Demelene
Διάσημο μέλος

Θα πω εγώ!!!
Είμαι απαράδεκτος πεζός. Είμαι ο αρχηγός των παράνομων πεζών.Είμαι μόνιμα στο δρόμο και διασχίζω τους δρόμους από όπου να είναι. Και μάλιστα έχω άποψη επι του θέματος χωρίς όμως να με αγιάζω γιατί για κάποια είναι μόνο επιλογή μου!!
1) Τα πεζοδρόμια δεν υπάρχουν ή είναι καταλειμένα από κάτι με ρόδες ή κάποιας άλλης μορφής βλακεία κάποιου άλλου
2)Ο κόσμος έχει φτοιαχτεί κυριολεκτικά για θεόκοντους ανθρώπους και βαριέμαι στο περπάτημα μου να αποφεύγω κάθε τι που είναι στο ύψος του κεφαλιού μου για να μην στουκάρω (το έχω πάθει δλδ)
3)Ο κόσμος περπατάει αργά και εγώ γρήγορα λόγω διασκελισμού
4)Ο πεζός είναι απρόβλεπτος όταν υπάρχουν βιτρίνες τριγύρω. Πόσες φορές έχω κοντέψει να στουκάρω σε γυναίκα.
5)Τις διαβάσεις και τους δρόμους τους διασχίζω όταν δεν πρέπει γιατί βαριέμαι να περιμένω. φυσικά μόνο όταν δεν ενοχλώ κανένα όχημα αλλά και πάλι δεν είναι δικαιολογία.
6)Έχω καταλήξει έτσι σαν πεζός γιατί όταν μεγάλωνα τα οχήματα δεν με σέβονταν καθόλου συνεπώς και εγώ αντίδραση
Τέλος πιστεύω στην προτεραίοτητα του πεζού στο δρόμο που όταν είμαι στο τιμόνι πάντα παραχωρώ όταν γίνεται, και μάλιστα κάτι γιαγιάδες ή μανάδες με παιδιά με κοιτάζουν περίεργα αλλά τουλάχιστον με έκπληξη.
Γιατί πήρε και μία "κάπου στην μέση".Αφού δεν το έπελεξα ποτέ??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Ζήτησα συγνώμη και τους άφησα να με βρίζουν και να με μουτζώνουν!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Καμια φορα απλως απο θεμα βαρεμας π.χ. περναω με κοκκινο ... ειδικα στην αθηνα που μερικα φαναρια αργουν να γινουν πρασινα. Σπανια ομως κανω καμια βλακεια επειδη ξεχναω ... π.χ. να κατεβω απο το πεζοδρομιο χωρις να κοιταξω ...
erodia
Δραστήριο μέλος

Γενικά τολμώ να πω πως είμαι μια παράνομη και εγώ!
adespoto
Περιβόητο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

που απλά δεν πήρα χαμπάρι ένα τρόλει που ερχόταν και άκουσα μια κόρνα!!! Αλλά οκ δεν ήταν και δίπλα μου αλλά αγχώθηκα λίγο. Το γελοίο είναι ότι περίπου καμιά ώρα πριν χτύπησε ένα τρόλεϋ κάποιον άνθρωπο με τον ίδιο τρόπο και σκεφτόμουν "πόσο βλάκας πρέπει να είσαι??". Ναι ήμουν και 16 ή 17 τότε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δεν θα παρακαμψω ποτε το φανάρι των πεζων.... σπανιο για μένα το να μην περάσω από διάβαση η γενικώς να παρανομίσω ώς πεζή....Αρχική Δημοσίευση από Demelene:Τέλος πιστεύω στην προτεραίοτητα του πεζού στο δρόμο που όταν είμαι στο τιμόνι πάντα παραχωρώ όταν γίνεται, και μάλιστα κάτι γιαγιάδες ή μανάδες με παιδιά με κοιτάζουν περίεργα αλλά τουλάχιστον με έκπληξη.
θα έλεγα ότι ειμαι ο τυπος του πεζού που είναι προτυπο για τα ελληνικά δεδομένα πάντα

Εχει τύχει πάρα πολλές φορές στο δρόμο να βάλω γκάζια σε μαμά που κρατάει το παιδάκι απ το χερι της και αγνοει παντελώς τον σταμάτη στο φανάρι και απλά αγνοεί επιδεικτικά τα αυτοκίνητα και πετάγεται η μάγκισα μπροστα τους...
το θεωρώ την απόλυτη ξεφτυλα... καλά κυρα μου να μη σε νοιάζει ο δικός σου κ@λος αλλά το μωρο? τι φταίει? τι παιδεία παιρνει?

Σαν οδηγός σταματάω στις διαβάσεις των πεζων για να περασουν αν υπαρχουν (αρκει να μην έρχετε κανενας πίσω μου με φόρα και με στουκαρει, πάντα ελέγχω απ τον καθρεφτη γιατι εχουμε πολλους στοκους

Η φορα που θυμαμαι χαρακτηριστικά ήταν όταν σταμάτησα σαν οδηγος σε μια διάβαση να περάσουν κάτι τουριστες και με κοίταξαν... και άρχισαν να βαράνε παλαμάκια.... οτι επιτέλους καποιος Ελληνας οδηγός ειχε σταματήσει!
Ενοιωσα ντροπή για οσους περασαν πριν απο μενα και δεν σταμάτησαν

Scandal
Διαχειριστής

Περπατώ αρκετές ώρες την ημέρα, δεν υπάρχουν φανάρια ή λωρίδες διάβασης πεζών [πως τις λένε]. Όποτε υπολογίζω πως έχω το χρόνο, περνάω το δρόμο.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Λιγο το εμαθα να κινουμε σε δρομους με ελαχιστα αμαξια και τωρα εχουν εχουν οχι απλα πολαπλασισταστειμε το 10(τουλαχιστων) αλλα και χειροτερεψει στην οδηγισει , λιγο οτι ειμαι πολυ εξικειωμενος με τους δρομους οπου κινουμε και ξερω ποτε και απο που θα πεταχθει αμαξι κλπ δεν προσεχω παρα μονον σε επικυνδινα σημεια. Τα φαναρια δεν τα κοιταω καν, βλεπω μονο αν ερχετε καπιος, στους δρομους που κινουμε συχνα, σε δρομους που δεν τους ξερω τα τιρω.
Γενικα πολλες φορες εχω πει στον ευατο μου οτι ετσι οπως παω καπια στιγμη θα με πατισει καπιο αμαξι αλλα ποτε δεν συμωρφονομαι.
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

ΥΓ: Είμαι τυχερός κάνω τουλάχιστον 6 χιλιόμετρα την ημέρα και δεν έχω κινδυνέψει ποτέ

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Πριν αρχίσω να οδηγάω ήμουνα πολύ τολμηρός! Πλέον, όμως, είμαι κάπου στη μέση προς καλός!
gademis
Τιμώμενο Μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Καπου στην μεση ειμαι.
Καμια φορα απλως απο θεμα βαρεμας π.χ. περναω με κοκκινο ... ειδικα στην αθηνα που μερικα φαναρια αργουν να γινουν πρασινα. Σπανια ομως κανω καμια βλακεια επειδη ξεχναω ... π.χ. να κατεβω απο το πεζοδρομιο χωρις να κοιταξω ...
μια απο τα ίδια

tsus
Δραστήριο μέλος

Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Στο παρελθόν το είχα επιχειρήσει και ένιωθα ότι έθετα τον εαυτό μου σε κίνδυνο, γιατί δεν άκουγα τα αυτοκίνητα.
Ως πεζός στα μεγάλα αστικά κέντρα όντως χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και δυο μάτια δε φτάνουν.
Ακόμα και αν ανάψει πράσινο σε φανάρι για τους πεζούς, μου έχει συμβεί άπειρες φορές να περάσει κάποιος εκείνη τη στιγμή με μεγάλη ταχύτητα γιατί πέρασε με κόκκινο το δικό του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

ΥΓ: Εννοείται στα φανάρια των πεζών περιμένω πρώτα να σταματήσουν όλοι πριν περάσω και κοιτάζω και ανάμεσα στα αυτοκίνητα μήπως κάνα μηχανάκι δεν έχει την πρόθεση να σταματήσει και περάσει ανάμεσα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.