venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Μου κίνησε το ενδιαφέρον και παρακολούθησα ενα επεισόδιο....
Ναι τολμώ να πω εγω που δεν βλέπω τηλεόραση οτι αυτή η σειρά κάτι έχει...

Στη σειρά «The Borgias» πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέρεμι Άϊρονς στο ρόλο του Ροντρίγκο Βοργία, του πανούργου, παρεμβατικού πατριάρχη της οικογένειας Boργία, που χτίζει μια αυτοκρατορία βασισμένη στη διαφθορά της ιερής καθολικής εκκλησίας και ενορχηστρώνει μία ανηλεή βασιλεία δύναμης και επιδεικτικής σκληρότητας.

Λουκρητία Βοργία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elepan
Δραστήριο μέλος

Mας πήγες στον 15ο αιώνα. Στην εποχή που η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία δεν είχε μόνο δύναμη άνωθεν αλλά ασκούσε επεκτατική πολιτική. Διάλεξες μια εξαιρετική σειρά. Την έχω δει μέχρι το τέλος του δεύτερου κύκλου. Εκεί που ο κοσμικός άρχοντας και πάπας Αλέξανδρος ΣΤ΄ή αλλιώς Ροντρίγκο Βοργίας, πεθαίνει από δηλητηρίαση.
Δεν ξέρω τι πραγματεύεται το τρίτο μέρος. Θα ρίξω μια ματιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ωραία παραγωγή, πολύ δυνατό σενάριο και ο Jeremy Irons απλά τα σπάει.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

elepan
Δραστήριο μέλος

Σε γενικές γραμμές, ναι. Βέβαια η οικογένεια των Βοργίων έχει κατηγορηθεί για διάφορες αιμομικτικές σχέσεις. Στην σειρά δεν το βλέπουμε αυτό. Ίσως όμως ήταν και υπερβολές. Σύγχρονοι ιστορικοί , έχουν αρνηθεί πολλά από τα γεγονότα αυτά και έχουν αποκαταστήσει μέχρι ενός σημείου το όνομα της οικογένειας. Έχει αρκετό ενδιαφέρον. Ρίξε μια ματιά στα πρώτα επεισόδια και βλέπεις. Πάντως απο σκηνικά, κοστούμια και ερμηνείες, είναι πραγματικά εξαιρετική.Τα γεγονότα της σειράς είναι ιστορικά έγκυρα?
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Σε γενικές γραμμές, ναι. Βέβαια η οικογένεια των Βοργίων έχει κατηγορηθεί για διάφορες αιμομικτικές σχέσεις. Στην σειρά δεν το βλέπουμε αυτό. Ίσως όμως ήταν και υπερβολές. Σύγχρονοι ιστορικοί , έχουν αρνηθεί πολλά από τα γεγονότα αυτά και έχουν αποκαταστήσει μέχρι ενός σημείου το όνομα της οικογένειας. Έχει αρκετό ενδιαφέρον. Ρίξε μια ματιά στα πρώτα επεισόδια και βλέπεις. Πάντως απο σκηνικά, κοστούμια και ερμηνείες, είναι πραγματικά εξαιρετική.
Κάθε πότε το βάζει ο Σκαι?
elepan
Δραστήριο μέλος

Για ελληνικά κανάλια δεν γνωρίζω. Εγώ το έχω δει σε βρετανικό. Αλλά και στο internet αποφάσισα να τα δω όλα μαζεμένα, γιατί δεν είχα υπομονήΚάθε πότε το βάζει ο Σκαι?

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Θα το δεις κι αυτο στα επόμενα επεισόδια....Σε γενικές γραμμές, ναι. Βέβαια η οικογένεια των Βοργίων έχει κατηγορηθεί για διάφορες αιμομικτικές σχέσεις. Στην σειρά δεν το βλέπουμε αυτό. Ίσως όμως ήταν και υπερβολές. Σύγχρονοι ιστορικοί , έχουν αρνηθεί πολλά από τα γεγονότα αυτά και έχουν αποκαταστήσει μέχρι ενός σημείου το όνομα της οικογένειας. Έχει αρκετό ενδιαφέρον. Ρίξε μια ματιά στα πρώτα επεισόδια και βλέπεις. Πάντως απο σκηνικά, κοστούμια και ερμηνείες, είναι πραγματικά εξαιρετική.

Σημασια εχει οτι η σειρα αναφερεται σε μια ιδιαιτερη περιοδο της Ιταλίας του 15ου αιώνα με τους Βοργίες τους Μεδίκους που βοηθησαν σημαντικα στην καλλιτεχνικη ζωη και αναπτυξη... για τις ιντριγκες της εποχής για τον Μακιαβέλι κοκ....
Καθε Δευτερα εντεκα και τεταρτο το βραδυ....
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Για ελληνικά κανάλια δεν γνωρίζω. Εγώ το έχω δει σε βρετανικό. Αλλά και στο internet αποφάσισα να τα δω όλα μαζεμένα, γιατί δεν είχα υπομονή![]()
Δευτέρα 23:15 το βάζει ο σκαι, τώρα το τσέκαρα. Μάλλον θα το δω στην TV γιατί είναι λίγες οι σεζόν και δεν θέλω να το τελειώσω αμέσως.
elepan
Δραστήριο μέλος

Στον τρίτο κύκλο? Γιατί μέχρι τον δεύτερο που έχω δει, αντιλήφθηκα μια υποβόσκουσα συμπάθεια του Καίσαρα προς την Λουκρητία.Θα το δεις κι αυτο στα επόμενα επεισόδια....
Σημασια εχει οτι η σειρα αναφερεται σε μια ιδιαιτερη περιοδο της Ιταλίας του 15ου αιώνα με τους Βοργίες τους Μεδίκους που βοηθησαν σημαντικα στην καλλιτεχνικη ζωη και αναπτυξη... για τις ιντριγκες της εποχής για τον Μακιαβέλι κοκ....
Καθε Δευτερα εντεκα και τεταρτο το βραδυ....
Guest 712911
Επισκέπτης

Παίζει να την συνεχίσω πιο μετάααα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.