Παράξενες συμπτώσεις

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Από χθες ειδα κάτι που μπορώ να πω πτι με τρόμαξε:Δειτε τα έξης για τον αριθμό 11:

Οι δίδυμοι πύργοι έπεσαν στις 11/9/2001
Η πτήση που έπεσε είχε τον αριθμό 11 και είχε 65 επιβάτες 6+5=11
Το το μακρά τόκο χτύπημα στην Μαδρίτη έγινε στις 11/3/2004:αν προσθέσουμε την ημερομηνία κάνει 11
Επίσης οι δυο επίθεσης έγιναν με διαφορά 911 ημερών 9+1+1=11
Ο σεισμός στην Ιαπωνία έγινα στις 11/3/2011
Άλπεις 11/11/2000 160 νεκροί

Τι έχετε να πείτε δεν είναι περίεργο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ariana2018

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.
Sorry αλλά εμένα μου φαίνονται βλακειες αυτά και δεν τα πιστεύω.. Οκ πάνω στο καλαμπουρι να τα λέμε αλλά δεν πιστευω σε αυτά. Τι στο καλό, νέα γενιά μορφωμένη, πιστεύω στην επιστήμη, όχι δεισιδαιμονιες, please...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Agnwsth

Δραστήριο μέλος

Η Agnwsth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 486 μηνύματα.
Για αυτό μας πρήζεις να διαλέξουμε ανάμεσα στο 11 και το 10;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Ούτε καν ααχετο το ένα με το άλλο.

NastStorm

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η NastStorm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 334 μηνύματα.
Τα ιδια παραξενα λεγονται για τον αριθμο 23

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.
Mia και πέτυχα σ΄αυτό το θέμα, θα σας πω όλη τη γκαντεμιά και τις συμπτώσεις που μού τυχαν.
Από το 2010 σχεδίαζα ένα ταξίδι υπερειρηνικό/Αυστραλία. Έκλεισα όλα τα εισητήρια για Οκτώβρη 2020, πρώτα κρουαζιέρα, έπειτα γύρος Αυστραλίας, κανόνισα με τη δουλειά, όλα όλα! ¨Ηρθε η πανδημία, ματαιώθηκαν όλα τα ταξίδια.
Η εταιρεία μου έκανε κόλπο και μου <<γύρισε το ταξίδι>> και επέλεξα για Οκτώβρη 2021 Αυστραλία/Νεα Ζηλανδία, λιγότερες μέρες, αλλά ...έστω
Τα σύνορα όμως δεν είχαν ανοίξει ακόμη και η εταιρεία πάλι ζήτησε να επιλέξω άλλη ημερομηνία Το έκανα Οκτώβρη 2022
Αρχές 2022, παθαίνει το ατύχημα η μητέρα μου και αλλάζω εγώ το ταξίδι και το έκανα Ιούλιο 2023 για φιορδ Νορβηγία. Τρεις μέρες πριν την αναχώρησή μας, είχε ο ήμισης ατύχημα, τον χτύπησε αυτοκίνητο και νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες. Πάει το ταξίδι!
Είναι καντεμιά; Τόσες ανάποδες συμπτώσεις!:rant:
Αφού η εταιρεία δε με πίστευε πλέον!:wacko:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια