ακόμα δεν το αισθάνεσαι;

Δεύτερον, καθώς το σπίτι είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος (δεν ειναι το ίδιο όπως για καφέ), προφανώς και υπάρχει προσδοκία για το κάτι παραπέρα. Είτε μια ταινία που μόνο ταινία δεν θα είναι, είτε σημειολογικά σαν επίσκεψη και σημείο μετεξέλιξης της σχέσης, προϋποθέτει να είναι έτοιμοι και οι δυο.

Φαντάσου το εξής σενάριο: Να βάλει ταινία και κάπου στα μέσα της, να αρχίσει το μπαλαμούτι και να νιώσεις άβολα (και προφανώς να πρέπει να το κόψεις). Θα είναι ενα πολύ άβολο υπόλοιπο ταινίας. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο (μεταξύ άλλων) που επιβάλλεται το πρώτο ραντεβού να είναι καφές και όχι εστιατόριο ώστε αν δεν ταιριάξετε να λήξει γρήγορα.

Θα μπορούσες λοιπόν α) είτε να αποφύγεις να πας, β) είτε να πας μεν, αλλά να του έχεις ξεκαθαρίσει από πιο πρίν ότι δεν θα γίνει τίποτα κι ότι όντως θα δείτε μόνο ταινία. Σαν το γνωστό "no money" όταν μπλέκεις με προικοθήρες και κόβουν λάσπη.

Θα σου πω δυο πράγματα:

Αν αισθάνεσαι κολακευμένη από το love bombing που σου κάνει (ναι έτσι λέγεται), μπορεί είτε να είναι πιο ενθουσιασμένος από σένα και σε συνδυασμό με τη δική σου χλιαρότητα, δεν προβλέπεται καλό το μέλλον. Όταν η γυναίκα θέλει 100%, βράζει. Άμα δεν βράζει, άστο. Και όχι δεν είσαι υποχρεωμένη να υποκύψεις στην κολακεία κανενός. Μεταξύ μας ούτε κι εσένα συμφέρει το πως κάνει ο τύπος γιατί αισθάνεσαι σαν αγχωμένος λαγός που τρέχει να νιώσει με το στανιό, αλλά ούτε κι αυτόν συμφέρει γιατί δείχνει αδύναμος και δεν το καταλαβαίνει ότι θα σε ξενερώσει σιγά σιγά. Πρέπει να ρθείτε στην ίδια σελίδα.

Αν πάλι όλο αυτό το love bombing δεν είναι ενθουσιασμός αλλά είναι τύπου "αχ είμαστε ο ένας για τον άλλο, θέλω να σε παντρευτώ" για να νιώσεις ότι βρήκες τον έρωτα της ζωής σου, να κάνετε σεξ και μετά να δεις ένα μάζεμα και ένα "ok I'm done δεν έχω χρόνο πια για σένα", πίστεψέ με, η αξία σου στα 18 ειναι εγγενής ενω του άντρα χτίζεται, δε θες να την σπαταλάς στον πρώτο που σε κολάκεψε τόσο γρήγορα. Αν είναι έρωτας και μοιραίο, θα το δειξουν και οι δυο βδομάδες, ο ένας μήνας το πολύ. Δεν είπαμε μισό χρόνο να τον βασανίσεις, αλλά δυο βδομάδες μπάστα τα γκέμια μόνο καλό θα σου κάνει να τσεκάρεις τι παίζει κι αν στην τελική σε καλύπτει.

Εκ πρώτης όψεως δυο πράγματα υποθέτω:

Ο τύπος βγάζει πολλά beta traits και δεν σ εχει καυλώσει καλά καλά για σχέση ή να θες να τον βάλεις κάτω και να μη μείνει φτερό για φτερό, και το πας διερευνητικά. (that is never a good sign)

ή

Το σκέφτεσαι ότι το πράγμα θα πάει στο σεξ και γουστάρεις την ιδέα σαν ιδέα μόνο ακόμα, αλλά ντρέπεσαι να το παραδεχτείς στον εαυτό σου, έχεις ίσως διφορούμενες σκέψεις για το αν πρέπει να γίνει και τι σημαίνει αυτό για σένα. Πρέπει να το κάνω; Αν το κάνω θα με δει αλλιώς; Αν ΔΕΝ το κάνω θα με δει αλλιώς; Αν το κάνουμε μήπως κολλήσει περισσότερο και μετά άντε να τον ξεκολλήσω; κλπ κλπ.

Αν είναι το τελευταίο, θα τρελαθείς στις σκέψεις, οπότε πήγαινε με έναν κανόνα: Άκου το σώμα σου, ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα, προσέχοντας την ασφάλειά σου και την υγεία σου.

Όπως δεν υπάρχει ντροπή να θες να κανεις σεξ, έτσι δεν υπάρχει και ντροπή να ΜΗΝ θελήσεις να κάνεις σεξ.

Να εκφράζεσαι με ειλικρίνεια, να του θέσεις τα όρια και τις σκέψεις σου για να τα γνωρίζει (πίστεψέ με δε θα τα μυρίσει με τον γυναικείο έμμεσο τρόπο) και το κυριότερο, στο πρώτο σημάδι που δεν νιώθεις καλά λες "στοπ". ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. Θα τα επικοινωνείς όλα.

Γνώμη μου είναι να φυλαχτείς πάντως για λίγο ακόμα να δεις τι παίζει. Αν ήσουν κόρη μου, όλα αυτά θα σου έλεγα. Καλή τύχη.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια