Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Ψαχνω να βρω ραδιοφωνικους σταθμους που να παιζουν ρεμπετικα και παλια λαικα...Εχω λιστα με ολους τους ραδιοφωνικους σταθμους της αθηνας αλλα δε ξερω ποιος παιζει τι...
Ξερει κανεις κατι παραπανω...?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Στη Θεσσαλονίκη ένας τέτοιος σταθμός που ψάχνεις είναι ο 103.5 fm, όνομα δεν ξέρω, αλλά γνωρίζω ότι μεταδίδεται live και από internet.. Υπάρχει link στην ιστοσελίδα που σου έδωσα πιο πάνω.. Άλλους σταθμούς με τέτοια μουσική δεν ξέρω, γιατί δεν ακούω.. τέτοια μουσική

Edit: O σταθμός που σου είπα στη Θεσσαλονίκη για λαϊκά είναι ο 105.8 fm και όχι ο 103.5 που σου είπα πριν.. sorry..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ps. Αστα αυτά... απο 15 του μήνα θα ακούς εμένα !!!
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Δες εδώ για όλους τους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.
Στη Θεσσαλονίκη ένας τέτοιος σταθμός που ψάχνεις είναι ο 103.5 fm, όνομα δεν ξέρω, αλλά γνωρίζω ότι μεταδίδεται live και από internet.. Υπάρχει link στην ιστοσελίδα που σου έδωσα πιο πάνω.. Άλλους σταθμούς με τέτοια μουσική δεν ξέρω, γιατί δεν ακούω.. τέτοια μουσική
Edit: O σταθμός που σου είπα στη Θεσσαλονίκη για λαϊκά είναι ο 105.8 fm και όχι ο 103.5 που σου είπα πριν.. sorry..
Εχω λιστα με τους σταθμους...αλλα δεν ξερω τι μουσικη παιζει ο καθενας(εκτος απο αυτους που ακουω φυσικα)..και εκτος αυτου..μου ανοιγει η σελιδα αλλα μετα παω να ανοιξω εναν οποιοδηποτε σταθμο και δεν ανοιγει..

Οσο για το σταθμο, οποιος και να ειναι δε πιανει αθηνα

Ευχαριστω παντως για τη λιστα με τους σταθμους!Ειναι πιο κατατοπιστικη απο αυτη που ειχα!

πολύ βαριά μας προέκυψε η paty...!!!
ps. Αστα αυτά... απο 15 του μήνα θα ακούς εμένα !!!
Καλε!!!!!δεν ακουω εγω τετοια!!!

ο παππουλης μου μου ζητησε γιατι θελει να ακουει στο ραδιο τετοια τραγουδια

Αλλα δεν εχω ιδεα...μια φορα ειχα πετυχει τυχαια οποτε ξερω οτι υπαρχει τετοιος σταθμος μονο που δε ξερω ποιος...

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχω λιστα με τους σταθμους...αλλα δεν ξερω τι μουσικη παιζει ο καθενας(εκτος απο αυτους που ακουω φυσικα)..και εκτος αυτου..μου ανοιγει η σελιδα αλλα μετα παω να ανοιξω εναν οποιοδηποτε σταθμο και δεν ανοιγει..
Οσο για το σταθμο, οποιος και να ειναι δε πιανει αθηνα
Ευχαριστω παντως για τη λιστα με τους σταθμους!Ειναι πιο κατατοπιστικη απο αυτη που ειχα!![]()
Απλά νόμισα πως ήθελες να ακούς από internet, γι'αυτό και σου πρότεινα σταθμό από εδώ πάνω...
Δεν νομίζω να μην ανοίγουν οι σελίδες με τον κάθε σταθμό.. Για προσπάθησέ το λιγάκι..

Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Στον Real fm ειναι μια εκπομπη που την παρουσιαζει καποιος Αποστολης και κανει τον gay (δεν ξερω αν ειναι οντως) και εχει τρελο γελιο. Παιρνουν τηλ διαφοροι και λεει ο καθενας ο,τι του κατεβει και αυτος απανταει αναλογα. Εμεις εδω στην επαρχια, οταν συνδεεται ο Real fm με καποιον τοπικο σταθμο τον ακουμε μαγνητοσκοπημενο. Συνηθως τον πετυχαινω κατα τη μια το μεσημερι , οταν ειμαι στο αυτοκινητο και γελαω μονη μου. Τον ακουτε καθολου στην Αθηνα? Αν ναι ποιες μερες και ωρες παιζει ζωντανα ή και σε εσας ειναι μαγνητοσκοπημενα τα τηλεφωνηματα γιατι ετσι ειναι το στυλ της εκπομπης?
Γενικα τι ξερετε για αυτην την εκπομπη και αυτον τον Αποστολη? Ειναι καποιος γνωστος δημοσιογραφος ή καποιος απο την Ελληνοφρενεια που σπαει πλακα? Κανει και καμια αλλη εκπομπη εκτος απο αυτην?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Μπορείς να ακούς την εκπομπή που σε ενδιαφέρει και μέσω internet, μιας και είσαι στην επαρχία.
Πάντως μαγνητοσκοπημένα είναι απ΄όσο ξέρω τα τηλεφωνήματα στην εκπομπή Ελληνοφρένεια
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

anisixos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημερα παλι πηρα ταξι και ειχε ντερτι και μου ερχοταν να ξερασω. Δεν παλευεται αυτη η "μουσικη". Γιατι σιγουρα μονο μουσικη δεν ειναι αυτο το πραγμα. Ειχα και χαλια μερα και ηταν ο,τι χειροτερο να ακουω αυτο το αισχος. Επαιζε ενα εκτρωμα που ελεγε "φωτια με φωτια". Μετα επαιζε Καρρα...
Και μια και επιασα το ραδιοφωνο, δεν ειναι πολυ εκνευριστικος σταθμος ο athens deejay;;
Σημείωση:
Τα μηνύματα 11 έως 19 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα " Ντέρτι fm"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Ρε παιδια, γιατι σχεδον ολοι οι ταξιτζηδες ακουνε ντερτι;;
Σημερα παλι πηρα ταξι και ειχε ντερτι και μου ερχοταν να ξερασω. Δεν παλευεται αυτη η "μουσικη". Γιατι σιγουρα μονο μουσικη δεν ειναι αυτο το πραγμα. Ειχα και χαλια μερα και ηταν ο,τι χειροτερο να ακουω αυτο το αισχος. Επαιζε ενα εκτρωμα που ελεγε "φωτια με φωτια". Μετα επαιζε Καρρα...
Και μια και επιασα το ραδιοφωνο, δεν ειναι πολυ εκνευριστικος σταθμος ο athens deejay;;
OH MY GOD
Τον Καρρά και τον Κιάμο μη τους πιάνεις στο στόμα σου!!!
Φιλαράκι, μήπως εσύ έχεις τελικά το πρόβλημα; Διαβάζω και σ' αυτό το τόπικ οτι έχεις πρόβλημα με τους συμφοιτητές σου. Εδώ τώρα γράψεις οτι έχεις πρόβλημα με τη μουσική στα ταξί. Να το κοιτάξεις...
Κ εμένα μου τι σπάει μερικές φορές η μουσική που ακούω στα σούπερ-μάρκετ (αυτές οι κλασσικές αηδίες που βάζουν παντού), αλλά δε θα μπω να το γράψω σε φόρουμ.
Και τι θες να ακούνε ρε φίλε; Justin Bieber; Οι περισσότεροι είναι μεγάλης ηλικίας άνθρωποι, και θέλουν να ακούν ελληνικά τραγούδια.Ρε παιδια, γιατι σχεδον ολοι οι ταξιτζηδες ακουνε ντερτι;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι
Διάσημο μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

γιατι έτσιγιατι σχεδον ολοι οι ταξιτζηδες ακουνε ντερτι;;
Σημερα παλι πηρα ταξι και ειχε ντερτι και μου ερχοταν να ξερασω. Δεν παλευεται αυτη η "μουσικη". Γιατι σιγουρα μονο μουσικη

από τα αθλητικά πιο καλα παντως

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Α,και λίγα τα λόγια σου για τον Κιάμο

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Να υποθέσω ότι εσύ μεγάλωσες ακούγοντας Σοπέν και στο τσακίρ κέφι Μπαχ, με την οικογένειά σου να κάνει σκληρές οικονομίες για να επισκέπτεται το Μέγαρο Μουσικής, την Όπερα και, μία φορά τον χρόνο, την Σκάλα του Μιλάνου;Ρε παιδια, γιατι σχεδον ολοι οι ταξιτζηδες ακουνε ντερτι;;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

νοιώθω περίεργα..αλλά για μια φορά βρίσκω λογική σε κάτι που λες!
Ξάπλωσε, θα σου περάσει.
anisixos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να υποθέσω ότι εσύ μεγάλωσες ακούγοντας Σοπέν και στο τσακίρ κέφι Μπαχ, με την οικογένειά σου να κάνει σκληρές οικονομίες για να επισκέπτεται το Μέγαρο Μουσικής, την Όπερα και, μία φορά τον χρόνο, την Σκάλα του Μιλάνου;
ακριβως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.