η συγκεκριμένη εκπομπή δε μου άρεσε ούτε θαμου αρέσει ποτέ διότι απλά είναι ο κύριος Δημόπουλος ο οποίος κάνει σνυέντευξη στα παιδιά και στο ενδιάμεσο έδειχνε παιδικές σειρές. Τώρα εξαιτίας του φαινόμενου που έγινε στο yotutube εξαιτίας του μικρού που ήθελε να γίνει νυχτερίδα (παρεπιπτώντος τώρα θέλει να γίνει ιατρός ο μιρκός) έγινε περισσότερο δημοφικής παρόλα αυτά δε θα αλλάξω την άποψη μου.
Εχω παρακολουθήσει όλες τις παιδικές εκπομπές και αυτή
την βάζω τελευταία σε ποιότητα αλλά και σε περιεχόμενο (ουσιαστικά δεν έχει τίποτα να διδάξει στα παιδιά που την βλέπουν).
Spoiler
Οι καλύτερες εκπομπές της ερτ ήταν αυτές που ειχε επιμέλεια ο Πάντος Τσαπάρας VIDEO
Μετά ήταν οι κουκλομέγαλοι και τα πολυσπόρια VIDEO
Η καλύτερη παιδική όλων των εποχών στο ελληνικό χώρο ήταν το Disney Club με τον Λυκούργο και την Καρολίνα VIDEO
Συνεπώς μετά από όλες αυτές τις εκπομπές εύκολα συμπαιρένει κανεί ότι το ουράνιο τόξο είναι απλά ένας άνθρωπος που κοροίδευε μικρά παιδιά ώστε να φαίνεται διασκεδαστικό στο κοινό όμως δεν ήταν βαρετό τις πειρσσότερες φορές και αυτό που
περιμένανε τα παιδιά ηταν να τελειωσει για να αρχίσει η παιδική σειρά που προβαλλότανε μετά.