iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αν ναι, μπορεί να κάνει ο ασθενής κάτι να μην το καταλάβει;
Αν δεν μπορεί να κάνει κάτι ο ασθενής, αν ο ασθενής είναι ανήλικος ο γιατρός θα ενημερώσει τους γονείς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Πρακτικά, αν είναι τόσο στενοί φίλοι (όπως στην περίπτωση σου) πιστεύω οτι θα το κάνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

αν έχω καταλάβει καλά είσαι απο Αγρίνιο αλλά τώρα είσαι στην Μισελ στην Θεσ/νίκη
γιατί δεν πας τώρα στον οδοντίατρο στην Θεσ.. που δεν σε ξέρει κανείς και δεν θα υπάρχει περίπτωση να το μάθουν οι γονείς σου??
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν είναι το θέμα για τώρα! Αν και ήθελα να κάνω ένα καθαρισμό πλάκας μιας και έχω αρκέτο καιρό (πάνω από 6 μήνες ) Απλώς θέλω να ξέρω , αν τύχον χρειαστώ κάτι από οδοντιατρό τότε που δεν θα είμαι θεσσαλονίκη.Αρχική Δημοσίευση από bunny:να πω μια ιδέα??
αν έχω καταλάβει καλά είσαι απο Αγρίνιο αλλά τώρα είσαι στην Μισελ στην Θεσ/νίκη
γιατί δεν πας τώρα στον οδοντίατρο στην Θεσ.. που δεν σε ξέρει κανείς και δεν θα υπάρχει περίπτωση να το μάθουν οι γονείς σου??
Subject to change
e-steki.gr Founder

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.