Doo
Αν και εγω δεν δινω πολυ σημασια σε αυτα θα σας πω οτι θυμαμε που αξιζει αναφωρα
Το 2005 ητανε ενα ετος που εκανε τον τροχο της ζωης να συνεχισει να κυλαει και απο εκει που βρησκωμασταν στο μερος που ακουμπουσε την γη αρχησαμε να ανεβενουμε προς τα πανω.
Στις αρχες της χρονιας (λιγες μερες μετα την πρωτοχρονια) μετακομισαμε στο σπιτι που μενουμε. Ενα σπιτι με μεγαλη ιστορια,μην σας αναλιω τωρα, θα βαρεθιτε. Επιτελους καταφεραμε να το φτιαξουμε και να μεινουμε εδω.
τα οικονομικα μας αρχισανε να επανερχονται μετα απο ενα "πληγμα" του 2003 που καταφερε να μας κανει να μην ειμαστε και τοσο ισχυροι για το 2003 και το 2004.
Λιγες μερες μετα τρακαραμε για δευτερη φορα μεσα σε 3 μηνες, ευτιχος αυτην την φορα δεν φταιγαμε εμεις και γλυτωσαμε τα λευτα για της επισκευτες
Πειραμε τον Κρονο, τον σκυλο μου, που εγινε το τριτο μελος της οικογενιας μας.
Γνωρισα ενας φιλο στο νετ, μιλαμε στον msn και πιστεψτε με, ειναι ο καλυτερος μου φιλος. Επισης ανοιξε αυτο το forum γνωρισα ολους εσας και πιστεψτε με, αυτος ο συνδιασμος εχει αλλαξει καπος την ζωη μου
Επισης, ενω ειχαμε ειδη αρχισει να ανεβενουμε, πουλιθικε το εξωχικο μας το οπιο το χτησαμε μονοι μας, τελιωσε το 2000 και απο το 2003 βρησκοτανε απλα για να περνει χωρο.Αυτο μας βοηθισε και αλλο και θα φανει περισοτερο η βοηθεια του το 2006 και το 2007.
Πειρα την κιθαρα μου και αρχισα μαθηματα, μπορει στο μελον να αποδειχτει ως ενα απλο hobie, μπορει και να με κανει πλουσιο, αυτο θα δειξει
Τελευτεο συμαντικο γεγονος, πειραμε το αμαξι μας.7 μηνες δεν μπορουσαμε να καταλιχουμε πιο θελουμε, βεβαια δεν ειχαμε παρη την αποφαση οτι παμε για το αμαξι απο την πρωτη στιγμη, ξεραμε οτι προς το τελος του χρονου θα ειμασταν ετοιμοι οικονομικα.
Αυτην την στιγμη δεν μου ερετε τπτ αλλο απο το ετος αυτο, αν μου ερθει θα κανω ενα ΕDIT