Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

my top:
1.Μαλ@κας (οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι αλλο!

2.ντεμεκ,σε λεω,με λες,πλάκα με κάνεις,σαλονικα (όχι άλλη ηλίθια καγκουρίστικη-μάγκικη θεσσαλονικιώτικη διάλεκτος..)
2.Τζαμάουα,Σούξου μούξου μανταλάκια,Τζάμι (δημιουργήματα αποτυχημένων συγραφέων που νομίζουν οτι είναι στο παλμό των εφήβων με χρονικό λάθος 1-2 δεκαετίες)
3.Μπερδεγουέι,χαλαρουίτα,Τζάμι,αγορίνα μου (γεροντίστικα)
4.ναι δηλαδή έλεος! (έλεος λέω εγώ,πλύση εγκεφάλου καταντά!)
5.Τα “θέλω” μου (χαζή γυναικία φράση)
6.Τάχα μου και καλά (καγκουρέ

7.Τσάγια (βλαχοκικιρίμπικο)
8.μπάνισα,τη βρίσκω (90 s υπολείματα)
9.ewwww (χαζογκομενίστικο)
10.και το κλασσικό ''δεν υπάρχουν άντρες'' (no comment)
τώρα,ναι μπορώ να ξεράσω..

υγ.:σορρυ αν προσβάλω κάποιο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

"Εκφράζουμε την ειλικρινή μας θλίψη προς τις οικογένειες των θυμάτων".

Κοίτα Αστερίξ, εσύ μίλα πουλάκι μου τα Γαλατικά σου, θα σου στείλω και τον Οβελίξ να συνεννοείστε. Άσε όμως κατά μέρους την ντοπιολαλιά των Θεσσαλονικέων, μαύρο φίδι που σ' έφαγε ρε!!

love_angel
Επιφανές μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Συμφωνώ με τον asterix..

klein mein το λενε πολυ οι θεσσαλονικεις.![]()
ρε συ ... μες το μυαλό μου είσαι;
Ακριβώς τώρα αυτό ετοιμαζόμουν να ποστάρω!
Τι σίχαμα φράση!!!

Και δεν το λένε μόνο τα καρντάσια!
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Όλα αυτά που λένε οι Θεσσαλονικείς εμένα δεν μου αρέσουν.....
Συμφωνώ με τον asterix..
Μπα; Και σ' αρέσουν εκείνα που λένε οι Χαλκιδικιώτες; "Θα τα κάνουμε σαμάρια μλάρια ρε!!"...

Α, και σ' όποιον δεν αρέσει η έκφραση "κλάιν μάιν", έχω να πω...κλάιν μάιν ον δε λάιν!!

Sir dreamer
Νεοφερμένο μέλος

Ομολογώ πως υπάρχουν ορισμένοι που το παιζουν ντεμεκ σαλονικεις και κανουν καταχρηση των ιδιωματικών λέξεων, κατι που καταντά εκνευριστικό.
Αλλά στους περισσοτερους σαλονικείς οι φρασεις αυτές που "απεχθανεστε" μας βγαινουν απο φυσικού μας, δεν το παίζουμε δήθεν και κάπως, οπότε με ψιλοπροσβάλλει να έχετε αυτήν την αντιμετώπιση για αυτές τις φράσεις, είτε το θέλετε είτε όχι, είναι μέρος της κουλτούρας της πόλης.
Αν δε σας αρέσουν οι εκφράσεις μην τις χρησιμοποιείτε απλά, και αφήστε μας ήσυχους στην τρέλα μας

α και για να απαντήσω και στο θέμα με νευριάζει αφάνταστα το "δε βαριέσαι;" !!!
Isiliel
Επιφανές μέλος

Για όσους δεν γνωρίζουν, σημαίνει "age/sex/location" και αποτελούσε συχνά, την εναρκτήρια φράση κάποιου στο chat.
Μου θύμιζε νυφοπάζαρο... άσε που η συζήτηση με κάποιον που έθετε αυτό σαν πρώτη ερώτηση, ήταν εκ προοιμίου καταδικασμένη στη βαρεμάρα.
Μόνο το E9 ξέχασαν τα άτιμα

Edit: τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα έπρεπε να το έχουν κάνει a/s/l/o (occupation)

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

a/s/l/f (facebook)Edit: τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα έπρεπε να το έχουν κάνει a/s/l/o (occupation)![]()
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια ειναι η ατακα που με κανει να βγαζω σπυρια

ΜΩΡΗ!!
Μπορω να σκοτωσω ανθρωπο, ειδικα οταν αυτη η λεξη μου την λεει αντρας!

Guest 990498
Επισκέπτης

- Τα πάντα όλα!
- Δεν υπάρχει.
Θέλω να κόψω τα αυτιά μου κάθε φορά που τα ακούω.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Λατρευω την προφορα των Θεσσαλονικιων!!!Την θεωρω πολυ γοητευτικη!
![]()
Πως τα λες, πως τα λες!!!

Φρασεις σιχαμερες και αθλιες???

Μια που με την σπαει αφανταστα ειναι το "Βουουλη"(Ξερω δεν βγαζει νοημα για τον πολυ κοσμο... Αλλα αμα σε φωναζει ετσι ολος ο κοσμος σου την δινει)
Κατα τ' αλλα δεν μου την δινει η μια φραση αυτη καθ'αυτη αλλα η χρηση της απο καποιον που δεν κολλαει με αυτην...
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Kate1914
- johnsala
- Alessandra Eliza
- fourkaki
- charmander
- paolo1
- camil
- Wanda
- rafaela11
- Luludaki
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Scandal
- Αλκης Κ.
- Libertus
- Wonderkid
- Sevasti
- Unboxholics
- constansn
- Memetchi
- edweimaste
- Ria99
- GiorgosAsi
- spring day
- Stelios725
- Theodora03
- chester20080
- Joji
- giannhs2001
- Αναστασία197
- Meow
- SlimShady
- Nomallity
- fretoe
- American Economist
- taketrance
- fmarulezkd
- ggl
- physicscrazy
- mathboi
- T C
- Εχέμυθη
- Viedo
- Paul33.gr
- Johnny15
- eukleidhs1821
- aggelosst9
- Loozen
- angies
- jj!
- 1011
- sunsetpp
- VasoGrimes
- Insertcoin
- CiNeFiL
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.