Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.129 μηνύματα.

27-11-21

19:20

Βρετανία – Νέα ντοκουμέντα για τον 6χρονο Άρθουρ που βασανίστηκε μέχρι να πεθάνει από τους γονείς του - ΤΑ ΝΕΑ
Η Βρετανία είναι συγκλονισμένη με αυτά που αποκαλύπτονται για όσα πέρασε ο 6χρονος Άρθουρ που πέθανε μετά από βασανιστήρια στη Βρετανία.

Μιλάμε για τον ορισμό της απόλυτης διαστροφής.

Γενικά στο κόσμο που ζούμε, αν είσαι παιδί ή ζώο και δεν έχεις έναν υπεύθυνο ενήλικα / οικογένεια να σε προστατέψει, την έχεις βαμμένη.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

27-11-21

19:58
Πραγματικά λυπάμαι που φεύγουν έτσι αθώες ψυχές. Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που προσπαθούν με πολλούς τρόπους να φέρουν στη ζωή ένα παιδί η έστω να υιοθετήσουν ένα και από την άλλη βλέπεις γονείς οι οποίοι όχι μόνο δεν εκτιμάνε αυτή την ευκαιρία που τους δίνεται αλλα και τα βασανίζουν. 

Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

27-11-21

20:32
Πράγματι είναι ασύλληπτα τέτοια περιστατικά. Σε συγκλονίζουν...Είσαι δεν είσαι γονιός...Μα αν είσαι, ανατριχιάζεις και μόνο στην ιδέα ότι κάποιοι άλλοι 'γονείς' φέρθηκαν κατ' αυτό τον τρόπο στο παιδί τους...
Τί να τράβηξε η ψυχούλα του...
Τί να τράβηξε η ψυχούλα του...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

27-11-21

20:46
Δεν ειδα το βιντεο που το προβαλλαν στην τιβι..δεν ξερω τι δειχνει..δυστυχως δεν προλαβα να αλλαξω καναλι ,γιατι δεν τα αντεχει η ψυχη μου αυτα και ακουσα τις φωνες και τα κλαμματα του που ελεγε οτι δεν το αγαπουν...προσπαθησα και προσπαθω να το βγαλω απο το μυαλο μου......τα λογια ειναι πολυ λιγα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.454 μηνύματα.

27-11-21

20:53
Η κοινωνική λειτουργός "δεν κατάλαβε" την σοβαρότητα των τραυμάτων...μάλιστα. Δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά, αυτές οι ειδήσεις προκαλούν τόση οργή. Ελπίζω οι γονείς να καταλήξουν εκεί που τους αξίζει. Εάν κάποιος είναι ικανός να βλάψει έτσι το παιδί του, φαντάζομαι τι είναι ικανός να κάνει σε άλλους ανθρώπους.![]()
Βρετανία – Νέα ντοκουμέντα για τον 6χρονο Άρθουρ που βασανίστηκε μέχρι να πεθάνει από τους γονείς του - ΤΑ ΝΕΑ
Η Βρετανία είναι συγκλονισμένη με αυτά που αποκαλύπτονται για όσα πέρασε ο 6χρονος Άρθουρ που πέθανε μετά από βασανιστήρια στη Βρετανία.www.tanea.gr
Μιλάμε για τον ορισμό της απόλυτης διαστροφής.
Γενικά στο κόσμο που ζούμε, αν είσαι παιδί ή ζώο και δεν έχεις έναν υπεύθυνο ενήλικα / οικογένεια να σε προστατέψει, την έχεις βαμμένη.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.129 μηνύματα.

27-11-21

21:14
Ναι, δυστυχώς είναι σαν να έχει βγει από ταινία το όλο θέμα αν διαβάσετε όλη την είδηση. Μου θυμίζει και την ταινία Το κορίτσι της διπλανής πόρτας που προέρχεται από πραγματική ιστορία και είναι επίσης σοκαριστική.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

27-11-21

22:52
αδιανοητες καταστασεις.η κοινωνικη λειτουργος τι εκανε??χαθηκε μια αθωα ψυχη εξαιτιας της εγκληματικης αμελειας των αρχων.οι ανθρωποι που τον βασανισαν προφανως δεν ειναι στα καλα τους.θανατικη πονη υπαρχει στην αγγλια?
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.632 μηνύματα.

28-11-21

13:58
Θα σταματήσει ποτέ πιστεύετε αυτή η μορφή εγκληματικότητας; Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να παραδεχτούμε την ανεπάρκεια των ανθρώπινων κοινωνιών να προστατεύσουν τον πολίτη. Νομίζω ότι η κατάσταση δεν μπορεί να λυθεί άμεσα ακόμη και αν αλλάξουμε το παγκόσμιο εκπαιδευτικό σύστημα. Το πρόβλημα (θα) υπάρχει εφόσον ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα στην δική του αντίληψη για τη ζωή, άσχετα να είναι υγιής ή άρρωστος (που δεν το γνωρίζουμε και θα το μάθουμε εφόσον κάποια αθώα ψυχή πεθάνει από τα χέρια του). Το θέμα περιπλέκεται ειδικά όταν μιλάμε για διαταραγμένους ψυχικά ανθρώπους όπου για την κοινωνική βιτρίνα των γειτόνων κτλ είναι καλοί άνθρωποι. Στο τέλος βλέπω να φτάνουμε στην ακρότητα περί ιατρικών πιστοποιητικών ψυχικής υγείας ως βασικό προαπαιτούμενο δημιουργίας οικογένειας. Άλλη λύση δεν υπάρχει.
Προσωπικό σχόλιο:
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρνει και η κοινωνία η οποία με τον τρόπο της (ΜΜΕ, ψευτο-ηθική, θρησκείες, κτλ) επιβάλλουν ως πρότυπο επιτυχίας στη ζωή, την δημιουργία οικογένειας. Έτσι άνθρωποι ακατάλληλοι (στο γενικό σακί της κοινωνίας) σπρώχνονται να κάνουν οικογένεια ως απόδειξη ότι δεν έχουν κουσούρια που να ντροπιάσουν την "τιμή" των γονιών τους στο σινάφι τους. Προσωπικά είμαι σε μια ηλικία όπου σιγά-σιγά έχω αρχίσει και δέχομαι ξαφνικά μηνύματα από πρώην συμμαθητές, φίλους, συγγενείς, κτλ που ενώ σε πρώτη όψη κόπτωνται να μάθουν τι κάνω στη ζωή μου, πως είμαι σαν άνθρωπος (η υποκρισία) και την ίδια στιγμή να μου ανακοινώσουν ότι έκαναν οικογένεια με υπαινιγμό ότι πρέπει να κάνω και εγώ για να μην ξεχωρίζω από το σύνολο, καθώς η καριέρα και η δουλειά δεν είναι τόσο σημαντικό πράγμα γιατί στην τελική μπορούν να σε ζήσουν και οι γονείς με κάποιο επίδομα. Άλλοι κάνουν οικογένεια επειδή αυτή προέκυψε όταν έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις. Οπότε αναγκαστικά κρατάνε το παιδί (λες και είναι κατοικίδιο ή πουκάμισο) και αναγκαστικά παντρεύονται για να δέσει η κοινωνική νόρμα χωρίς να σημαίνει ότι έχουν την προοπτική να διατηρήσουν με τέτοια οικογένεια. Βέβαια για τούτη την περίπτωση η κοινωνία το βουλώνει.
Προσωπικό σχόλιο:
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρνει και η κοινωνία η οποία με τον τρόπο της (ΜΜΕ, ψευτο-ηθική, θρησκείες, κτλ) επιβάλλουν ως πρότυπο επιτυχίας στη ζωή, την δημιουργία οικογένειας. Έτσι άνθρωποι ακατάλληλοι (στο γενικό σακί της κοινωνίας) σπρώχνονται να κάνουν οικογένεια ως απόδειξη ότι δεν έχουν κουσούρια που να ντροπιάσουν την "τιμή" των γονιών τους στο σινάφι τους. Προσωπικά είμαι σε μια ηλικία όπου σιγά-σιγά έχω αρχίσει και δέχομαι ξαφνικά μηνύματα από πρώην συμμαθητές, φίλους, συγγενείς, κτλ που ενώ σε πρώτη όψη κόπτωνται να μάθουν τι κάνω στη ζωή μου, πως είμαι σαν άνθρωπος (η υποκρισία) και την ίδια στιγμή να μου ανακοινώσουν ότι έκαναν οικογένεια με υπαινιγμό ότι πρέπει να κάνω και εγώ για να μην ξεχωρίζω από το σύνολο, καθώς η καριέρα και η δουλειά δεν είναι τόσο σημαντικό πράγμα γιατί στην τελική μπορούν να σε ζήσουν και οι γονείς με κάποιο επίδομα. Άλλοι κάνουν οικογένεια επειδή αυτή προέκυψε όταν έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις. Οπότε αναγκαστικά κρατάνε το παιδί (λες και είναι κατοικίδιο ή πουκάμισο) και αναγκαστικά παντρεύονται για να δέσει η κοινωνική νόρμα χωρίς να σημαίνει ότι έχουν την προοπτική να διατηρήσουν με τέτοια οικογένεια. Βέβαια για τούτη την περίπτωση η κοινωνία το βουλώνει.

28-11-21

19:52
Σε αυτο το σημειο πιστευω οτι για να μπορεσει ενας ανθρωπος να αποκτησει το δικαιωμα να γινει γονιος, θα πρεπει να πληρει καποια κριτηρια. Να περναει απο καποιο τεστ.
Τι να κανουμε, αφου δεν πρεπει να αποκτουν ολοι παιδια. Κατι τετοιοι ανθρωποι ειναι οι πληγες της κοινωνιας.
Τι να κανουμε, αφου δεν πρεπει να αποκτουν ολοι παιδια. Κατι τετοιοι ανθρωποι ειναι οι πληγες της κοινωνιας.
Scandal
Διαχειριστής

28-11-21

19:53
Τι είδους test όμως;Σε αυτο το σημειο πιστευω οτι για να μπορεσει ενας ανθρωπος να αποκτησει το δικαιωμα να γινει γονιος, θα πρεπει να πληρει καποια κριτηρια. Να περναει απο καποιο τεστ.
Νομίζω ότι πάνω κάτω όλοι αντιλαμβάνονται να δώσουν normal απαντήσεις σε ψυχομετρικά tests ή να παραπλανήσουν ακόμα κι έναν κοινωνικό λειτουργό.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.632 μηνύματα.

29-11-21

11:29
Τι είδους test όμως;
Νομίζω ότι πάνω κάτω όλοι αντιλαμβάνονται να δώσουν normal απαντήσεις σε ψυχομετρικά tests ή να παραπλανήσουν ακόμα κι έναν κοινωνικό λειτουργό.
Aυτό είναι το δύσκολο σημείο. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μέσα τεχνητής νοημοσύνης αλλά και πάλι δεν έχει νόημα να μετατραπεί η ζωή σε μια διαρκή εξέταση πιστοποιητικών καταλληλότητας. Τι θα πει η κυρά Σούλα από τα Σεπόλια, αν μάθει ότι ο γιός της εξεταστεί ως ακατάλληλος για πατέρας. Μετά θα πρέπει να βρουν δικαιολογίες για τη βουή της τοπικής κοινωνίας: σοι, φίλοι, μπακάλης, κτλ όπου η συγκεκριμένη ανικανότητα θα μετατραπεί από τρόμπας μέχρι το παιδί μας βγήκε γκέι κρυφός. Οι γνωστές στάμπες της Ελληνικής και όχι μόνο επαρχίας.
Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το θέμα να συζητηθεί υπεράνω εθνικών θεμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν μπορεί για τουλάχιστον 25.000 χρόνων ανθρώπινης ζωής να μην μπορούμε να λύσουμε δυο βασικά θέματα.
Scandal
Διαχειριστής

29-11-21

11:34
Το μόνο αξιόπιστο κριτήριο ακαταλληλότητας αυτή τη στιγμή είναι να σου πει το κράτος ότι δεν έχεις επαρκές εισόδημα για να κάνεις 4 παιδιά ξέρω γωAυτό είναι το δύσκολο σημείο. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μέσα τεχνητής νοημοσύνης αλλά και πάλι δεν έχει νόημα να μετατραπεί η ζωή σε μια διαρκή εξέταση πιστοποιητικών καταλληλότητας. Τι θα πει η κυρά Σούλα από τα Σεπόλια, αν μάθει ότι ο γιός της εξεταστεί ως ακατάλληλος για πατέρας. Μετά θα πρέπει να βρουν δικαιολογίες για τη βουή της τοπικής κοινωνίας: σοι, φίλοι, μπακάλης, κτλ όπου η συγκεκριμένη ανικανότητα θα μετατραπεί από τρόμπας μέχρι το παιδί μας βγήκε γκέι. Οι γνωστές στάμπες της Ελληνικής και όχι μόνο επαρχίας.
Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το θέμα να συζητηθεί υπεράνω εθνικών θεμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν μπορεί για τουλάχιστον 25.000 χρόνων ανθρώπινης ζωής να μην μπορούμε να λύσουμε δυο βασικά θέματα.

Εξέταση πιστοποιητικών στην ελληνική κοινωνία του λαδώματος και των ρουσφετιών; Δε νομίζω... πιο πολύ σε κάτι τυπικό θα μετατραπεί η διαδικασία.
nPb
Επιφανές μέλος

29-11-21

11:41
Το μόνο αξιόπιστο κριτήριο ακαταλληλότητας αυτή τη στιγμή είναι να σου πει το κράτος ότι δεν έχεις επαρκές εισόδημα για να κάνεις 4 παιδιά ξέρω γω
Εξέταση πιστοποιητικών στην ελληνική κοινωνία του λαδώματος και των ρουσφετιών; Δε νομίζω... πιο πολύ σε κάτι τυπικό θα μετατραπεί η διαδικασία.
Eδώ για ένα εμβόλιο και αρκετοί γονείς μάχονται υπερ της ικανότητάς τους να είναι γονείς-γαμάουα και αρνούνται το δικαίωμα του κράτους για τον εμβολιασμό: η κλασική νοοτροπία ποιος είσαι εσύ που θα υποδείξεις στα παιδιά ΜΟΥ τι θα κάνουν. Αλλά στην πρώτη κλανιά, αμέσως φταίει το κράτος, οι αλήτες οι πολιτικοί, κτλ. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου σε αυτή τη ζωή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.