theios_giorgis Νεοφερμένο μέλος Ο theios_giorgis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 11 Ιουλίου 2024 στις 14:24 Ο theios_giorgis: #1 11-07-24 14:24 Καλησπέρα στην ομάδα! Διάβασα σήμερα αυτή την είδηση *** και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Έστω λοιπόν πως αυτή η στοιχηματική κλείνει. Τα χρήματα που έχουν τα μέλη της στους λογαριασμούς τους, τι γίνονται; Επιστρέφονται με κάποιο τρόπο, η τρώνε πιστόλι; Έχει τύχει κάτι τέτοιο; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.788 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 14:34 Ο Paragontas7000: #2 11-07-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από theios_giorgis: Καλησπέρα στην ομάδα! Διάβασα σήμερα αυτή την είδηση *** και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Έστω λοιπόν πως αυτή η στοιχηματική κλείνει. Τα χρήματα που έχουν τα μέλη της στους λογαριασμούς τους, τι γίνονται; Επιστρέφονται με κάποιο τρόπο, η τρώνε πιστόλι; Έχει τύχει κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Δεν γινεται να κλεισει μια στοιχηματικη. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα στην ομάδα! Διάβασα σήμερα αυτή την είδηση *** και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Έστω λοιπόν πως αυτή η στοιχηματική κλείνει. Τα χρήματα που έχουν τα μέλη της στους λογαριασμούς τους, τι γίνονται; Επιστρέφονται με κάποιο τρόπο, η τρώνε πιστόλι; Έχει τύχει κάτι τέτοιο;
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.788 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 14:34 Ο Paragontas7000: #2 11-07-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από theios_giorgis: Καλησπέρα στην ομάδα! Διάβασα σήμερα αυτή την είδηση *** και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Έστω λοιπόν πως αυτή η στοιχηματική κλείνει. Τα χρήματα που έχουν τα μέλη της στους λογαριασμούς τους, τι γίνονται; Επιστρέφονται με κάποιο τρόπο, η τρώνε πιστόλι; Έχει τύχει κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Δεν γινεται να κλεισει μια στοιχηματικη.
Αρχική Δημοσίευση από theios_giorgis: Καλησπέρα στην ομάδα! Διάβασα σήμερα αυτή την είδηση *** και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Έστω λοιπόν πως αυτή η στοιχηματική κλείνει. Τα χρήματα που έχουν τα μέλη της στους λογαριασμούς τους, τι γίνονται; Επιστρέφονται με κάποιο τρόπο, η τρώνε πιστόλι; Έχει τύχει κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Δεν γινεται να κλεισει μια στοιχηματικη.