Schlimazel
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 239 μηνύματα.

23-09-21

18:56
Παιδιά, εγώ έχω ελαφρώς κίτρινα νύχια, από τη μέση και κάτω, (των χεριων), βέβαια τα είχα βαμμένα μήνες, σπάνια να πάρουν αέρα, δεν ξέρω αν μπορεί να φταιει αυτό.
Δεν βλέπω κάτι τραγικό αλλά καταλαβαίνω ότι κατι έχουν.
Τι να κάνω;
Να πάω σε φαρμακείο να ζητήσω σπρέι; με τρομάζει το ότι κάνουν μήνες να επανέλθουν όπως λέτε
Δεν βλέπω κάτι τραγικό αλλά καταλαβαίνω ότι κατι έχουν.
Τι να κάνω;
Να πάω σε φαρμακείο να ζητήσω σπρέι; με τρομάζει το ότι κάνουν μήνες να επανέλθουν όπως λέτε
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.

23-09-21

20:44
Πάνε να σ γράψουν συστηματική θεραπεία από το στομα δλδ αντιμυκητιασικα χάπια(φλουκοναζολη).

23-09-21

21:29
Κοίταξε με ένα γρήγορο γκουκλάρισμα λέει ότι με το συνεχές βάψιμο με σκούρα βερνίκια και χωρίς βάση το νύχι αποχρωματίζεται .
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

23-09-21

21:30
Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει κάποιος προληπτικά (από ειδικά σαμπουάν μέχρι αλοιφές), ώστε να αποφύγει την ονυχομυκητίαση; Δεν έχω, αλλά βλέπω ότι όσο μεγαλώνει κάποιος αυξάνονται οι πιθανότητες να το πάθει.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

23-09-21

21:59
Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει κάποιος προληπτικά (από ειδικά σαμπουάν μέχρι αλοιφές), ώστε να αποφύγει την ονυχομυκητίαση; Δεν έχω, αλλά βλέπω ότι όσο μεγαλώνει κάποιος αυξάνονται οι πιθανότητες να το πάθει.
Νομίζω προληπτικά μόνο με πολύ καλή προσωπική υγιεινή θα το αποφύγεις. Μόνο μάλλινες ή βαμβακερές κάλτσες, αλλαγή κάθε μέρα. Επίσης, επειδή η υγρασία ευνοεί την ανάπτυξη του μύκητα, όταν βγαίνεις από το ντους, να στεγνώνεις πολύ καλά τα πόδια σου και ειδικά τα σημεία ανάμεσα στα δάχτυλα. Τέλος, αν πηγαίνεις γυμναστήριο η κολυμβητήριο, ούτε για πλάκα να περπατάς ξυπόλητος (πχ στα αποδυτήρια).
Schlimazel
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 239 μηνύματα.

24-09-21

01:55
Ευχαριστώ παιδιά, ίσως να είναι κ από το βάψιμο, θα το κοιτάξω όμως και σε δερματολόγο/ή παθολόγο
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-09-21

11:31
Πήγαινε σε ενα φαρμακείο και υπάρχει ειδικό λαδάκι ,θα τα αφήσεις να ξεκουραστούν για ενα δεκαήμερο παράλληλα θα βαζεις και αυτο και θα δεις ειναι καθαρα απο το βαψιμο και επειδη δεν σου εβαζε την κατάλληλη βαση πριν σου περασει το χρωμα .Ευχαριστώ παιδιά, ίσως να είναι κ από το βάψιμο, θα το κοιτάξω όμως και σε δερματολόγο/ή παθολόγο
Αλλωστε γι αυτο και ειναι το μισο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...