zinaki
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Γενικά δεν είμαι υπέρ του ψεύτικου νυχιού. Πάντως μπορούσε να τα βάψει κ να τα λιμάρει.
zinaki
Νεοφερμένο μέλος

Δεν έχω βάλει ποτέ gel, αλλά μια φίλη μου βάζει λάδι όταν της ξεφλουδίζουν.
Και τί γίνεται δηλαδή με το λάδι;; ξέρεις;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Όσο για τις γωνίες που σου χουν χαλάσει δεν ξέρω τι να σου πω να κάνεις - για να βγει το τζελ βουτάς ένα βαμβάκι σε ασετόν, το εφαρμόζεις πάνω στο νύχι, το κλείνεις με αλουμινόχαρτο, το αφήνεις κάνα δεκάλεπτο και αν μείνουν υπολείμματα τα τρίβεις με ένα buffer. Εσύ όμως έχεις και ψεύτικα οπότε φοβάμαι πως το ασετόν θα στα χαλάσει και δεν στο συνιστώ. Οπότε μόνο αν τα έτριβες με λίμα να φύγει το χρώμα, αλλά θα σου πάρει ώρα..
mindcircus
Περιβόητο μέλος

zinaki
Νεοφερμένο μέλος

Αυτα κρατανε τουλαχιστον 3 βδομαδες, μαλλον η δουλεια που σου κανε δεν ηταν καλη για να λες λιγοτερο απο βδομαδα
Προφανώς όντως δεν μου έκανε καλή δουλειά. Μου έχει φύγει το gel σε γωνίες και σε ένα νύχι μου έχει φύγει το μισό gel. Και η αλήθεια είναι ότι τα προσέχω , δεν κάνω κάτι που θα μπορούσε να τα καταστρέψει.. Τι να πω.. Δυστυχώς έχω απογοητευτεί πολύ.

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Δεν έχω προσωπική πείρα, αλλά μια φίλη μου που είχε κάνει με gel (δεν ξέρω τι είδους όμως) όντως της χαλάσανε. Κιτρίνισαν, ξεφλούδισαν κ σπάγανε εύκολα μετά. Γενικά της πήρε αρκετούς μήνες να τα επαναφέρει κ δεν το ξανάκανε. Κρίνοντας απ΄τη φίλη μου κ μόνο θα έλεγα όχι. Δες κ καμιά άλλη άποψη όμως γιατί δεν μιλάω εκ πείρας![]()
Ευχαριστω θα ακουσω και καμοια αλλη γνωμη και φυσικα θα λαβω υποψην μου αυτα που ειπες

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Xaroulitaaaaa
Νεοφερμένο μέλος

Και τί γίνεται δηλαδή με το λάδι;; ξέρεις;
κοιτα, εφοσον σου εχει ξεφλουδισει σημαινει οτι δεν εχει γινει καλη και σωστη δουλεια.το καλοκαιρι εκανα ενα μηνα σε σχολη τα παντα για τα νυχια.εμαθα οτι το τζελ θελει προσοχη και υπομονη για να βγει πολυ καλο.Αν γινει σωστα κραταει ενα μηνα χαλαρα. Μονη σου δεν μπορεις να κανεις κατι, καλυτερα να πας για μια μινι συντηρηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.