giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

πρέπει να έχεις κάρτα ανεργίας και εξατομικευμένη παρέμβαση
μπες στην σελίδα του ΟΑΕΔ έχει κάποιες πληροφορίες και έχει και τηλ να επικοινωνήσεις μαζί τους, πάρε τους και ρώτησε τους γαι τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:ναι αξίζει πληρωνεσαι κανονικά
πρέπει να έχεις κάρτα ανεργίας και εξατομικευμένη παρέμβαση
μπες στην σελίδα του ΟΑΕΔ έχει κάποιες πληροφορίες και έχει και τηλ να επικοινωνήσεις μαζί τους, πάρε τους και ρώτησε τους γαι τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις![]()
thanx bunny

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:Μην ξεχνάς μόνο να την ανανεώνεις κάθε μήνα την κάρτα ανεργίας![]()
ήδη σημερα εκεί ειμουνα.

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Κι εγώ πήγα να την ανανεώσω
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Για το πρώτο: https://www.oaed.gr/Pages/SN_84.pg
Ευχαριστω πολυ, αλλα αυτο ειναι για αυτους που εχουν απολυθει.
Φταιω εγω βεβαια που δεν ειμουν ξεκαθαρος. Εγω θελω να εγγραφω, χωρις να παρω επιδωμα καθος δεν εχω εργασθει καθολου, για να παρακολουθισω αυτα τα σεμιναρια που εχει.

https://www.oaed.gr/Pages/SN_85.pg
Δες από εδώ τα επιδόματα:https://www.oaed.gr/Pages/SN_46.pg
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Παιδια ξερει κανεις καθολου τι διαδικασιες εχει για να βγαλεις καρτα ανεργιας και καθε ποτε εχει απο αυτα τα σεμιναρια που πληρωνεσε ενω τα παρακολουθεις;
Για αυτά τα σεμινάρια πρέπει να δηλώσεις με υπεύθυνη δήλωση (αν θυμάμαι καλά) οτι δεν δουλευεις ή οτι δεν σπουδάζεις! Αυτό είχα κάνει εγώ πριν 2 χρόνια περίπου!
Με κάθε επιφύλαξη για να βγάλεις κάρτα ανεργείας πρέπει να έχεις ταυτότητα, λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ, εκκαθαριστικό ή άμα δεν κάνεις, θέλει βεβαίωση από την εφορία ότι δεν κάνεις και λογικά θα θέλει και το ΑΜΚΑ.
Γενικότερα θέλει και άλλα χαρτιά, αλλά εφόσον εσύ δεν έχεις εργαστεί δεν μπορείς να τα έχεις.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Για αυτά τα σεμινάρια πρέπει να δηλώσεις με υπεύθυνη δήλωση (αν θυμάμαι καλά) οτι δεν δουλευεις ή οτι δεν σπουδάζεις! Αυτό είχα κάνει εγώ πριν 2 χρόνια περίπου!
Με κάθε επιφύλαξη για να βγάλεις κάρτα ανεργείας πρέπει να έχεις ταυτότητα, λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ, εκκαθαριστικό ή άμα δεν κάνεις, θέλει βεβαίωση από την εφορία ότι δεν κάνεις και λογικά θα θέλει και το ΑΜΚΑ.
Γενικότερα θέλει και άλλα χαρτιά, αλλά εφόσον εσύ δεν έχεις εργαστεί δεν μπορείς να τα έχεις.
Για τα σεμιναρια αυτα πρεπει να εχεις καρτα ανεργιας η ασχετο το ενα με το αλλο;
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Για τα σεμιναρια αυτα πρεπει να εχεις καρτα ανεργιας η ασχετο το ενα με το αλλο;
Όσα σεμινάρια είναι επιδοτούμενα από τον ΟΑΕΔ χρειάζεται να έχεις κάρτα ανεργίας.
Για καλό και για κακό πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις γιατί μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που είχα πάει εγώ.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.