Ο Αυγενάκης χειροδικεί σε υπάλληλο του «Ελευθέριος Βενιζέλος»

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.540 μηνύματα.
Ακριβώς αυτό. Πάρε για παράδειγμα την Τουνη ή οποιονδήποτε άλλο instagram influencer που τελείωσε ΑΕΙ, αυτό σημαίνει ότι είναι καλλιεργημένος; 😂
Τελείωσε ΑΕΙ η Τούνη; Εγώ νόμιζα ότι είχε βγάλει το πανεπιστήμιο της ζωής.
Έλα μωρέ τώρα πάντως, έχω πετύχει απόφοιτους ΑΕΙ να κάνουν ορθογραφικά λάθη που δεν τα κάνει απόφοιτος δημοτικού της δεκαετίας του 80, τι να λέμε τώρα.

Alessandra Eliza

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 246 μηνύματα.
Τελείωσε ΑΕΙ η Τούνη;
Παιδαγωγικό Δημοτικής στην Αλεξανδρούπολη
έχω πετύχει απόφοιτους ΑΕΙ να κάνουν ορθογραφικά λάθη που δεν τα κάνει απόφοιτος δημοτικού της δεκαετίας του 80, τι να λέμε τώρα.
Και εγώ! Και μάλιστα απόφοιτοι φιλοσοφικής!
Μην μιλήσω για τα τριγενη και δικαταληκτα

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
λολ φέιλ

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.
λολ φέιλ
Γιατι αραγε;

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.699 μηνύματα.
του εδωσε 5-6 χιλιαρικακια του υπαλληλακου και του ειπε παρτα για να μη μπλεξεις στο μελλον...
Και εδώ που τα λέμε ποιος θα έκανε διαφορετικά;
Δεν ξέρω αν ήταν 5-10-15 ή καμιά υπόσχεση να τον βάλει σε καλή θέση αλλά τι παραπάνω θα κέρδιζε σε δικαστήριο;

Ή μήπως θα έμπαινε ο Αυγενάκης(ή ο οποιοσδήποτε άλλος δηλαδή για κάτι αντίστοιχο) φυλακή;

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.071 μηνύματα.
Προφανώς συμφώνησαν στην καταβολή ενός χρηματικού ποσού, για να βγουν και οι δύοι κερδισμένοι. Έτσι, ο υπάλληλος βγαίνει με X χρήματα στην τσέπη και ο Αυγενάκης με βελτίωση της δημόσιας εικόνας του, μέσω της παραπάνω δημόσιας τοποθέτησης του υπαλλήλου που κάνει λόγο για υπερβολές των ΜΜΕ (μέρος της μεταξύ τους συμφωνίας), καθώς και του οριστικού τερματισμού της δημοσιότητας της υπόθεσης (καθώς θα ερχόταν ξανά στη προσκήνιο, όταν θα ακολοθούσε η άρση της ασυλίας του και φυσικά η δικαστική απόφαση).

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.
Τελείωσε ΑΕΙ η Τούνη; Εγώ νόμιζα ότι είχε βγάλει το πανεπιστήμιο της ζωής.
Έλα μωρέ τώρα πάντως, έχω πετύχει απόφοιτους ΑΕΙ να κάνουν ορθογραφικά λάθη που δεν τα κάνει απόφοιτος δημοτικού της δεκαετίας του 80, τι να λέμε τώρα.

Eίχαμε και μεις μια Λιάνα (σκέτο) που τελείωσε το Μαθηματικό στα 4 χρόνια και το βυζιουι ήταν τούμπανο (αφρολέξ, αφρικάνα, ενισχύσεις, ελατήρια δεν ξέρω τι έβαζε). Ερχόταν μόνιμα στη σχολή τις πρωινές ώρες, για να κρατήσει τις σημειώσεις...με σφιχτό, ντεκαυλεινέ, ντεκολτέ, φόρεμα μέχρι το μπούτι και μποτίνι με ντακούνα. Τα φαινόμενα απατούν. Πάντα είχα απορία αν είχε κατανοήσει ποτέ πως βρίσκουμε αντίστροφο πίνακα στη Γραμμική Ι. :hmm: Σημασία έχει ότι περνούσε τα μαθήματα με τίμιο 6αράκι.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Και εδώ που τα λέμε ποιος θα έκανε διαφορετικά;
Δεν ξέρω αν ήταν 5-10-15 ή καμιά υπόσχεση να τον βάλει σε καλή θέση αλλά τι παραπάνω θα κέρδιζε σε δικαστήριο;

Ή μήπως θα έμπαινε ο Αυγενάκης(ή ο οποιοσδήποτε άλλος δηλαδή για κάτι αντίστοιχο) φυλακή;
Καλα εκανε προφανως

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.027 μηνύματα.
Ή σε χρηματικό ποσό ή σε τι ώρα να κλείσουμε ραντεβού για να πάρουμε τα μέτρα για τσιμεντένια παπούτσια;

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.
Eίχαμε και μεις μια Λιάνα (σκέτο) που τελείωσε το Μαθηματικό στα 4 χρόνια και το βυζιουι ήταν τούμπανο (αφρολέξ, αφρικάνα, ενισχύσεις, ελατήρια δεν ξέρω τι έβαζε). Ερχόταν μόνιμα στη σχολή τις πρωινές ώρες, για να κρατήσει τις σημειώσεις...με σφιχτό, ντεκαυλεινέ, ντεκολτέ, φόρεμα μέχρι το μπούτι και μποτίνι με ντακούνα. Τα φαινόμενα απατούν. Πάντα είχα απορία αν είχε κατανοήσει ποτέ πως βρίσκουμε αντίστροφο πίνακα στη Γραμμική Ι. :hmm: Σημασία έχει ότι περνούσε τα μαθήματα με τίμιο 6αράκι.
Για κάποιον λόγο το βυζί στο μαθηματικό Πάτρας παίζει αρκετά απο οτι έχω καταλάβει :hehe:.

Anyways στην θέση του υπαλλήλου θα τον πήγαινα γαμιώντας μέχρι τέλους και ας έχανα και την δουλειά μου, θα έβρισκα αλλού. Τώρα εαν έχει υποχρεώσεις και δεν τον παίρνει να το σπρώξει παραπάνω το καταλαβαίνω. Δεν έχει και πολύ σημασία, η είδηση βγήκε στην δημοσιότητα ούτως η άλλως, οπότε το καταλάβαμε το ποιον του και αυτουνού...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια