Isiliel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Την ξανάφτιαξα και έβγαλα και φώτο! Στο μπρόκολο, edit κουνουπίδι, έβαλα μόνο ασπράδια, άνιθο και μαιντανό, στην σάλτσα ντομάτας έβαλα και ένα κολοκυθάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι και λίγο πράσο και έβαλα επίσης μελιτζάνες, πιπεριές χρωματιστές και βασιλικό! Βγήκε καλύτερη από την προηγούμενη φορά, δεν έμεινε ούτε δείγμα
![]()
![]()
![]()

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Αλλα που και που θέλω να τρώω και πίτσα.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Ναι καλέ, αλλά του παιδιού του άρεσε η δική σου εκδοχή! Εδώ που τα λέμε κι εμένα μου άρεσε. Ο άνηθος στη βάση θα πρέπει να ταιριάζει τέλεια. Εγώ απλά δεν μπορώ να βάλω τόσο πολύ τυρί λόγω δίαιτας.Χαίρομαι που σου αρέσει, αλλά η συνταγή είναι της Ίσι![]()

Παρεμπιπτόντως, τη συνταγή δεν τη σκέφτηκα εγώ, κυκλοφορεί σε ιστοσελίδες του εξωτερικού, αλλά δεν ξέρω ποιος την επινόησε για να βάλω πηγή..

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.