giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.056 μηνύματα.

21-04-21

22:49
Καλά έλα μαν μη δίνεις πάτημα και εσύ γιατί σήμερα η προπαγάνδα έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Να εκτίσει ποινή επειδή σκότωσε έναν άνθρωπο και όχι για κάτι άλλο. Το ότι δεν ψήφισαν Trump είναι καθαρά μέρος της πολιτικής ανωριμότητας και της χρόνιας πλύσης εγκεφάλου του Αμερικανού ψηφοφόρου με πολιτική κορεκτίλα από τα media.Καταναγκαστικα εργα για τον αστυνομικο και για την αποτροπαια πραξη του και επειδη εδωσε πατημα στο κινημα blm και τους ακροαριστερους χρηματοδοτες του να ριξουν τον Τραμπ με φαιδρες κατηγοριες.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.996 μηνύματα.

21-04-21

22:53
Το γεγονός ειναι ένα: ότι ο δολοφόνος αστυνομικός θα περασει δικαίως πολλές δεκαετίες-η ακομα και όλη του την ζωή- να τρώει αφροαμερικανικα λουκάνικα στην φυλακή. Όσο και να ωρύονται οι τραμπικοι ουγκανοι ψευτοπατριωτες και να μας λενε ποσό κακα συμπεριφέρονταν ο Στάλιν πριν 80 χρονια στους κρατούμενους του προσπαθώντας να θολώσουν τα νερά και να αποπροσανατολίσουν την κουβεντα, το ευχάριστο- όχι για όλους, αλλά ποιος ξερει;- παραπάνω θα ειναι ένα πραγματικό γεγονός.
Guest 190013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

21-04-21

22:53
Δυστυχώς το παίζεις μάγκας ζητώντας επιμόνως απάντηση σε συγκεκριμένη ερώτηση αλλά δεν μπορείς να απαντήσεις ευθέως εσύ. Ζήτησα το μήνυμα που δείχνει την αναίρεση που επικαλέστηκες. Το μήνυμα, που το παρέθεσα κιόλας δεν ήταν αναίρεση, το ακριβώς αντίθετο ήταν. Για να μη μιλήσω ότι στηριζόμενος σε αυτό μου λες εμένα ότι κάνω προπαγάνδα κι ότι κρύβω μηνύματα. Λοιπόν ξαναζητάω το μήνυμα που δείχνει την αναίρεση. Ευθείες απαντήσεις παρακαλώ, όπως ακριβώς ζητάς κι εσύ. Αλλιώς αναμένω την επανόρθωση για τα περί προπαγάνδας.Λέω πως αυτό ρεαλιστικά βοηθάει την ΝΔ. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν ήταν ο Κουφοντίνας σαν προσωπικότητα δεν θα γίνονταν πορείες. Οπότε ναι ο θάνατος του Κουφοντίνα ήταν εθνικός κίνδυνος γιατί θα καίγονταν τα πάντα και κανένας προφανώς δεν θα έμπαινε στον κόπο να το αποτρέψει από αυτές τις αντεθνικές κυβερνήσεις. Εγώ το έγραψα ξεκάθαρα, εφόσον το δικαιούται κάτι πρέπει το κράτος δικαίου να του το παρέχει. Ασχέτως το ποιος είναι ο εγκληματίας και τι έκανε.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.056 μηνύματα.

21-04-21

22:56
Το μήνυμα που ξετρύπωσες είναι η ξεκάθαρη αναίρεση. Είπα ξεκάθαρα ότι είναι το σωστό εφόσον το δικαιούται να πάρει αυτό που θέλει. Εγώ ξεκάθαρη απάντηση δεν έλαβα και μόνο στο ζητάω έμεινα.Δυστυχώς το παίζεις μάγκας ζητώντας επιμόνως απάντηση σε συγκεκριμένη ερώτηση αλλά δεν μπορείς να απαντήσεις ευθέως εσύ. Ζήτησα το μήνυμα που δείχνει την αναίρεση που επικαλέστηκες. Το μήνυμα, που το παρέθεσα κιόλας δεν ήταν αναίρεση, το ακριβώς αντίθετο ήταν. Για να μη μιλήσω ότι στηριζόμενος σε αυτό μου λες εμένα ότι κάνω προπαγάνδα κι ότι κρύβω μηνύματα. Λοιπόν ξαναζητάω το μήνυμα που δείχνει την αναίρεση. Ευθείες απαντήσεις παρακαλώ, όπως ακριβώς ζητάς κι εσύ.
Υ.Γ. Τραμπικοί ψευτοπατριώτες βλέπω λένε οι ανθέλληνες. Κλαίω.
Guest 030894
Επισκέπτης

21-04-21

22:56
Καλα ναι προφανως να εκτισει μονο για ανθρωποκτονια. Οχι οτι δεν ισχυουν τα αλλα που λες, αλλα η εκταση που πηρε το θεμα σιγουρα συνεβαλε στην ηττα του Τραμπ.Καλά έλα μαν μη δίνεις πάτημα και εσύ γιατί σήμερα η προπαγάνδα έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Να εκτίσει ποινή επειδή σκότωσε έναν άνθρωπο και όχι για κάτι άλλο. Το ότι δεν ψήφισαν Trump είναι καθαρά μέρος της πολιτικής ανωριμότητας και της χρόνιας πλύσης εγκεφάλου του Αμερικανού ψηφοφόρου με πολιτική κορεκτίλα από τα media.
Οι πρωην αστυνομικοι ειναι σε ξεχωριστες πτερυγεςΤο γεγονός ειναι ένα: ότι ο δολοφόνος αστυνομικός θα περασει δικαίως πολλές δεκαετίες-η ακομα και όλη του την ζωή- να τρώει αφροαμερικανικα λουκάνικα στην φυλακή. Όσο και να ωρύονται οι τραμπικοι ουγκανοι ψευτοπατριωτες και να μας λενε ποσό κακα συμπεριφέρονταν ο Στάλιν πριν 80 χρονια στους κρατούμενους του προσπαθώντας να θολώσουν τα νερά και να αποπροσανατολίσουν την κουβεντα, το ευχάριστο- όχι για όλους, αλλά ποιος ξερει;- παραπάνω θα ειναι ένα πραγματικό γεγονός.
Guest 190013
Επισκέπτης

21-04-21

22:58
Γιάννη μου νομίζω ξέρεις πως ξέρω καλά ελληνικά και δε μου αρέσει να παίζετε με αυτά. Το μήνυμα ήταν απολύτως νοηματική συνέχεια των προηγούμενων στη βάση του καθάρματος δολοφόνου που αξίζει τα χειρότερα, κάτι που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με όσα μας τσαμπουνάς στο θρεντ. Το μόνο που έγραψες για το αίτημα ήταν να ικανοποιηθεί μικροπολιτικά και δήθεν. Σε παρακαλώ λοιπόν, πρώτον να είμαστε συνεπείς σε όσα λέμε, δεύτερον να αποφεύγονται οι κραυγές περί προπαγάνδας εκεί που δεν μπορούν να σπαρούν.Το μήνυμα που ξετρύπωσες είναι η ξεκάθαρη αναίρεση. Είπα ξεκάθαρα ότι είναι το σωστό εφόσον το δικαιούται να πάρει αυτό που θέλει.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.940 μηνύματα.

21-04-21

22:59
Δε καταλαβαίνω γιατί πέσατε να με φάτε ενώ έδωσα μια απλή ευχή
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.996 μηνύματα.

21-04-21

23:14
Ευθείες απαντήσεις παρακαλώ, όπως ακριβώς ζητάς κι εσύ.
Καλα εδώ γελάμε. Εγώ ζητάω εδώ και πάνω από ένα χρόνο να μαθω που εξαφανίστηκε αυτή η καταραμένη λεζάντα με το Sieg Heil, εσυ να περιμένεις πισω στην ουρά σου παρακαλω.
Guest 190013
Επισκέπτης

21-04-21

23:39
Περιμένω στην ουρά οκ, αλλά περιμένω να έχει υπόψη ο κύριος. Περιμένω.
Guest 030894
Επισκέπτης

22-04-21

00:16
Παντως τοσα περιστατικα αστυνομικης βιας εχουν καταγραφει τις τελευταιες μερες, υπηρχαν μερικες αντιδρασεις και επεισοδια αλλα τιποτα δε θυμιζει τα γεγονοντα του Μαιου του 2020. Δεν εχει καμια σχεση με οτι βρισκεται στην εξουσια δημοκρατικος προεδρος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- ΘανάσοςG4
- Satan Claus
- Chradms12
- giannhs2001
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- harry akritas
- fmarulezkd
- Unboxholics
- taketrance
- Cortes
- Scandal
- orchidea
- American Economist
- Viedo
- Νηματολάγνος
- Μάρκος Βασίλης
- iminspain
- Cookie_Monster
- fretoe
- books_dreams_phane
- Unseen skygge
- hirasawayui
- Εχέμυθη
- chester20080
- Μαυρίκιος
- Serotonin
- fockos
- Arianara S3
- theodoraooo
- Sonic
- Libertus
- louminis
- Elena345
- avp
- Ace of Spades
- Jack of Spades
- Georgiapon25
- uni77
- Έμμα
- Johnny15
- Jocaste
- mallllias
- Βασiλης
- jj!
- Athens2002
- CiNeFiL
- betonieras
- epk
- Alma Libre
- DimitraA.
- Dreamer_SW
- Κλημεντίνη
- brown eyes
- Miriam01
- edweimaste
- JohnGreek
- lnesb
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.