Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

...πλάκα κάνω

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση είναι πολύ εξωπραγματική για μένα. Από τη μια δεν έχω αδερφό γκέι (ή μάλλον έχω έναν αδερφό που παραείναι... ζώον, πώς να το πω... γορίλας, ρε παιδί μου... δε βγαίνει σε γκέι βέρσιον, πώς να το κάνουμε!), από την άλλη οι γονείς μου είναι πολύ απελευθερωμένοι.
Σε μια υποθετική περίπτωση που βρίσκομαι σε εντελώς άλλη οικογένεια, προφανώς στους γονείς θα το υποστήριζα το παιδί, και μέχρι τα άκρα αν χρειαζόταν. Από εκεί και πέρα, μεταξύ μας μάλλον θα τον πίεζα να είναι διακριτικός και σεμνός, αν μη τι άλλο για το καλό του (γιατί όλοι ξέρουμε τι καφρίλα κυκλοφορεί!)
e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αφού υποθέτουμε ότι είναι αντίθετοι , θα τον πίεζα να μην το ανακοινώσει... Και να είναι πολύ διακριτικός...Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Ο αδερφός σας, ανακοινώνει ότι είναι ομοφυλόφιλος και ζητά την βοήθεια σας για να το ανακοινώσει στους γονείς σας. Ποια είναι η στάση σας, δεδομένου ότι οι γονεις σας είναι αντίθετοι σε αυτή την ιδέα και πιθανων να το τραβήξουν στα άκρα.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Αφού υποθέτουμε ότι είναι αντίθετοι , θα τον πίεζα να μην το ανακοινώσει... Και να είναι πολύ διακριτικός...
το αυτό ακριβώς

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos:Σίγουρα δεν θα πανηγύριζα...εδώ που τα λέμε δεν είναι και οτι καλύτερο μπορεί να συμβεί...Ωστόσο θα με ενοχλούσε περισσότερο αν ο αδερφός μου ήταν ρατσιστής ,φονιάς ,κλέφτης και αποτελούσε ουσιαστικό ενόχλημα για την κοινωνία μας.....Μάλλον θα το συζητούσα πολύ μαζί του...να καταλάβω πως του προέκυψε αυτό...και αν υπάρχει κανένα περιθώριο αλλαγής...Άν όμως η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.....εντάξει δεν θα το έκανα θέμα χωρίς να σημαίνει οτι δεν θα τον προτιμούσα αλλιώς...
Αυτό ακριβώς.....
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

και δεύτερον έχω αδερφή την ΤΑΖ οπότε.....
Πάντως δεν θα με πείραζε αλλά να μην ήταν και πολύ χτυπητό σε σημείο να βέφεται κτλ κτλ όπως έχω συναντήσει στην δουλέιά μου, αλλά διακριτικός όπως γνωρίζω τέτοιο άτομο.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο αδερφός μου δε βγαίνει σε gay version όπως είπε και η Nessie
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Ναι ισχύει αυτό, αν κάποιος έχει μεγαλύτερο αδερφό γκέι είναι πολύ πιθανό να είναι και ο ίδιος γκέι. Έχει να κάνει με το περιβάλλον της μήτρας της μητέρας.
πως καλέ???
Αν ο αδερφος μου ήταν gay....θα'χα ρίξει το γέλιο της αρκουδας

Θα του επισήμανα τους κινδύνους που ενέχουν οι σεξουαλικές σχέσεις και θα στεκόμουν δίπλα του, τσεκάροντας όλους τους gay φιλους του..Αν έβρισκα κάτι παράξενο, θα του το έλεγα.
Όσον αφορά τους γονείς, θα έκανα αυτό που κάνω πάντα...θα τους υποσχόμουν ότι θα τον προσέχω σε ότι κάνει και θα τον βοηθώ όταν χρειάζεται (make up όμως θα πάρει δικό του, μη σφαχτούμε

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Μη με κάνεις τώρα να ανοίξω και άλλο thread!Αρχική Δημοσίευση από dooo:πως καλέ???

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Μη με κάνεις τώρα να ανοίξω και άλλο thread!![]()
αν σε βοηθά να μου εξηγήσεις...

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Tι θέλει να πει ο ποιητής άραγε?Αρχική Δημοσίευση από Psixotis:Σαπιοκάραβο και βουλιαγμα στ' ανοιχτά.![]()

Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.