Μόλις ανανέωσα, ένας φίλος (που δεν εμπιστεύομαι πολύ) μου έλεγε να παίρνω 6971314 για να αποφεύγω τις ενοχλητικές διαφημίσεις. Δεν είχα κάνει καμιά συναλλαγή μέσω κινητού η κάτι τέτοιο τότε.
Χρησιμοποιώ iPhone 3G:
Εδω είναι μια λίστα μυνημάτων που εστειλα στην cosmote για το υπολοιπο μου (1314)
25 ΑΥΓ 10:05 - ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 8.67?
25 ΑΥΓ 22:19 - ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 12,30? (ΑΝΑΝΕΩΣΑ)
26 ΑΥΓ 11:27 - ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 0,37? (ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 6971314) WTF!?
26 ΑΥΓ 17:51 - ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 7,74? (ΞΑΝΑΑΝΑΝΕΩΣΑ)
26 ΑΥΓ 22:50 - ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 2,49? (ΕΕΕΕ... ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΤΕ!)
26 ΑΥΓ 22:54 - ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 2,39?
Μπορεί κάποιος να μου πεί τι συμβαίνει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε ρωτάω γιατί την έχω πατήσει κι εγώ, με την Vodafone, μπήκα για λίγη ώρα και μου έφαγε 15 ολόκληρα ευρώ μέσα σε 2-3 λεπτά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και όντως μπήκα τις τελευταίες μέρες.
prinCess.
Επιφανές μέλος

ένας φίλος (που δεν εμπιστεύομαι πολύ) μου έλεγε να παίρνω 6971314 για να αποφεύγω τις ενοχλητικές διαφημίσεις.
Ε, αυτό θα φταίει.

Ή μπορεί να έχεις γραφτεί από παλιά σε καμιά υπερεσία από αυτές που διαφημίζουν στο ίντερνετ και να μη το θυμάσαι.

Και είχα μια φορά γραφτεί σε μια τέτοια υπηρεσία που σου έτρωγε τα λεφτα σχεδον αμεσως. Αναγκάστηκα να αλλάξω αριθμό...

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

------------------------------------------------------------------------
Τελικά τους πήρα και λένε οτι μάλλον φταίει το ιντερνετ στο κινητό.
Ξανανανέωσα και έβαλα πάλι internet για να δούμε...
Τελικά το ιντερνετ έφταιγε μάλλον δεν ξοδεύτηκε τίποτα ως τώρα...
apaleytos
Νεοφερμένο μέλος

Να τσεκάρετε πάντα το traffic σας στις συσκευές σας.
Και σημασία δεν έχει αν χρησιμοποίησες εσύ το internet αλλά το κινητό σου (και ο νοών νοείτω)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Είναι πολύ πιθανών αυτό. Το iPhone έχει στα settings μετρητή για την κατανάλωση mb. Να τον τσεκάρεις συχνά. Επίσης μπορεί να φταίει το 6971314, μπορεί να έχει χρέωση κινητού.χρεώσεις data (internet) είναι..
Να τσεκάρετε πάντα το traffic σας στις συσκευές σας.
Και σημασία δεν έχει αν χρησιμοποίησες εσύ το internet αλλά το κινητό σου (και ο νοών νοείτω)
Όπως και να έχει, η cosmote εφόσον το ζητήσεις πρέπει να σου παρέχει ανάλυση λογαριασμού.
Το πρόγραμμα που αναφέρεις από όσο γνωρίζω είναι για συμβόλαια. Είσαι σίγουρος ότι έχεις αυτό;Έχω ειδικό πρόγραμμα γι'αυτό που σε ειδοποιεί αμα το ξετινάξεις. COSMOTE INTERNET ON THE PHONE 60
και όντως μπήκα τις τελευταίες μέρες.
Σε καμία περίπτωση για αυτό δεν φταίει η Vodafone. Έχει όλους τους τιμοκαταλόγους στο site. Όταν χρησιμοποιείς μια υπηρεσία οφείλεις να ελέγχεις το κόστος.Μήπως μπαίνεις με αυτό στο ίντερνετ;
Σε ρωτάω γιατί την έχω πατήσει κι εγώ, με την Vodafone, μπήκα για λίγη ώρα και μου έφαγε 15 ολόκληρα ευρώ μέσα σε 2-3 λεπτά...![]()
cacofonix
Δραστήριο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορείς να κλειδώσεις το internet από μόνος σου.. Είτε διαγράφοντας τα προφίλ σύνδεσης με το internet, είτε ζητώντας από την εκάστοτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να σου απενεργοποιήσει το gprs..Φυσικά και φταίει ο πάροχος. Θα έπρεπε το Internet να κλειδώνει όπως γίνεται και με το Roaming.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Δεν είναι όλοι γνώστες της τεχνολογίας. Οπως οι τράπεζες ενημερώνουν όταν βλέπουν υπέρογκες χρεώσεις, έτσι οφείλουν να κάνουν και οι εταιρείες κινητής.Μπορείς να κλειδώσεις το internet από μόνος σου.. Είτε διαγράφοντας τα προφίλ σύνδεσης με το internet, είτε ζητώντας από την εκάστοτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να σου απενεργοποιήσει το gprs..![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.