Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Δεν έχω αδέρφια, αλλά όποιον και να έβρισκα σε τέτοια φάση, απλά θα έλεγα συγνώμη βάζοντας τα γέλια και θα έφευγα!Ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου σας βλέπεται τον αδερφο/αδερφή σας να κάνει sex στο .... κρεβάτι σας. Δεν προλαβένεται να αντιδράσετε και οι 2 σας κοιτάζουν αμύχανα. Ποιά είναι η αντίδραση σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Μπα, μάλλον θα έκλεινα την πόρτα και θα της έλεγα μετά να με ειδοποιεί (με κάποιο τρόπο, εκεί θα κολλήσουμε; ) όταν πρόκειται να κάνει πίτσι-πίτσι.
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Σίγουρα θα ξαναζητούσα άλλες 1786 φορές συγνώμη για την γκάφα μου!!!

nefnef
Νεοφερμένο μέλος

Ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου σας βλέπεται τον αδερφο/αδερφή σας να κάνει sex στο .... κρεβάτι σας. Δεν προλαβένεται να αντιδράσετε και οι 2 σας κοιτάζουν αμύχανα. Ποιά είναι η αντίδραση σας.
Μου 'χει τύχει.... είπα ένα σόρυ, κλείστηκα στο δωμάτιό μου ...
ευτυχώς είχα χτυπήσει την πόρτα πριν μπω και δεν πρόλαβα να δω πολλά... ευτυχώς!!!
βέβαια, το αγόρι της αδελφής μου έκανε καμιά βδομάδα να μου ξαναμιλήσει κανονικά... μεγάλη αμηχανία!!! Μη σας τύχει παιδιά!!!
Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Το χειροτερο ολων ομως ηταν μια δικη μου περιπτωση..δεν επιασα καποιον εγω,αντιθετα για κακη μου τυχη,μια μερα που ειχε κοιμηθει το αγορι μου σπιτι μου,ξυπναμε το επομενο πρωι να παμε στις δουλειες μας και μας ηρθε πρωινιατικα να..ουτε πορτες κλειδωσαμε οταν ξαφνικα μπηκε η μητερα μου να παρει κατι απο το δωματιο μου αφου νομιζε πως εμεις κοιμομασταν...
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

βασικα βρε παιδια ολο κ κατι θα ακουγοταν οποτε το καταλαβαινεις κ δεν μπαινεις εκτος αν θελεις σκοπιμα να τους το χαλασεις.
Δεν είναι απαραίτητο. Εξαρτάται από τα άτομα και από τη φάση της διαδικασίας στην οποία βρίσκεσαι

Εγώ πάντως όπως το βλέπω θα την έκανα με ελαφρά, και μετά ασύστολη καζούρα! Βέβαια δεν συνηθίζεται για αυτούς τους λόγους να φέρνουμε τον οποιονδήποτε σπίτι... Γιατί αν σε πιάσει ο αδερφός/αδερφή στα πράσα πες οκ, αν σε πιάσει η μάνα σου;

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Πέρυσι τέτοια εποχή ερχόταν πολύ συχνά ο φίλος της αδερφής μου στο σπίτι.. τι πολύ συχνά.. σχεδόν συγκατοικούσαμε!
Μια νύχτα λοιπόν.. συνειδητοποιώ ότι έχω ξεχάσει τα τσιγάρα μου στο δωμάτιο της αδερφής μου.. είχαν κλειστή την πόρτα και και σκέφτηκα κάνε λίγο υπομονή.. θα κοιμηθούν και θα πας να τα πάρεις (άλλωστε δε με είχαν συνηθίσει να ξενυχτάνε). Είχα σκάσει η γυναίκα!

Με τα πολλά.. ακούω κάποιος να μπαίνει στο μπάνιο.. και λέω νταξ.. τελείωσαν τα πουλάκια μου.. ας περιμένω όμως λίγο ακόμα..
Μετά από μισή ώρα βγαίνω να ελέγξω.. Κοιτάζω, η πόρτα μισάνοιχτη.. στήνω το αυτί μου μπας και πιάσει κάναν ήχο.. τίποτα!
Εεε.. λέω ντάξει έχουν κοιμηθεί..
Κι όμως.. όχι!

Εεεε.. πρόλαβα όμως και πήρα και τα τσιγάρα μου.. γιατί το γραφείο της είναι δίπλα στην πόρτα

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Μια νύχτα λοιπόν.. συνειδητοποιώ ότι έχω ξεχάσει τα τσιγάρα μου στο δωμάτιο της αδερφής μου..
Εεεε.. πρόλαβα όμως και πήρα και τα τσιγάρα μου.. γιατί το γραφείο της είναι δίπλα στην πόρτα![]()
Hθικό δίδαγμα! κόψτε το κάπνισμα σας φέρνει σε πολύύύύ δύσκολη θέση!

Και για να είμαι οντόπικ, ΟΧΙ δεν μου έχει τύχει ποτέ ούτε από τη μια μεριά (να πιάσω εγώ την αδερφή μου) ούτε από την άλλη (να με πιάσει αυτή) και ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ να συμβεί κιόλας!

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Πιστεψε με στην δικη μου περιπτωση ειναι πολυ καλυτερα που με επιασε η μανα μου παρα ο αδερφος μου...Δεν είναι απαραίτητο. Εξαρτάται από τα άτομα και από τη φάση της διαδικασίας στην οποία βρίσκεσαι.
Εγώ πάντως όπως το βλέπω θα την έκανα με ελαφρά, και μετά ασύστολη καζούρα! Βέβαια δεν συνηθίζεται για αυτούς τους λόγους να φέρνουμε τον οποιονδήποτε σπίτι... Γιατί αν σε πιάσει ο αδερφός/αδερφή στα πράσα πες οκ, αν σε πιάσει η μάνα σου;![]()

Σιγουρα δεν φερνεις οποιονδηποτε σπιτι αλλα ειχαμε τετοια σχεση που γενικα γνωριζαμε γονεις ο ενας του αλλου και ειχαμε απολυτη ελευθερια... Ε και οπως και να εχει σαν ανθρωποι και εμεις θελαμε να...
Παντως οχι μονο δεν θα το εκανα αυτο το πραγμα με τον οποιονδηποτε αλλα ουτε και γενικα θα ερχοταν και σπιτι μου καποιος αλλος πια που δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο για μενα...
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

εκείνη την ώρα τα έχασα και για κάνα λεπτό έμεινα στη πόρτα

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μπορείτε να φανταστείτε την φρίκη που έπαθε η γυναίκα του...

Έκτοτε δεν ξαναπήγαν σε τέτοια μέρη ούτε για αστείο....

Andrew19
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαιρούλα
Νεοφερμένο μέλος

Σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο, θα ένιωθα πάρα πολύ αμήχανα.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.