Οι αγαπημένες σας ελληνικές σειρές

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
Τις πρωτες 3 σεζον ηταν το νεανικο ζευγαρι. Επισης δεν εχει αναφερει κανεις ευτυχισμενοι μαζι. Παιζει να ειμαι απο τους λιγους που δεν το εχει δει σχεδον καθολου. Ψηνω να το δω στο ιντερνετ κιολας.
Φοβερή σειρά. Πριν κάποια χρόνια την είχα δει στο ίντερνετ όλη.

ΦΩΩΩΤΗΗ ΠΙΑΑΣΕ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ.

Εμένα με λένε Τσιγδέμογλου!!!

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
βαριεμαι να δω ομως 60 επεισοδια μαζι...
Κοίτα, σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά ως άτομο που έχει καθίσει και έχει βγάλει πλήρως 2 σεζόν Άγριες Μέλισσες των 150 επεισοδίων εκάστη και τώρα είμαι κάπου στα μισά της τρίτης με άλλα τόσα σε λέω πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο :lol: . Επίσης έβγαλα όλες τις σεζόν το σόι σου από το ίντερνετ.

+ Παράλληλα έχω ξεκινήσει και το τα καλύτερα μας χρόνια επειδή έπεσαν τα τζαμπέ λινκ από άγριες μέλισσες. Έβγαλα σχεδόν τη πρώτη σεζόν που είναι 60 επεισόδια χδ.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
επισης , unpopular opinion αλλα στο προσωπικο μου τοπ5 ειναι και το σαγαπω μαγαπας με τον αθεριδη να κουβαλαει . Πολυ εξυπνη σειρα με 2 ουσιαστικα πρωταγωνιστες. Μικρα επεισοδια ειναι και αξιζει φουλ να τα δει καποιος.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.
Αν θέλετε πιο σύγχρονη κωμωδία και όχι μόνο αυτές 20 χρόνων πριν, προτείνω το κρατάς μυστικό. Δυστυχώς κόπηκε λίγο νωρίτερα γιατί δεν εκτιμήθηκε
Η μόνη σειρά του Χάρη Ρώμα που δεν εκτιμήθηκε καθ'όλου. Μάλλον γιατί κούρασε το ίδιο μοτίβο ξανά και ξανά.
Ποια μόνη μωρέ, εκανε και άλλες χαζομάρες μετά τύπου dr Ρούλης που κόπηκαν αμέσως. Δεν έχει 3 σειρές μόνο

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Αν θέλετε πιο σύγχρονη κωμωδία και όχι μόνο αυτές 20 χρόνων πριν, προτείνω το κρατάς μυστικό. Δυστυχώς κόπηκε λίγο νωρίτερα γιατί δεν εκτιμήθηκε

Ποια μόνη μωρέ, εκανε και άλλες χαζομάρες μετά τύπου dr Ρούλης που κόπηκαν αμέσως. Δεν έχει 3 σειρές μόνο
Συγγνώμη μεγάλε γκουρού της ελληνικής τηλεόρασης. Οι γνώσεις μου δεν έφταναν μέχρι εκεί.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Ειμαι ο μονος που απεχθάνομαι όλες ανεξαιρέτως τις ελληνικές σειρές και καθε φορά που σας βλέπω να συζητατε γι αυτες νιωθω σαν εξωγηινος;

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ειμαι ο μονος που απεχθάνομαι όλες ανεξαιρέτως τις ελληνικές σειρές και καθε φορά που σας βλέπω να συζητατε γι αυτες νιωθω σαν εξωγηινος;
Για εμένα οι ελληνικές σειρές (ειδικά οι πιο παλιές των early-late 2000s) είναι τα δικά μου «anime» αλά ελληνικά. Μ'αρέσει να ξεκινάω και να βλέπω μία ανά τακτά διαστήματα. Ψυχαγωγία.

Οι ξένες δεν με τραβάνε τόσο. Ποτέ δεν πωρώθηκα ούτε με anime (με άρεσαν 2-3 σειρές μόνο), ούτε με hollywood ούτε με τέτοια. Η μόνη μου ατασθαλία είναι κάτι sitcoms τύπου Friends που μ'αρέσουν όχι μόνο για την κωμική πλοκή αλλά γιατί δείχνουν και μία ζωή που ήδη θεωρείται ρετρό και ας είναι μόνο είκοσι χρόνια πριν (γράμματα, κινητά με κεραίες, τηλεοράσεις κουτιά κ.λπ.).

Κακά τα ψέμματα όμως και οι ελληνικές κωμικές σειρές προ της κρίσεως δεν είναι τρασίλα, έχουν αρκετή πλάκα.