• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

  Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 152)
 • Ναι

  Ψήφοι: 97 63.8%
 • Όχι

  Ψήφοι: 42 27.6%
 • ΔΞ/ΔΑ

  Ψήφοι: 13 8.6%

Grand Duchess T.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Grand Duchess T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 398 μηνύματα.
Μπορεις να έχεις πολλούς θανάτους με σχετικά λιγα κρουσματα.
Η Αρμενία αυτή την στιγμή δεν μπορούν και να πολυασχοληθουν μιας και είναι και λίγο πολύ σε πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν.
Κουράγιο στους ανθρώπους
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

O Πέτσας πέταξε την ατάκα "στα σχολεία δεν κολλάει" και η απάντηση στο που βασίζεται αυτό είναι ότι κάτι κάπου διάβασε και λέει δεν είναι επικίνδυνο. Όχι ότι θα σκούζουν οι γονείς ότι δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους. Μετά ντροπή μη τους πούμε τσίρκο. Τόσο καιρό για το χάλι του ΟΑΣΘ που στριμώχνεται ο κόσμος δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
Οι μαλάκες που οργάνωσαν τη λιτανεία με τα σάψαλα να συνοστίζονται χωρίς μάσκα θα έχουν καμία τιμωρία ή δεν τους ακουμπάμε;
Έτσι και με τον ΟΑΣΑ. Αυτό με τα σχολεία είναι η μεγαλύτερη πατάτα που άκουσα ποτέ. Στα μαγαζιά λιανικής 3 άτομα μέσα κολλάνε, αλλά 30 άτομα στα μισά τετραγωνικά όχι. Greek logic😂
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 24,899 μηνύματα.
Έτσι και με τον ΟΑΣΑ. Αυτό με τα σχολεία είναι η μεγαλύτερη πατάτα που άκουσα ποτέ. Στα μαγαζιά λιανικής 3 άτομα μέσα κολλάνε, αλλά 30 άτομα στα μισά τετραγωνικά όχι. Greek logic😂
Πραγματικά το άκουσα και με πέσαν τα μαλλιά. Χίλιες φορές να έλεγε ότι δεν μπορούν να ακούνε το κράξιμο των γονέων που δεν ξέρουν που να αφήσουν τα παιδιά τους όσο είναι στη δουλειά. Επίσης εμάς που κάνουμε μάθημα ξένων γλωσσών σε φροντιστήριο κατά πάσα πιθανότητα μας κλείνουν για να κάνουμε μάθημα εξ αποστάσεως ενώ είμαστε λιγότερα από 10 άτομα ανά αίθουσα. Αλλά είπαμε στα σχολεία ο κοροναβάιρους κάθεται απ έξω.
 

chester20080

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο chester20080 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. . Έχει γράψει 1,758 μηνύματα.
Όσον αφορά τα rapid tests που συζητούσατε, σας παραθέτω συζήτηση μεταξύ νοσηλευτή και παιδιάτρου στην ομάδα του facebook "Τοπική Ομάδα αλληλοβοήθειας και ενημέρωσης ενάντια στον COVID 19 Βόλος":

Λίγα λόγια για την αρχή λειτουργίας των γρήγορων τεστ αντισωμάτων (Rapid test ).
Το γρήγορο τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού COVID 19 IgM/IgG, ανιχνεύει ταυτόχρονα αντισώματα Μ και αντισώματα G κατά του COVID 19.
Τα αντισώματα Μ αναπτύσσονται στο αίμα του ασθενή μόλις ο ασθενής προσβληθεί από τον ιό. Η κορύφωση τους επέρχεται 10 – 14 ημέρες μετά την μόλυνση.
Η παρουσία του τύπου Μ των αντισωμάτων, υποδηλώνει ότι η νόσος είναι ενεργή και πως υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης.
Τα αντισώματα G ξεκινούν την ανάπτυξή τους στο αίμα του ασθενούς κατά την ύφεση της νόσου, δηλαδή περίπου 10 ημέρες μετά την μόλυνση. Συνεχίζουν να αναπτύσσονται και μεταγενέστερα, ενώ παραμένουν στον ανθρώπινο οργανισμό για άγνωστο έως τώρα χρονικό διάστημα.
Η παρουσία του τύπου G των αντισωμάτων, υποδηλώνει ότι το άτομο αυτό προσβλήθηκε από τον ιό, αλλά ιάθηκε και δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης.
Το δείγμα που χρησιμοποιείται στο αναφερόμενο τεστ είναι ορός, πλάσμα, ή ολικό αίμα. Το ολικό αίμα μπορεί να ληφθεί από φλέβα ή και από τρύπημα σε δάκτυλο.
Η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων πρέπει να είναι πολύ προσεκτική δεδομένου του μεγάλου χρόνου επώασης της συγκεκριμένης νόσου. Αρνητικό αποτέλεσμα δεν σημαίνει και μη μολυσμένος ασθενής εάν δεν έχει παρέλθει κάποιο χρονικό διάστημα από την μόλυνση. Συνιστάται το τεστ να επαναληφθεί μετά από 7-10 ημέρες για καλύτερη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.
Αν κάποιος είναι θετικος σε ένα ραπίντ τεστ δεν θεωρείται κρουσμα καθώς θα πρέπει να ελέγχθει μοριακά με RT PCR.
Είναι χρήσιμο όταν θέλεις να εξετάσεις μεγάλο πλήθος σε σύντομο χρόνο και να δεις μια τάση θετικοτητας.

Τα καινούργια rapid ανιχνεύουν αντιγόνα (πρωτείνες) του ιού και όχι τα αντισώματα. Και λαμβάνονται με δείγμα από το ρινοφάρυγγα όχι με αιμοληψία. Δείχνουν ενεργή νόσο με ευαισθησία μικρότερη από την pcr.

Τα προβλήματα με τα γρήγορα τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του SARS-CoV-2 είναι αρκετά. (1) Σε αντίθεση με τα μοριακά τεστ (PCR) που ανιχνεύουν το γενετικό υλικό του SARS-CoV-2, τα τεστ αντιγόνων ανιχνεύουν μόρια στην επιφάνεια του ιού. Έτσι, είναι μεν πολύ συγκεκριμένα τεστ για τον ιό, αλλά δεν είναι τόσο ευαίσθητα όσο τα μοριακά τεστ, δηλ. έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα ψευδώς αρνητικών και ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων. Γι αυτό το λόγο ο FDA συστήνει στα συμπτωματικά άτομα με αρνητικό τεστ αντιγόνου να επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματά τους και με PCR. (2) Κανένα από τα 6 τεστ δεν είναι τόσο φθηνό όσο 1 δολάριο ανά τεμάχιο. Στοιχίζουν από 5 έως 23 δολάρια ανά τεμάχιο. Παρόλα αυτά, είναι σαφώς φθηνότερα από την PCR, η οποία στοιχίζει περίπου 75 δολάρια. (3) Τα τεστ αντιγόνων δεν εμποδίζουν κάποιον να μολυνθεί από το SARS-CoV-2, και ένα αρνητικό τεστ σήμερα δε σημαίνει ότι το ίδιο άτομο δεν μπορεί να είναι θετικό αύριο. Σαφώς, ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν υποκαθιστά τη χρήση μάσκας, την αποφυγή συνωστισμού ή το πλύσιμο των χεριών. Προς επιβεβαίωση, φωτογραφίες και βίντεο της εκδήλωσης Rose Garden έδειξαν ότι ούτε ο Πρόεδρος Trump ούτε οι άλλοι προσκεκλημένοι που μολύνθηκαν φορούσαν μάσκες ή τηρούσαν τις κοινωνικές αποστάσεις. (4) Επειδή μπορούν να γίνουν στο σπίτι, μεγάλος αριθμός ανθρώπων μπορεί να αγνοήσουν το αποτέλεσμα του τεστ, αποφεύγοντας τον αυτο-περιορισμό. Συνεπώς, χρειάζεται εντατική ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για τη σημασία της αξιολόγησης του τεστ μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από τα παραπάνω, το κυριότερο είναι το πρόβλημα της ευαισθησίας. Παρόλο που σημαντικοί ερευνητές όπως οι Michael Mina (Harvard), Rochelle Walensky (Massachusetts General Hospital) και Bobby Herrera (Cambridge, Massachusetts) υποστηρίζουν ότι στην αρχική φάση της λοίμωξης από το SARS-CoV-2, όπου και το ιικό φορτίο και η μολυσματικότητα είναι υψηλότερα, τα γρήγορα τεστ αντιγόνων είναι εξίσου αξιόπιστα με την PCR, προς το παρόν δεν υπάρχουν σαφή δεδομένα συσχέτισης μολυσματικότητας-ιικού φορτίου. Σοβαρότερο είναι το πρόβλημα των ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων από τα γρήγορα τεστ.

Ο ΕΟΔΥ χρησιμοποιεί rapid test αντιγόνου, όχι αντισωμάτων.
Αντίθετα από τον μοριακό έλεγχο που ανιχνεύει το RNA του κορονοϊού, το νέο διαγνωστικό τεστ αντιγόνων εντοπίζει πρωτεΐνες ή αντιγόνα του SARS-CoV-2. Για την επαλήθευση του θετικού αποτελέσματος, ωστόσο, απαιτείται επανάληψη της εξέτασης του δείγματος, με την πλέον αξιόπιστη μοριακή εξέταση (PCR), καθώς τα τεστ αυτά μπορεί να εμφανίζουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα.
Τα rapid test είναι αρκετά αξιόπιστα όταν κάποιος εμφανίζει συμπτώματα (υψηλό ιϊκό φορτίο) αλλά έχουν χαμηλή ευαισθησία όταν κάποιος είναι ασυμπτωματικός.
 

Grand Duchess T.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Grand Duchess T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 398 μηνύματα.
Όσον αφορά τα rapid tests που συζητούσατε, σας παραθέτω συζήτηση μεταξύ νοσηλευτή και παιδιάτρου στην ομάδα του facebook "Τοπική Ομάδα αλληλοβοήθειας και ενημέρωσης ενάντια στον COVID 19 Βόλος":
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο που μας παρέπεμψες!
Εν ολίγοις παιδιά, όπως κάνουν και στον εοδυ, και να βγάλει θετικό το rapid, ΠΆΝΤΑ κάνουμε το ολικό τεστ με την RT-PCR για να είστε σίγουροι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θέλω να σας αναφέρω εν τώ μεταξύ, μια μεγάλη ανησυχία που έχω.
Φοιτω σε σχολή επιστημών υγείας.
Με λίγα λόγια, είμαστε οι μελλοντικοί υγειονομικοί.
Έχω παρατηρήσει λοιπόν το απαράδεκτο φαινόμενο, παιδιά σχολών αυτών, στις ομαδικές συζητήσεις, να υπάρχουν ορισμένοι που είναι:
Anti-maskers, anti-covid, anti-meassures.
Δεν μπορώ να σας περιγράφω, πώς αισθάνομαι, όταν τους ακούω να υποβαθμίζουν νοητικά, παιδιά ανθρωπιστικών & οικονομικών επιστημών, που μάλιστα με κάποια εδώ μεσα έκανα και μεγάλα debates στην αρχή της πανδημίας, ενώ τώρα αντικρίζω στον λόγο τους μόνο υπεύθυνους και ευαισθητοποιημενους στην πανδημια πολίτες. Αντιθέτως, οι δήθεν μέλλοντες υγειονομικοί αδιαφορούν πλήρως για την κατάσταση, υποβαθμίζοντας τα γεγονότα.
Απορώ, αν έχουν ανοίξει λίγο τα μάτια τους να δουν πως είναι άτομα που λένε πως πέρασαν τον ιό στο διαδίκτυο, είτε από γνωστούς τους.

Σωτηρία δεν έχουμε με την νέα γενια.
Προστατευτείτε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 13,129 μηνύματα.
Η Αρμενία αυτή την στιγμή δεν μπορούν και να πολυασχοληθουν μιας και είναι και λίγο πολύ σε πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν.
Κουράγιο στους ανθρώπους
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
 

Γατόπαρδος.

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1,040 μηνύματα.
Κλείστε τις τηλεοράσεις .Έλεος πια με την τρομολαγνεία .Θα πεθάνει ο κόσμος από φόβο παρά από κορονοιό.
 

Grand Duchess T.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Grand Duchess T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 398 μηνύματα.
Κλείστε τις τηλεοράσεις .Έλεος πια με την τρομολαγνεία .Θα πεθάνει ο κόσμος από φόβο παρά από κορονοιό.
Ισχύει αυτό με την τρέλα από την τηλεόραση, εγώ πλέον στις 6:30 μπαίνω στο σάιτ του εοδυ και βλέπω τα κρούσματα. Η TV είναι έτοιμη να σου κάνει ψυχολογικά, αν και πιστεύω λίγο φόβο στους αδιάφορους καλά κάνει και προκαλεί
 

Γατόπαρδος.

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1,040 μηνύματα.
Ισχύει αυτό με την τρέλα από την τηλεόραση, εγώ πλέον στις 6:30 μπαίνω στο σάιτ του εοδυ και βλέπω τα κρούσματα. Η TV είναι έτοιμη να σου κάνει ψυχολογικά, αν και πιστεύω λίγο φόβο στους αδιάφορους καλά κάνει και προκαλεί
Συμφωνώ αλλά έχει ξεφύγει η κατάσταση με το φόβο που προκαλούν τα ΜΜΕ.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,855 μηνύματα.
Australia 7 new cases no new death reported.
 

Γατόπαρδος.

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1,040 μηνύματα.
Στο δρόμο κυκλοφορούσα και άκουγα ανθρώπους να λένε ότι πλέον για να κοιμηθούν παίρνουν λεξοτανίλ .
 

Grand Duchess T.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Grand Duchess T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 398 μηνύματα.

Γατόπαρδος.

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1,040 μηνύματα.

giannhs2001

Περιβόητο μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 5,774 μηνύματα.
Αγγλία: 18.950 κρούσματα, 136 θάνατοι.

Ιταλία: 22.253 κρούσματα, 233 θάνατοι, 3.637 αναρρώσεις.

Τουρκία: 2.302 κρούσματα, 76 θάνατοι, 1.521 αναρρώσεις.

Τα λίγα κρούσματα στην Ελλάδα είναι απόρροια των μειωμένων tests την Κυριακή και την Δευτέρα.
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 24,899 μηνύματα.


καλησπέρα είπαμε;
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 22,402 μηνύματα.
O Πέτσας πέταξε την ατάκα "στα σχολεία δεν κολλάει" και η απάντηση στο που βασίζεται αυτό είναι ότι κάτι κάπου διάβασε και λέει δεν είναι επικίνδυνο. Όχι ότι θα σκούζουν οι γονείς ότι δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους. Μετά ντροπή μη τους πούμε τσίρκο. Τόσο καιρό για το χάλι του ΟΑΣΘ που στριμώχνεται ο κόσμος δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
Οι μαλάκες που οργάνωσαν τη λιτανεία με τα σάψαλα να συνοστίζονται χωρίς μάσκα θα έχουν καμία τιμωρία ή δεν τους ακουμπάμε;
Ρε δεν το ξέρεις ότι στα σχολεία υπάρχει πόρτα για τον κορονοιό;Που ζεις καμάρ μου; :hehe:

ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ.

Α....κάτσε να σε συχγίσω και λίγο,το ξέρω ότι θα τα πάρεις και γω το ίδιο,αν και η αλήθεια είναι ότι με αυτό που θα δείτε ο καθένας ΝΟΡΜΑΛ άνθρωπος θα συγχιζόταν.Αλλά δεν είναι και όλοι νορμάλ να τα λέμε και αυτά.

Απόλαυσε υπεύθυνα.:hehe:

Όσοι έχουν πρόβλημα καρδιάς παρακαλούνται να απομακρυνθούν απο τις οθόνες,ακολουθούν άκρως τρομακτικές δηλώσεις!:devil:

Θεσσαλονίκη: Ιερέας προειδοποιεί για «άνωθεν παρεμβάσεις» με παράδειγμα τον σεισμό στη ΣάμοΑίσθηση προκάλεσε το κυριακάτικο κήρυγμα του πατέρα Αντώνιου στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης σχετικά με τον σεισμό στη Σάμο, αλλά και την πανδημία του κορονοϊού.


Στο κήρυγμα του ο πατέρας Αντώνιος επικαλέστηκε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, αλλά και fake news. Κατ' αρχήν υποστήριξε ότι συγγενείς ατόμων που έχασαν την ζωή τους, πληρώνονται για να δεχθούν να κατοχυρωθεί ως αιτία θανάτου, ο κορονοϊός. Και, όμως, ο ιερέας δεν έμεινε μόνο σ' αυτό. Άφησε να εννοηθεί πως ο πρόσφατος φονικός σεισμός στην Σάμο, όπου έχασαν την ζωή τους δύο παιδιά, ήταν κάτι σαν θεϊκή τιμωρία ή παρέμβαση, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Ο Θεός να μας δώσει μία διέξοδο, γιατί παρόλο που φτάσαμε στο σημείο αυτό πιστεύω με μία παρέμβαση δική του θεϊκή και είδατε τι έγινε τώρα με τον σεισμό στην Σάμο. Ε, άμα θέλετε τέτοια παρέμβαση άνωθεν θα την έχουμε», είπε.

Το κήρυγμα ξεκινάει από το 1:09.00 ενώ η αναφορά του στη Σάμο είναι στο 1:23:54:

Εντάξει,τις θεωρίες συνομωσίας με συγγενείς που πλερώνονται αναμενομενο, εδώ όμως εκτός του ότι έχουμε πλήρη κατάργιση της φύσης ,τεκτονικές πλάκες ,σεισμικά ρήγματα και γενικά κατάργηση της επιστήμης της Φυσικής , έχουμε και το ασύλληπτο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ για μενα γεγονός ότι χρησιμοποιεί τον θάνατο των 2 αυτών παιδιών για να περάσει τις απίστευτες μαλακίες του,προσβλητικό και για την μνημη των παιδιών αλλά και το πανηλίθο γεγονός που βασικά παρουσιάζει τον θεό της αγαπης τιμωρο εκδικητη και μάλιστα σε αθώα παιδια!

Καποιος να μαζεψει το σούργελο. Και αναρωτιεμαι που σκατα είναι ο εισαγγελέας;
Ο 'ανθρωπος παρανομεί ξεκάθαρα και είναι δημόσιος κίνδυνος εκτός απο δημόσιος πανίβλακας.

Τα χάπια μου...
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 24,899 μηνύματα.
Ρε δεν το ξέρεις ότι στα σχολεία υπάρχει πόρτα για τον κορονοιό;Που ζεις καμάρ μου; :hehe:

ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ.

Α....κάτσε να σε συχγίσω και λίγο,το ξέρω ότι θα τα πάρεις και γω το ίδιο,αν και η αλήθεια είναι ότι με αυτό που θα δείτε ο καθένας ΝΟΡΜΑΛ άνθρωπος θα συγχιζόταν.Αλλά δεν είναι και όλοι νορμάλ να τα λέμε και αυτά.

Απόλαυσε υπεύθυνα.:hehe:

Όσοι έχουν πρόβλημα καρδιάς παρακαλούνται να απομακρυνθούν απο τις οθόνες,ακολουθούν άκρως τρομακτικές δηλώσεις!:devil:


Εντάξει,τις θεωρίες συνομοσίας με συγγενείς που πλερώνονται αναμενομενο, εδώ όμως εκτός του ότι έχουμε πλήρει κατάργιση της φύσης ,τεκτονικές πλάκες ,σεισμικά ρήγματα και γενικά κατάργηση της επιστήμης της Φυσικής , έχουμε και το ασύλληπτο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ για μενα γεγονός ότι χρησιμοποιεί τον θάνατο των 2 αυτών παιδιών για να περάσει τις απίστευτες μαλακίες του,προσβλητικό και για την μνημη των παιδιών αλλά και το πανηλίθο γεγονός που βασικά παρουσιάζει τον θεό της αγαπης τιμωρο εκδικητη και μάλιστα σε αθώα παιδια!

Καποιος να μαζεψει το σούργελο. Και αναρωτιεμαι που σκατα είναι ο εισαγγελέας;
Ο 'ανθρωπος παρανομεί ξεκάθαρα και είναι δημόσιος κίνδυνος εκτός απο δημόσιος πανίβλακας.

Τα χάπια μου...
Η δήλωση του Πέτσα για τα σχολεία ήταν πέρα για πέρα εξοργιστική. Το κακό δεν ήταν μόνο ότι είπε "στα σχολεία δεν κολλάει" αλλά η ανύπαρκτη αιτιολόγηση σε αυτό όταν τον ρώτησαν και το άφησαν να περάσει έτσι. Να πω ότι τα σχολεία σίγουρα δεν θα ήταν κακό να λειτουργούν υπό κάποιους όρους όπως η αραίωση των τμημάτων αλλά τι λέω πόσα κτίρια δεν έχουν ούτε τα βασικά από καθαριότητα. Η ξεφτίλα στο μεγαλείο της.

Όσο για το παπαδαριό δεν έχω να σχολιάσω κάτι, οι άνθρωποι ξέρουμε ότι είναι γελοίοι και ζουν στον Μεσαίωνα αλλά πιο γελοίοι είναι εκείνοι που τους ακούνε με προσήλωση αντί να τους ρίξουν κανένα φάσκελο. Για τέτοιες δηλώσεις βεβαία δεν ξέρω αν θα μπει κανείς μέσα, άλλους όμως "ψεκασμένους" απειλούσαν με φυλακή αν λένε ότι ο ιός δεν υπάρχει. Ιράν της Ευρώπης 2020.
 

Unseen skygge

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,212 μηνύματα.
1)Αυτό με την πυκνότητα πληθυσμού δεν μου λέει τίποτα.Χώρες με χαμηλή πυκνότητα όπως η Σουηδία,ο Καναδάς κτλ έχουν πολλαπλάσιους νεκρούς από χώρες με τεράστια πυκνότητα πληθυσμού όπως είναι η Νότια Κορέα,Bangladesh κτλ.

2)Αυτό με την γνώση τον ιατρών για τον ιό δεν ισχύει καθώς το β κύμα χτυπάει κυρίως νεαρές ηλικίες σε σχέση με το πρώτο.Όμως βλέπουμε ότι τις τελευταίες μέρες έχουμε μεγάλη άνοδο θανάτων σε όλη την Ευρώπη (η Ιταλία προχθές ανακοίνωσε 300 σε 24 ώρες).Οι εντατικές σε όλες τις χώρες γεμίζουν επικίνδυνα.

3)Το σύστημα υγείας όντως είναι προβληματικό και για αυτό πολλοί Αμερικανοί πεθαίνουν.
1) Σουηδία ο λόγος των πολλαπλασιων νεκρών ήταν το ότι δεν πήραν μέτρα στο 1ο κύμα. Επίσης Μπαγκλαντές και να πεθαίνουν από κορώνα δεν νοιάζεται κανένας. Στην χώρα επικρατούν άθλιες συνθήκες και ο κορωνοιος είναι το τελευταίο από τα προβλήματα τους. Καναδά δεν ξέρω γιατί υπήρχε διασπορά. Ν.Κορεα πήρε μέτρα όπως εμείς πολύ νωρίς
2)Για την περίπτωση της Ιταλίας ισχύει πάρα πολύ. Αν δεις στο πρώτο κύμα με 5000 κρούσματα έφτανε 600-700 νεκρούς την μέρα. Δεν είναι αυτή η θνησιμότητα του ιού. Το έχουν πει και γιατροί ότι διαχειριζόταν λάθος τους ασθενείς
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,855 μηνύματα.
France reported 52.518 new cases and 416 deaths today.
 

Nelliel

Διάσημο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3,101 μηνύματα.
1) Σουηδία ο λόγος των πολλαπλασιων νεκρών ήταν το ότι δεν πήραν μέτρα στο 1ο κύμα. Επίσης Μπαγκλαντές και να πεθαίνουν από κορώνα δεν νοιάζεται κανένας. Στην χώρα επικρατούν άθλιες συνθήκες και ο κορωνοιος είναι το τελευταίο από τα προβλήματα τους. Καναδά δεν ξέρω γιατί υπήρχε διασπορά. Ν.Κορεα πήρε μέτρα όπως εμείς πολύ νωρίς
2)Για την περίπτωση της Ιταλίας ισχύει πάρα πολύ. Αν δεις στο πρώτο κύμα με 5000 κρούσματα έφτανε 600-700 νεκρούς την μέρα. Δεν είναι αυτή η θνησιμότητα του ιού. Το έχουν πει και γιατροί ότι διαχειριζόταν λάθος τους ασθενείς
Στον Καναδά το 80-90% των θανάτων ήταν στα γηροκομεία. Εισχώρησε ο ιός εκεί και τους έστειλε. Η διασπορά στην κοινότητα είναι χαμηλή. Το πρόβλημα με τα γηροκομεία είναι ότι είχαν εργαζόμενους που δούλευαν σε πάνω από 1 γηροκομείο και διεσπειραν τον ιό από το ένα στο άλλο. Οι αποστάσεις στις μεγάλες πόλεις ναι μεν είναι μεγάλες και έχουμε πολύ πιο φαρδιά πεζοδρόμια και περισσότερο χώρο, αλλά όταν μπεις σε mall (έχουμε πάρα πολλά, πχ η πόλη μου έχει τουλάχιστον 15), τότε οι αποστάσεις εκμηδενίζονται. Επίσης είχαμε αρκετά κρούσματα στις αρχές από ταξιδιώτες αλλά με το κλείσιμο των συνόρων βελτιωθηκαμε. Τώρα τα περισσότερα κρουσματα είναι στις ηλικίες 20-40.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top