Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ασε που οτι βρω μπροστα μου που να μην λειτουργει το ξεκιλιαζω, και εχω μαθει αρκετα με αυτον τον τροπο, ασε που καμια φορα τα φτιαχνω κιολας χωρις να το καταλαβω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειλικρινα σου μιλαω!

Προσωπικα συνηθως τις διαβαζω ενω ταυτοχρονα πειραματιζομαι με την συσκευη και απο την αρχη.(οχι τιποτα αλλο αλλα γιατι αν δεν το κανω στην αρχη σιγουρα δεν θα το κανω ποτε)
Δεν καθομαι π.χ. να διαβασω πρωτα το βιβλιαρακι και μετα να πιασω την συσκευη στα χερια μου.
Ταυτοχρονα παντα και οχι ολες τις οδηγιες χρησεως.
Μονο αυτα που ξερω οτι μπορει να μου θεσουν "ερωτηματικα" και οτι ειναι ακρως απαραιτητα.
Τωρα π.χ. αν παρω ενα κινητο δεν θα κατσω να διαβασω τι κανει το καθε πληκτρο και πως βγαινει η μπαταρια κτλ κτλ.
Αλλα γενικα το σωστο ειναι να διαβαζονται!

Γιατι δεν βαζεις και καμια δημοσκοπηση;

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ωστόσο ΠΑΝΤΑ διαβάζω (συνήθως μια εβδομαδα μετα) ότι αφορά την εγγυήση.

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

(πράγμα σπάνιο...)

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Για πιο πολύπλοκες συσκευές, τις διαβάζω και παίζω ταυτόχρονα (όχι μονοκοπανιά, λίγα-λίγα τη φορά

εκεί που ξεφεύγει κανείς είναι τα εγχειρίδια στις ψηφιακές βιντεοκάμερες, δεν υπάρχει περίπτωση να τα μάθεις όλα όσα λέει το βιβλίο

εγώ πάντως έχασα τη μπάλα στον συναγερμό του σπιτιού ...να φανταστείτε, φοβόμουν να τον βάλω μπροστά γιατί δεν ήξερα τι γίνεται αν αρχίσει να χτυπάει και εγώ δεν είμαι σπίτι

αλήθεια, μήπως ξέρει κανείς αν σταματάει μόνο του, όπως στα αυτοκίνητα? εγώ πάντως το έβαλα μπρος, και δε πάν να κουφαθούν οι γείτονες

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

βέβαια δεν διαβάζω όλο το βιβλιαράκι μόνο οτι δεν γνωρίζω.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το να καταπιαστείς πάντως με το εργαλείο χωρίς να έχεις διαβάσει τις οδηγίες είναι μερικές φορές σαν να ξεκινάς να λύσεις ασκήσεις χωρίς να έχεις ιδέα απο τη θεωρία

Αα επίσης οι οδηγίες χρήσεως είναι το ιδανικό ανάγνωσμα για την τουαλέτα!!

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Αν τις διαβάζω λέει! Σαν λογοτεχνικό βιβλίο! Πρώτα θα κάτσω και θα ξεψειρίσω τις οδηγίες και μετά θα πιάσω αυτό που αγόρασα να το χειριστώ! Όχι επειδή δεν πιστευω οτι θα τα έβγαζα πέρα χωρίς αυτές αλλά γιατί μου αρέσει να τις διαβάζω, όσο περίεργο κι αν ακούγεται! Υπάρχουν βέβαια κάποιες εξαιρέσεις, όπως πχ το pc που δεν διαβάζω ποτέ τις υποτυπώδεις οδηγίες που έρχονται με αυτό. Είπαμε, μιας και τις διαβάζω σαν λογοτεχνικό βιβλίο, θέλω να είναι και αντάξιες του εμφανισιακά, δλδ αρκετά προσεγμένες και μπόλικες.
Το να καταπιαστείς πάντως με το εργαλείο χωρίς να έχεις διαβάσει τις οδηγίες είναι μερικές φορές σαν να ξεκινάς να λύσεις ασκήσεις χωρίς να έχεις ιδέα απο τη θεωρία(μετεξεταστικης σύνδρομο εδώ
)
Αα επίσης οι οδηγίες χρήσεως είναι το ιδανικό ανάγνωσμα για την τουαλέτα!!![]()
Μια από τα ίδια και για μένα. RTFM rulez!!! (Read The Fuc**** Manual)

Για να τις διαβάσω ολόκληρες χωρις λόγο πρεπει να βαριέμαι απίστευτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Μάλιστα όταν πρόκειται για κάτι ακριβό τις κρατάω μαζί με το κουτί για πάρα πολύ καιρό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blk88memorz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαχχα0χ0ααχα. Νταξ, είπαμε, όχι κ έτσι.
Απλά συνήθως τις παραμερίζω επειδή δεν κρατιέμαι να ψάξω τη συσκευή.
Αλλά τις κρατάω κάπου για τη σπαστική στιγμή που θα κολλήσει η συσκευή.
Ανάλογα και τη συσκευή βέβαια.
Βασικά νομίζω είναι συσκευές που χρειάζονται οδηγίες μαζί και άλλες που είναι άχρηστες.
Πχ ο αποχυμωτής που αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα.

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω απλως διαβαζω τα πρωτα βημα ωστε να μην κανω πολυ ωρα να βρω πως πχ βγαινει η μπαταρια.
Ωστόσο ΠΑΝΤΑ διαβάζω (συνήθως μια εβδομαδα μετα) ότι αφορά την εγγυήση.![]()
Ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ, εκτός αν πρόκειται για κάτι πολύ σύνθετο. Για παράδειγμα με ένα κινητό-pda που πήρα τις διάβαζα για μια εβδομάδα για να καταφέρω να το μάθω...

wagneriandandy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Franky5465
Νεοφερμένο μέλος

μεγάλη ανυπομονησία = αγνοημένη οδηγία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.