alexandrosmf
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Ότι και να ειναι νομίζω πως είναι πάνω στη motherboard το πρόβλημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Το μπίπ το κάνει ακόμα και όταν δεν τον χρησιμοποιεις και είναι απλά ανοιχτός?
alexandrosmf
Νεοφερμένο μέλος

μου το κανει εδω και δυο μερες απο την στιγμη που τον ανοιγωΑρχική Δημοσίευση από alexandrosmf:Καλησπερα ο υπολογιστης μου εδω και 2 περιπου μερες κανει καθε 3 περιπου δευτερολεπτα 4 μπιπ μηπως ξερει κανεις τι ειναι;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Edit: Σωστότερα, για αντικατάσταση στείλε την.
alexandrosmf
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω πολυΑρχική Δημοσίευση από alexandrosmf:Καλησπερα ο υπολογιστης μου εδω και 2 περιπου μερες κανει καθε 3 περιπου δευτερολεπτα 4 μπιπ μηπως ξερει κανεις τι ειναι;
Isiliel
Επιφανές μέλος

Αν είναι το ρολόϊ δεν θα χάνει και στην ώρα ή είπα σαχλαμάρα?
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αποκλειετε να εχει χαλασει η μπαταριουλα της μητρικης;Αρχική Δημοσίευση από Valder:4 μπίπ σημαίνει οτι το ρολόι του συστήματος τα έχει φτύσει. Στείλε τη μητρική για επισκευή. Τελεία και παύλα.
Edit: Σωστότερα, για αντικατάσταση στείλε την.
modkay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εαν τελικά αποφασίσεις να βγάλεις τη μπαταρία, το πισί εκτός ρεύματος και τα χέρια γειωμένα από στατικό ηλεκτρισμό (ακούμπησέ τα στο σασί του μηχανήματος) ειδάλλως με το πρώτο θα γίνεις κομμάτια από τα 220 Βόλτ και από το δεύτερο θα πεις αντίο στη μητρική σου (ξεσκισμένη είναι αλλά λέμε στην περίπτωση που ήταν μια χαρά) αν δεν τα προσέξεις να είναι όπως στα λεω.
alexandrosmf
Νεοφερμένο μέλος

βρηκα τελικα τι εφταιγε τυχαια ηταν το usb irda wireless οταν το εβγαλα γιατι μου το ζητησε ο πατερας μου σταματησε ο θορυβος συγνωμη για την αναστατωσηΑρχική Δημοσίευση από alexandrosmf:Καλησπερα ο υπολογιστης μου εδω και 2 περιπου μερες κανει καθε 3 περιπου δευτερολεπτα 4 μπιπ μηπως ξερει κανεις τι ειναι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.