Επίσης σημαντικός Στοχαστής της Κινεζικής Φιλοσοφίας (λολ... ούτε σαν εκφορά δεν σχηματίζει λεκτική κατηγορία)
ήταν ο ...Κουνγκ-φου-κιος, ο οποίος στήριζε την φιλοσοφία του στο "Κάνε ό,τι λέει ο Κομφούκιος - συν μια κλωτσιά στο τέλος". Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία της τέχνης (ταινίες μπρους λι, κλπ κλπ)
φεηλ-λολ... επειδή το θέμα είναι σοβαρό θα παραθέσω και εγώ ένα κειμενάκι. Mιας και πιάσαμε τα πιασάρικα του Μποετί
(ουυυυπς, φλασιά: μποετί, νεολατινική απόδοση του ονόματος Boethius, και κάτι από το "
De Consolatione...", πρέπει να έχω παραθέσει ξανά πριν κάτι χρόνια σε ένα λολ-θέμα που τώρα μου φαίνεται τραγικά γελοίο.
Που ήθελα να καταλήξω; Α ναι. Ρε αντμιν ποσα θες να σβήσεις όλα τα ποστ μου;

)
...Ελεγα λοιπόν πως, μιας και ανακαλύψαμε τον Μποετί, μοιραία η αλυσίδα των στοχαστών θα φτάσει στον Προυντόν, έναν άνθρωπο-σημαία, που στιγμάτισε ένα ολόκληρο κίνημα (και δεν μιλάω για το κίνημα των δανείων σε φτωχούς... λολ; γουίν). Έλεγα δηλαδή (χωρίς να πέσω πάλι σε νοητικό μαίανδρο) πως η έννοια της Ελευθερίας και η έννοια της Ιδιοκτησίας έχουν, δυστυχώς, μοιραίες καταβολές μα και απόρροιες.

Οφφ τοπικ λετε; Ας παραθέσω δέκα λογικές προτάσεις -δέκα
θέσεις προς απόδειξη, από το μνημειώδες "
Τι είναι η Ιδιοκτησία: Μια σπουδή επί των Αρχών των Δικαιωμάτων και της Διακυβέρνησης".
(σημ. Προσπερνώ το αξίωμα περί του τι ακριβώς είναι η Ιδιοκτησία)
- Η Ιδιοκτησία είναι αδύνατη καθώς, απαιτεί πάντα κάτι χωρίς να προσφέρει τίποτε.
- Η Ιδιοκτησία είναι αδύνατη καθώς η Παραγωγή κοστίζει περισσότερο από την Αξία.
- Η Ιδιοκτησία είναι αδύνατη καθώς, υπό δεδομένο Κεφάλαιο, η Παραγωγή είναι ανάλογη της Εργασίας και μόνο.
-
Η Ιδιοκτησία ισοδυναμεί με Ανθρωποκτονία.
- H Iδιοκτησία είναι αδύνατη καθώς, συνεπάγεται μια κοινωνία καννιβάλων

- H Iδιοκτησία είναι αδύνατη καθώς, γεννά την Τυρρανία
- H Iδιοκτησία είναι αδύνατη καθώς, (μπλα μπλα μπλα) αντιτίθεται στην Παραγωγή.
- H Iδιοκτησία είναι αδύνατη καθώς, η συσσωρευτική της ισχύ είναι άπειρη, μα οι πόροι της πεπερασμένοι.
- H Iδιοκτησία είναι αδύνατη καθώς, είναι ανίσχυρη μπροστά στην Ιδιοκτησία.
- H Iδιοκτησία είναι αδύνατη καθώς, αποτελεί την αντίρρηση της Ισότητας
ααα.. πρέπει να βάλω και πηγή ε;
ορίστε
μπάιζ.