Lady
Νεοφερμένο μέλος
Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.

29-07-06

01:35
Σκέφτηκα να φτιαχτεί μια περιοχή που θα φαίνεται αμέσως μόλις μπαίνουμε στο Forum, και όχι απλά με τη δημιουργία νέου θέματος όπου θα μπορούν τα νέα μέλη -γιατί όχι και τα παλιά - να συστήνονται και να γράφουν κάποια πράγματα για τον εαυτό τους.
Ετσι δε θα χάνονται μυνήματα μέσα στις συζητήσεις και θα μπορούμε να καλωσορίζουμε καλύτερα τα νέα μέλη!
Τι λέτε κοκόνες και κοκόνοι????
Ετσι δε θα χάνονται μυνήματα μέσα στις συζητήσεις και θα μπορούμε να καλωσορίζουμε καλύτερα τα νέα μέλη!
Τι λέτε κοκόνες και κοκόνοι????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Δραστήριο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 437 μηνύματα.

29-07-06

02:28
χμ καλη ιδεα για να δουμε ποιος θα ειναι ο πρωτος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Νεοφερμένο μέλος
Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.

29-07-06

02:41
Καλά κάτσε να το φτιάξει η Μισελίτο..
maxi2
Νεοφερμένο μέλος
Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 27 μηνύματα.

29-07-06

08:37
Μου αρέσει σαν ιδέα....

Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

29-07-06

19:58
Δεν νομίζω οτι είναι απαραίτητη μια νέα περιοχή. Ένα sticky thread στη γενική συζήτηση θα ήταν μια χαρά νομίζω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...