Ο σύντροφος μου αποκάλυψε μεγάλο χρέος της οικογένειάς του, αλλά η αδερφή του αρνείται να ξεσπιτωθεί για να το αποπληρώσει

πεταλουδα001

Νεοφερμένο μέλος

Η πεταλουδα001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Παιδια καλησπερα.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Εδω και 1 χρονο σε σχεση.Κανενα προβλημα με την σχεση μας.Χθες ομως μου εσκασε βομβα.Η μητερα του που δεν ζει,ειχε παρει δανειο για το σπιτι της αδελφης του(παντρεμενη με παιδια).Απο χρηματα του συγκεκριμενου δανειου η συγχωρεμενη χρησιμοποιεισαι και για μια ανακαινιση στο δικο της σπιτι.Αφου αρρωστησε σταματησαν να πληρωνουν με αποτελεσμα να μαζευτουν 120 χιλιαρικα.Το δανειο είναι στο ονομα του πατερα του συντροφου μου και εχει υποθηκη το σπιτι της αδελφης του συντροφου μου,το οποίο ειναι στο ονομα του(του πατερα).Το θεμα ποιο είναι?Οτι πανω που πηγαιναμε να φτιαξουμε την ζωη μας μου εσκασε οτι εχει χρεος 30-40 χιλ. μιας που ο πατερουλης του δεν μπορει να το πληρωσει(μεγαλος ανθρωπος με μια συνταξουλα).Ο συντροφος μου μενει σε διπλανο χωριο 15 λεπτα απόσταση.Του προτεινα να δωσει η αδελφη του το σπιτι να ξεχρεωσουν και να μεινει με την οικογενεια της στο σπίτι που ηταν να μείνουμε εμεις(Το σπιτι αυτο βρίσκεται πανω απο το σπιτι που μενει ο πατερας του).Οι γονείς μου,για να μην μεινουμε ξεκρεμαστοι μας παραχωρουν ενα διαμερισμα που έχουμε στο χωριο μου.Το θεμα είναι οτι η κυρια δεν θέλει καθως το σπιτι του πατερα της που μπορουν να μείνουν(αυτο που ηταν να μεινω με τον συντροφο μου δεν ειναι ''μοντερνο')'.Σκεφτειτε εδω σκεφτοταν να δωσει το σπιτι να ξεχρεωσουν και να νοικιασουν ενα με 400 που ειναι κοντα στο γουστο της.Τελικα η σκεψη αυτη ναυαγησε.Ο συντροφος μου αν και συμφωνει ζοριζεται γιατι δεν θελει να αφησει μονο του τον πατερα του(εν μερει τον καταλαβαινω αλλα προεχει η εξοφληση του δανειου).Επισης να αναφερω οτι περασαν το δανειο στον πτωχευτικο νομο και περιμενουν απαντηση απο την τραπεζα.Τι να κάνω?Εχω απελπιστει.Ελπιζω να μην σας μπερδεψα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια