Ο ''ξεχωριστός'' άνθρωπος

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.412 μηνύματα.
Τι πιστεύετε για τον ''ξεχωριστό'' άνθρωπο; Αυτόν που του έχετε λίγη, ή περισσότερη αδυναμία από τους άλλους. Αυτόν που θεωρείτε ότι αποτελεί κάτι το μοναδικό, κάτι που δεν πιστεύετε ότι θα ξανά βρείτε σε άλλον άνθρωπο. Είτε είναι φίλος είτε σύντροφος. Έχετε ή είχατε ποτέ έναν τέτοιο άνθρωπο στην ζωή σας;

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ποιο κριτήριο είναι αυτό που μπορεί να ορίσει έναν άνθρωπο ξεχωριστό εφόσον μιλάμε για καθαρά προσωπικές απόψεις και να γίνει "πρότυπο" και για τους υπόλοιπους εφόσον βρίσκονται στην δεδομένη αναζήτηση ?

Ακόμα και η χυδαιότητα καμιά φορά σε ορισμένα κομμάτια της ζωής ενός ανθρώπου (ερωτικό κομμάτι ας πούμε )μπορεί να είναι σπουδαίο , επιθυμητό και συνάμα ξεχωριστό προσόν για κάποιον που είναι στην σχετική αναζήτηση .
Κατά πόσο όμως μπορεί να αξιολογηθεί το ίδιο και από τους υπόλοιπους που υιοθετούν μια άλλη τακτική - λογική?

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.878 μηνύματα.
Ναι υπήρχε ένας τέτοιος άνθρωπος στη ζωή μου και από την καρδιά μου δε θα φύγει ποτέ.

Guest 896561

Επισκέπτης

Είχα και έχω και εγώ έναν τέτοιο άνθρωπο. Το κοινό σημείο όλων αυτών των ανθρώπων είναι ότι δεν πηγαίνουν με το πλήθος, δεν συμμορφώνονται με τις προσταγές της κοινωνίας (ή το κάνουν μόνο επιφανειακά) και, γενικά, πιστεύω ότι, όταν βρεις έναν τέτοιον άνθρωπο πρέπει να αφήσεις κατά μέρους κάθε εγωισμό και να πάρεις ό,τι μπορείς από αυτόν.

Ξεχωριστός, λοιπόν, άνθρωπος για μένα δεν είναι ούτε στενοί συγγενείς, ούτε γυναίκες, ούτε αγαπημένοι φίλοι. Είναι αυτός που θα μπορέσεις να αποκαλέσεις μέντορά σου.

Guest 528707

Επισκέπτης

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα.
είχα γνωρίσει πολλούς ξεχωριστούς ανθρώπους. προβολές του ενθουσιασμού μου και της νεότητάς μου. αναθεώρησα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.369 μηνύματα.
Εγώ τουλάχιστον είμαι δίκαιος. Σιχαίνομαι όλους τους ανθρώπους το ίδιο :P

Άρα δεν ξεχωρίζει κανένας.

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.
Ναι υπήρχε ένας τέτοιος άνθρωπος στη ζωή μου και από την καρδιά μου δε θα φύγει ποτέ.
Και γιατί δεν υπάρχει;;; έφταιξε, έφταιξες, κάτι απο τα δύο συμβαίνει πάντα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ τουλάχιστον είμαι δίκαιος. Σιχαίνομαι όλους τους ανθρώπους το ίδιο :P
Είσαι ψεύτης. Κακός ψεύτης...
Άρα δεν ξεχωρίζει κανένας.
Αν ήρθες εδώ για να κρυφτείς, μπορείς μόνο με έναν τρόπο.
Να μη κάνεις κλίκ.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.369 μηνύματα.

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.
Γιατί είμαι ψεύτης Μάξιμε; Με γνωρίζεις για να ξέρεις την κρίση μου για τους ανθρώπους;
Γιάννη, η διαίσθηση μου, μου λέει οτι σε αυτά που υποστηρίζεις εδώ και πουθενά αλλού, ψεύδεσαι.

Αν κάποιος, για τον χ,ψ, λόγο(εδώ έβαλες και μια φάτσα να κοροϊδεύει), πει ένα ψεματάκι, απλά δεν λέει την αλήθεια. Εκτός και αν κατάλαβα λάθος.
Τέλος πάντων, η ανωνυμία επιτρέπει και λεκτικούς ελιγμούς.

Υ.Γ. μη κρίνεις τους ανθρώπους Γιάννη. Ποτέ.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.878 μηνύματα.

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια