Μirana_neko Νεοφερμένο μέλος Η Μirana_neko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 15:24 Η Μirana_neko: #1 27-03-11 15:24 Η ανιψια μου μου ζητησε για τα γενεθλια της μια κουκλα monster high.Συγκεκριμενα μου ζητησε την Draculaura.Ξερουμε ποσο κοστιζει περιπου αν παω ας πουμε να την παρω στα Jumbo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 15:41 Ο Dark_kronos: #2 27-03-11 15:41 Με ενα γρηγορο google https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=132009375&LastAdd=132009375 Τωρα ποσο μπορει να αλλαζει η τιμη δεν ξερω, αλλα φανταζομαι οχι τραγικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μirana_neko Νεοφερμένο μέλος Η Μirana_neko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:23 Η Μirana_neko: #3 27-03-11 19:23 εχουν γινει τοσο φτηνες οι κουκλες?οταν ημουν εγω μικρη ηταν πανακριβες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:12 Ο Roben twn Xazwn: #4 27-03-11 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Μirana_neko: Η ανιψια μου μου ζητησε για τα γενεθλια της μια κουκλα monster high.Συγκεκριμενα μου ζητησε την Draculaura.Ξερουμε ποσο κοστιζει περιπου αν παω ας πουμε να την παρω στα Jumbo? Click για ανάπτυξη... αν προτιμήσεις να την πάρεις συγκεκριμένα από τα Jumpo , θα στοιχίσει σε όλους μας την δικαίωση των πιο καθυστερημένων διαφημίσεων από καταβολής κόσμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ανιψια μου μου ζητησε για τα γενεθλια της μια κουκλα monster high.Συγκεκριμενα μου ζητησε την Draculaura.Ξερουμε ποσο κοστιζει περιπου αν παω ας πουμε να την παρω στα Jumbo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 15:41 Ο Dark_kronos: #2 27-03-11 15:41 Με ενα γρηγορο google https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=132009375&LastAdd=132009375 Τωρα ποσο μπορει να αλλαζει η τιμη δεν ξερω, αλλα φανταζομαι οχι τραγικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μirana_neko Νεοφερμένο μέλος Η Μirana_neko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:23 Η Μirana_neko: #3 27-03-11 19:23 εχουν γινει τοσο φτηνες οι κουκλες?οταν ημουν εγω μικρη ηταν πανακριβες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:12 Ο Roben twn Xazwn: #4 27-03-11 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Μirana_neko: Η ανιψια μου μου ζητησε για τα γενεθλια της μια κουκλα monster high.Συγκεκριμενα μου ζητησε την Draculaura.Ξερουμε ποσο κοστιζει περιπου αν παω ας πουμε να την παρω στα Jumbo? Click για ανάπτυξη... αν προτιμήσεις να την πάρεις συγκεκριμένα από τα Jumpo , θα στοιχίσει σε όλους μας την δικαίωση των πιο καθυστερημένων διαφημίσεων από καταβολής κόσμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με ενα γρηγορο google https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=132009375&LastAdd=132009375 Τωρα ποσο μπορει να αλλαζει η τιμη δεν ξερω, αλλα φανταζομαι οχι τραγικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μirana_neko Νεοφερμένο μέλος Η Μirana_neko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:23 Η Μirana_neko: #3 27-03-11 19:23 εχουν γινει τοσο φτηνες οι κουκλες?οταν ημουν εγω μικρη ηταν πανακριβες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:12 Ο Roben twn Xazwn: #4 27-03-11 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Μirana_neko: Η ανιψια μου μου ζητησε για τα γενεθλια της μια κουκλα monster high.Συγκεκριμενα μου ζητησε την Draculaura.Ξερουμε ποσο κοστιζει περιπου αν παω ας πουμε να την παρω στα Jumbo? Click για ανάπτυξη... αν προτιμήσεις να την πάρεις συγκεκριμένα από τα Jumpo , θα στοιχίσει σε όλους μας την δικαίωση των πιο καθυστερημένων διαφημίσεων από καταβολής κόσμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εχουν γινει τοσο φτηνες οι κουκλες?οταν ημουν εγω μικρη ηταν πανακριβες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:12 Ο Roben twn Xazwn: #4 27-03-11 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Μirana_neko: Η ανιψια μου μου ζητησε για τα γενεθλια της μια κουκλα monster high.Συγκεκριμενα μου ζητησε την Draculaura.Ξερουμε ποσο κοστιζει περιπου αν παω ας πουμε να την παρω στα Jumbo? Click για ανάπτυξη... αν προτιμήσεις να την πάρεις συγκεκριμένα από τα Jumpo , θα στοιχίσει σε όλους μας την δικαίωση των πιο καθυστερημένων διαφημίσεων από καταβολής κόσμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Μirana_neko: Η ανιψια μου μου ζητησε για τα γενεθλια της μια κουκλα monster high.Συγκεκριμενα μου ζητησε την Draculaura.Ξερουμε ποσο κοστιζει περιπου αν παω ας πουμε να την παρω στα Jumbo? Click για ανάπτυξη... αν προτιμήσεις να την πάρεις συγκεκριμένα από τα Jumpo , θα στοιχίσει σε όλους μας την δικαίωση των πιο καθυστερημένων διαφημίσεων από καταβολής κόσμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.