crazyhelen
Διάσημο μέλος

Το Σάββατο κάνω πάρτυ (μετά από παααααρα πολλά χρόνια) σπίτι μου και θέλω να μάθω αν το τοπικό αστυνομικό τμήμα μπορεί να μου παρέχει άδεια προκειμένου να μην έχω πρόβλημα με τους γείτονες λόγω δυνατής μουσικής. Είναι λίγο ξεφτίλα τώρα στα γεράματα να δέχομαι συστάσεις από το εκάστοτε περιπολικό που θα κατασκηνώσει κάτω απ'το σπίτι μου!
Για πείτε......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αν χτυπήσεις τις πόρτες αυτών που θα ενοχληθούν και τους ζητήσεις συγγνώμη για την αναστάτωση που πιθανά θα τους προκαλέσεις εκ των προτέρων και τους πεις οτι αν νιώσουν ότι δεν αντέχουν ας περάσουν μια βόλτα απ το πάρτυ να τους κεράσεις ένα ποτό στην υγεία των γεννεθλίων που έχετε εσύ κι ο αρραβωνιαστικός σου, είναι πολύ πιο σίγουρη μέθοδος ότι δεν θα σου στείλει κανένας την αστυνομία σπίτι σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Και ακριβώς επειδή πρόκειται για μεγάλους ανθρώπους σε ηλικία (γερο-παράξενοι οι περισσότεροι) ξέρω με βεβαιότητα ότι θα μου φωνάξουν αστυνομία (ξέρεις πώς κάνουν οι ηλικιωμένοι με τους κανόνες της πολυκατοικίας, την διατάραξη της κοινής ησυχίας κ.λ.π.) και θέλω να είμαι καλυμμένη.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

και νεοι να ήταν δεν θα ερχόντουσαν!
πες τους για κομμάτι τουρτας αντι για ποτακι!
φορεσε το καλυτερο χαμόγελο που εχεις, και χτυπα τις πορτες!
πιανει σου λεω! δοκιμασμενο!!
crazyhelen
Διάσημο μέλος

πιανει σου λεω! δοκιμασμενο!!
Δοκιμασμένο?
Λοιπόν, το Σάββατο βάλε τα καλά σου και σε περιμένω να μου δείξεις πώς το κάνεις! Και μετά..... party all night!

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορείς να δοκιμάσεις κι αυτό.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Και ακριβώς επειδή πρόκειται για μεγάλους ανθρώπους σε ηλικία (γερο-παράξενοι οι περισσότεροι) ξέρω με βεβαιότητα ότι θα μου φωνάξουν αστυνομία
Είναι απορίας άξιον πως αυτοί που υποτίθεται οτι δεν ακούνε καλά και παραπονιούνται γι'αυτό όποτε τους συμφέρει, είναι και οι πρώτοι που θα διαμαρτυρηθούν για τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ θόρυβο, ακόμη και πολύ κάτω των ορίων που ορίζει ο νόμος σε dB

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι αυτό που είπε η ΚουΕ. Πιο παλιά εμείς όταν κάναμε πάρτυ βάζαμε μια τέτοια αφίσα στην είσοδο της πολυκατοικίας (προφανώς στο εσωτερικό της πολυκατοικίας!) με κάτι σαν "¨Εχουμε γενέθλια! Και για αυτό λέμε να το γιορτάσουμε! Ελπίζουμε μια μέρα σαν τη σημερινή να δείξετε λίγο περισσότερη ανοχή και να μας συγχωρήσετε που θα σας ξενυχτήσουμε! Κι αν δεν σας αφήσουμε να ησυχάσετε με τίποτα το σπίτι είναι ανοιχτό και κερνάμε!

Ευχαριστούμε πολύ,
XRZ
1os όροφος"
εμείς πάντως [βέβαια δεν κάναμε πάνω από 1 πάρτυ το χρόνο στο ίδιο σπίτι!] δεν είχαμε αντιμετωπίσει προβλήματα [δεν είχε έρθει ποτέ και κανείς από την πολυκατοικία!

edit: η πολυκατοικία μου έχει 14 διαμερίσματα με 1 νέο άτομο να μένει [εμένα!], 12 στα οποία μένουν άτομα άνω των 75 και 1 με μια οικογένεια με παιδιά στην εφηβεία
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγώ αυτό έκανα όποτε ήθελα να κάνω πάρτι...
Στο 99% των περιπτώσεων θα πιάσει...
μέχρι μια λογική ώρα ε; μην περιμένεις να πάει 4-5 και να μην πουν κουβέντα...
εμένα μέχρι τις 2μιση 3 αντέχουν.... μετά αρχίζουν τις διαμαρτυρίες...
Τώρα αν είσαι τόσο άτυχη και έχεις κανέναν τελείως κομπλεξικό γείτονα, μάλλον την πάτησες!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

όλα καλά? είχες προβλήματα ή τη σκαπούλαρες?

adespoto
Περιβόητο μέλος

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Ευχαριστώ παιδάκια! Τελικά αυτή ήταν η καλύτερη λύση!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.