touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

22-10-24

17:44
Παιδιά, ένας άντρας που τον ξέρω, λέει πως κάθε λογικός άντρας βρίσκει την Άρτεμη την πιο σέξυ θεά. Όσον αφορά άντρες Έλληνες θεούς, ποιον θεωρείτε πιο σέξυ θεό του Ολύμπου; Παρακαλώ να ψηφίσουν μόνο όσοι μπορούν να δουν ερωτικά το αντρικό φύλο

Ας ψηφίσω πρώτη. Λόγω της αγάπης μου για τη θάλασσα, ψήφισα τον Ποσειδώνα. Ξέρω πως είναι κακός και απρόβλεπτος και λίγο γέρος αλλά δε με πειράζει. Μου ταιριάζει

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ας ψηφίσω πρώτη. Λόγω της αγάπης μου για τη θάλασσα, ψήφισα τον Ποσειδώνα. Ξέρω πως είναι κακός και απρόβλεπτος και λίγο γέρος αλλά δε με πειράζει. Μου ταιριάζει
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

22-10-24

18:31
Είχε πολλή τρίχα πάντως ο Δίας. 

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

22-10-24

18:42
Η Άρτεμις είναι 

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.

22-10-24

19:14
Να και κάτι στο οποίο θα συμφωνήσω μαζί σου. Ο πιο αρρενωπός και γκαυλιάρης Θεός.Θέλει και ρώτημα;
View attachment 140461
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.

22-10-24

19:23
Άρης δαγκωτο.. 

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.

22-10-24

19:24
Καλά, εσύ τον Θεό του πολέμου θα έλεγες, τι άλλο;Άρης δαγκωτο..![]()

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

22-10-24

19:47
ααα μην μου το χαλάτε με τον Δία, εγώ διάλεξα Άρη για την - τοξική του
- αρρενωπότητα.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

22-10-24

19:52
Και σεμνό παιδί...Το βλέμμα χαμηλά...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

22-10-24

19:58
Ειναι σιγουρο; Διαπιστωμενο;Είχε πολλή τρίχα πάντως ο Δίας.![]()

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

22-10-24

20:44
Από την ημι-θεά, την Πάνια.

nPb
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

22-10-24

21:09
Πανας μπλιαχ λεμε...πολυ νεαντερνταλ..Ναι, βασικά οι αρχαίοι έφτιαχναν θεούς και θεές για όλα τα γούστα.Υπάρχει και ο ημίθεος, ο Πάνας (η φωτογραφία υπάρχει στο wiki και διαφημίζει τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό):
View attachment 140474
Για τον Πάνα, η google μου βγάζει και αυτόν:
View attachment 140469
nPb
Επιφανές μέλος

22-10-24

21:38
Βασικά κανείς ... από τους περήφανους της φυλής και του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού, δεν μας λέει ότι ο Πάνας απεικονίζεται σε μορφή που διαστρέφει το ήθος της σύγχρονης χριστιανικής κοινωνίας. Προσωπικά είναι από τα σημεία που με αηδιάζει ο αρχαίος "κόσμος".
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.