Anna♥
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση:
Τα μηνύματα 1 έως 9 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "[Αθήνα] Γνωρίζετε το ξενοδοχείο Stanley;"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν λες αυτό, είναι στο Μεταξουργειο και όχι στη Συγγρού. Από το site, μια χαρα μου φαίνεται. Η περιοχή είναι όντως λίγο χάλια, αλλά τι σημασία έχει? Είναι κεντρικά και δίπλα σε μετρό, αρα μπορείς να πας όπου θες.
https://www.e-steki.gr/www.hotelstanley.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anna♥
Νεοφερμένο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Anna♥
Νεοφερμένο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Ακριβώς απ εξω είναι η σταση του metro Μεταξουργείο... και μπορείς και με τα ποδια να πας στην Ομόνοια...
Μια ευθεία είναι από την Αγίου Κωνσταντίνου... λίγη προσοχή το βράδυ απλώς.. καλύτερα με ταξί ή με metro...
Και απο την οδό Δηληγιάννη ο Σταθμός Λαρίσης είναι πολύ κοντά αλλά και σε αυτόν υπάρχει Metro...
Καλά να περάσετε!

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Δεν είναι επικίνδυνη, βρώμικη είναι. Παλιά είχε κάτι γιάφκες![]()
Δεν θα σύστηνα βόλτες στο Μεταξουργείο από μια ώρα κ μετά. Ειδικά αν είσαι φοβιτσιάρα. Είναι κοντά στην Ομόνοια που ούτε εκεί δεν θα σύστηνα βόλτες

Anna♥
Νεοφερμένο μέλος

Απλώς ως μέρος διαμονής...
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

kambana
Δραστήριο μέλος

Πρόκειται στα τέλη του άλλου μήνα να κατέβω μαζί με τη μητέρα μου Αθήνα για 2 μέρες και ψάχνω ένα ξενοδοχείο οικονομικό και σε καλή περιοχή (να μπορούμε να γυρίσουμε νύχτα και κατά προτίμηη κοντά σε κάποιο σταθμό μετρό) στο κέντρο. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;;
Για αυτό τι έχετε να πείτε; https://www.booking.com/hotel/gr/hotelrio.el.html?sid=41adf8fd282663b8483d59555f5f6080;dcid=1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

δε ξέρω να σου πω γιατί δε μένω Αθήνα αλλά αυτό το είδες?
εγώ θα έριχνα Χ κατευθείαν από τη στιγμή που μπορείς να βρεις free σε άλλα χοτέλζ...
Ασύρματο Hotspot Internet διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και η χρέωση είναι 1 EUR ανά ώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

32 ευρω η διανυκτέρευση, καθαρό και αξιοπρεπές ξενοδοχείο αν και σε σχετικά κακόφημη περιοχή.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

έχουμε κ λέμε:
- "Μεγας Αλέξανδρος", κατηγορίας Ζ' στην καλύτερη των περιπτώσεων. Είναι λίγο δύσκολο να το βρείς (στενό Μενάνδρου, μετά τους λαθρο που σπρώχνουν άσπρη) μα η εξωτερική του εμφάνιση σε πείθει πως θα ζήσετε την περιπέτεια

Τιμή: 8 ευρώ η βραδιά (πληρώνεις εάν δεν κοιμάται ο ηλικιωμένος ρεσεπσιονιστ)
Σχέση απόδοσης/τιμής:
- "Βασιλευς Φιλιππος", κατηγορίας "μην τα ρωτάς". Είναι κ αυτό λίγο δύσκολο να το βρείς (στενό Σωκράτους, μετά τους διακινητές) μα, όταν το βρείς, σε αποζημιώνει ο κλασσικός αέρας της Αθήνας των 60'ς. Στα συν: Καθαρό δωμάτιο (απ έξω), νιπτήρας με το κλασσικό ποτηράκι-στήριγμα οδοντόβουρτσας, και - ενα προσωπικό φετίχ - σαπουνάκια με το όνομα ξενοδοχείου. (Σύμπτωση: τα σαπουνάκια έγραφαν το όνομα άλλου ξενοδοχείου

Τιμή: 10 ευρώ η βραδιά (είναι τόσο ευγενικοί που σε ξυπνούν κατά τις 7 για να πληρώσεις

Σχέση απόδοσης/τιμής:
- "Mενέλαος", κατηγορίας "κλάψτα". Είναι εύκολο να το βρείς (υπάρχει πιάτσα απ έξω, και δεν εννοώ των ταξί) και το όλο
feeling της εισόδου στα τάρταρα, μας προϊδεάζει για μεγάλες συγκινήσεις. Στα συν: Οι πολύ εξυπηρετικές ρεσεψιονίστ, χτύπησαν και την πόρτα του δωματίου για να με ρωτήσουν αν θέλω παρέα

Τιμή: 15 ευρώ η βραδιά, ή οποιοδήποτε άλλο χρονικό διάστημα της... αρεσκείας σας

Σχέση απόδοσης/τιμής:
Αυτά
άντε καλή διαμονή

kambana
Δραστήριο μέλος

Δε με πειράζει καθόλου για το ίντερνετ, αφού δε θα έχω υπολογιστή. Άλλωστε είναι μόνο για ένα βράδυ και νομίζω να αντέξω...σχέδιο δίνεις?![]()
δε ξέρω να σου πω γιατί δε μένω Αθήνα αλλά αυτό το είδες?
εγώ θα έριχνα Χ κατευθείαν από τη στιγμή που μπορείς να βρεις free σε άλλα χοτέλζ...
Για μια βράβευση θα κατέβω. Ωραίο το ξενοδοχείο, αλλά δε θέλω να το διακινδυνεύσω σε κακόφημη περιοχή. Όσο να 'ναι δυο γυναίκες..Δεν ξέρω...https://www.booking.com/hotel/gr/minoa.el.html
32 ευρω η διανυκτέρευση, καθαρό και αξιοπρεπές ξενοδοχείο αν και σε σχετικά κακόφημη περιοχή.
Ω, οικονομικά χοτέλζ στο κέντρο της αθήνας; η ειδικότητά μου
έχουμε κ λέμε:
- "Μεγας Αλέξανδρος", κατηγορίας Ζ' στην καλύτερη των περιπτώσεων. Είναι λίγο δύσκολο να το βρείς (στενό Μενάνδρου, μετά τους λαθρο που σπρώχνουν άσπρη) μα η εξωτερική του εμφάνιση σε πείθει πως θα ζήσετε την περιπέτεια. Στα συν: Ντουλάπα, ντουζ στο δωμάτιο. Στα πλην: Η ντουλάπα δεν άνοιγε παρά με κλωτσιές
και το ντουζ δεν είχε μια μικρή λεπτομέρεια (νερό). Α, επίσης, η κουβέρτα σα να έμπαζε
ήταν λίγο σκωροφαγωμένη...
![]()
Τιμή: 8 ευρώ η βραδιά (πληρώνεις εάν δεν κοιμάται ο ηλικιωμένος ρεσεπσιονιστ)
Σχέση απόδοσης/τιμής:![]()
![]()
- "Βασιλευς Φιλιππος", κατηγορίας "μην τα ρωτάς". Είναι κ αυτό λίγο δύσκολο να το βρείς (στενό Σωκράτους, μετά τους διακινητές) μα, όταν το βρείς, σε αποζημιώνει ο κλασσικός αέρας της Αθήνας των 60'ς. Στα συν: Καθαρό δωμάτιο (απ έξω), νιπτήρας με το κλασσικό ποτηράκι-στήριγμα οδοντόβουρτσας, και - ενα προσωπικό φετίχ - σαπουνάκια με το όνομα ξενοδοχείου. (Σύμπτωση: τα σαπουνάκια έγραφαν το όνομα άλλου ξενοδοχείου). Στα πλην: Οκτάποδοι νυκτερινοί επισκέπτες.
![]()
Τιμή: 10 ευρώ η βραδιά (είναι τόσο ευγενικοί που σε ξυπνούν κατά τις 7 για να πληρώσεις)
- "Mενέλαος", κατηγορίας "κλάψτα". Είναι εύκολο να το βρείς (υπάρχει πιάτσα απ έξω, και δεν εννοώ των ταξί) και το όλο
feeling της εισόδου στα τάρταρα, μας προϊδεάζει για μεγάλες συγκινήσεις. Στα συν: Οι πολύ εξυπηρετικές ρεσεψιονίστ, χτύπησαν και την πόρτα του δωματίου για να με ρωτήσουν αν θέλω παρέαμα εγώ είχα μόλις φορέσει τις πυτζάμες μπομπ σφουγγαράκης και ντράπηκα ν'ανοίξω
. Στα πλην: Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, και αρχοντιά δεν θα δείτε ούτε γι'άστείο.
Επίσης, προσφέρεται πρωϊνό τσάι!!! Κρίμα που τα ποτήρια ήταν βρώμικα
Τιμή: 15 ευρώ η βραδιά, ή οποιοδήποτε άλλο χρονικό διάστημα της... αρεσκείας σας
Αυτά
άντε καλή διαμονή![]()
Τώρα αλήθεια, έχεις μείνει σε αυτά;;
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Η περιοχή δεν είναι η καλύτερη αλλά το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει "+" ότι βγαίνεις από την πόρτα του μετρό και μπαίνεις στην πόρτα του ξενοδοχείου.
love_angel
Επιφανές μέλος

Για μια βράβευση θα κατέβω. Ωραίο το ξενοδοχείο, αλλά δε θέλω να το διακινδυνεύσω σε κακόφημη περιοχή. Όσο να 'ναι δυο γυναίκες..Δεν ξέρω...
Και αυτό που διάλλεξες εσύ πάντως, στην ίδια περιοχή είναι!

kambana
Δραστήριο μέλος

Και αυτό που διάλλεξες εσύ πάντως, στην ίδια περιοχή είναι!![]()
Λέει τουλάχιστον ότι είναι σε ήσυχο πεζόδρομο...τώρα κατά πόσο ισχύει είναι άλλο!
love_angel
Επιφανές μέλος

Λέει τουλάχιστον ότι είναι σε ήσυχο πεζόδρομο...τώρα κατά πόσο ισχύει είναι άλλο!
Για να πας όμως θα κατεβαίνεις στο σταθμό του Μεταξουργείου. Και αυτό που σου πρότεινα εγώ είναι πάνω στο σταθμό του μετρο. Αν θες καλή περιοχή βάλε στη μπαν λιστ το Μεταξουργείο γενικότερα.

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Aν είναι να μείνεις Μεταξουργείο μακριά από "ήσυχους" πεζόδρομους.
Το Stanley είναι μια πολύ καλή περίπτωση όπως σου είπε και η Resident Evil. Δες το

qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Πήγε το Stanley 38E το δίκλινο; Μπράβο...Στην περιοχή αυτή υπάρχει και το stanley που βλέπω ότι δίνει το δίκλινο 38Ε τη βραδιά.
Η περιοχή δεν είναι η καλύτερη αλλά το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει "+" ότι βγαίνεις από την πόρτα του μετρό και μπαίνεις στην πόρτα του ξενοδοχείου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.